plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Kaja wrote:a co powiecie o Paul Walker i Vin Diesel ??
i jeszcze ten Pan !! Joseph Gordon-Levitt
Jak o nim myślę, to mam przed oczami chłopca z serialu "Trzecia planeta od słońca", więc u mnie odpada jako obiekt westchnień - choć mam do niego sentyment, bo też często gra u jednego z moich ulubionych reżyserów - Christophera Nolana. -
asia dam znać na priv bo mój wrócił o 8 rano i padł jak kawka i nie pytałam jeszcze ,ale po południu dam znać !!!!!
spadam na zakupy bo jutro Boże Ciało ....Fedra za ciebie ta msza będzie !!!!aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ej no że Karoam to ślicznotka - to wiedziałyśmy od dawna!
Karoam a ja jak zwykle wykażę się teraz wiedzą. Czy Ty możesz sobie montować hidżab tak, żeby było widać grzywkę, czy chodzi właśnie o to, żeby nie było widać włosów? I czy nosisz go stale (chyba nie - jak wynika ze zdjęcia) czy tylko na określone okazje (jakie?)?karoam, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia kochana kwestia gustu
,ale mój mi wypomina do dziś bo chlapnęłam przy moim ,że steven seagal ma pośladki i 4 lata mi wypomina ,a ja tylko o pośladkach mówiłam bo sama ich nie posiadam płasko jak na klepisku
Ola_czeka, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Gunia- ale to żyjątko jest zajebiaszcze
ma takie grapaczki na odnóżach i jak po tobie łazi to fajnie łaskocze
Ola- hijab można nosić różnie-zasłaniać wszystko, lub też odkryć część włosów, jak np grzywkę. To zależy od upodobańA noszę go różnie- np do pracy nie- bo turysta się mnie jako Polki wtedy nijak nie rozpoznaje
A tak jak gdzieś prywatnie wyłażę to zakładam
Ruciu- mi Ty się baaaaardzo w tym blondzie podobaszOczywiście ciemne włoski też Ci pasują ale ten naturalny- bo chyba ten blond to natural- wygląda superaśnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 07:12
Gunia, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość