Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie miałam jechać na zakupy do Biedrony, ale że zbliża się jubileusz Biedrona poczeka :)

aisa, Blondi22 lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Shagga- odpisałam na priv, daj znać czy doszło bo coś mi net szaleje :)

Fedruś- podziwiam Cię i modlę się aby się udało, jesteśmy z Tobą!

Wczoraj o 23, jak już słodko spałam obudził mnie telefon- z tego SPA gdzie byłam na rozmowie. Oczywiście nie odebrałam bo o tej godzinie nie uznaje telefonów, mimo że tutaj to standard ;) Przedzwonie dziś do nich co tam chcieli że ludzi w środku nocy budzą ;)

35509410501198964285192.jpg

nick nieaktualny, Ola_czeka, Kfjatus, mauysia, Kaja, Gunia, aisa, jeju, Blondi22, nick nieaktualny, zbikowa, aga83, Ilona lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Przypomniało mi się, że inny ciachowy aktor, który do tego sprawia wrażenie całkiem inteligentnego to Tom Hardy ( <3 :D ) - jak mogłam o nim zapomnieć! - , więc jakby co, to możemy dyskusje przerzucać na niego...

Na wiki ma twarz mocno niewyjściową. Jak z "Manieczek".

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra ściskam mocno i jestem z Tobą. Uważam, ze jesteś najdzielniejszą dziewczyną jaka znam, życzę Ci żeby wszystko zakończyło się ogromnym szczęściem i radością.
    Ilonka cieszę się, że z Fasolką wszystko dobrze, oby dalej tak zdrowo rosła :)
    Libra wróóóóóć!!! :)
    Właście niech wszystkie dziewczyny z forum będą w tabelce, bo przecież tworzymy pewną społeczność :)
    Niedługo 3000 strona, a ja miała iść sprzątać - kurcze cóżby tu wybrać - ekstra party na ovu czy odkurzanie ? :P
    Kurcze teraz moja pora w tabelce i przeczuwam, że spadnę znów na same jej dno, ehhhh :/

mauysia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola, czerwie już tuż-tuż więc pewnie możemy się spodziewać Muski lada dzień :)

Edit: oczywiście miało być CZERWIEC, ale czerwie brzmią w tym kontekście przesłodko... :D

Bleeeeeeeeeeeeeeeee (czerwie, nie Muska)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Witam :)
    Shagga- odpisałam na priv, daj znać czy doszło bo coś mi net szaleje :)

Fedruś- podziwiam Cię i modlę się aby się udało, jesteśmy z Tobą!

Wczoraj o 23, jak już słodko spałam obudził mnie telefon- z tego SPA gdzie byłam na rozmowie. Oczywiście nie odebrałam bo o tej godzinie nie uznaje telefonów, mimo że tutaj to standard ;) Przedzwonie dziś do nich co tam chcieli że ludzi w środku nocy budzą ;)

35509410501198964285192.jpg

Cóż mogli chcieć?! Spodobałaś im się ślicznotko!

Kfjatus, karoam, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i byłyście bardzo grzeczne czekając z 3000 stroną na Olunię.

karoam, Kaja, aisa lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Mam ochotę coś z włosami zrobić...grzywki mi się zachciało ;) Tylko kurczę ja mam od dziecka przedziałek na środku więc z grzywką może być problem, może jakaś taka "zboczku"? ;) Co myślicie, da się czy się nie da?

1usaej28ly44zrzp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:
    Przypomniało mi się, że inny ciachowy aktor, który do tego sprawia wrażenie całkiem inteligentnego to Tom Hardy ( <3 :D ) - jak mogłam o nim zapomnieć! - , więc jakby co, to możemy dyskusje przerzucać na niego...

Nie znam kolegi :P

Chętnie przedstawię:
    1tomhardy.jpg

Kolega grał np. w "Incepcji", "Szpiegu" i "Mroczny Rycerz powstaje" (grał Bane'a - trochę musiał przytyć i przypakować ;) )

nick nieaktualny, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Oluś, pacz no jaki repertuar w kinie Muza na Boże Ciało :)

http://www.kinomuza.pl/index.php/pl/program/

[tak wieeeem, to już nudne...]

O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nie widziałam Id i squadu:(

(to nigdy nie będzie nudne)

Ej a ponoć w drugim obliczu jego nawet przez pół filmu nie ma :(

Tak, też czytałam tę wypowiedź na jakimś forum :P
    No to co, ponoć film fajny... Choć nie wiem jak zdzierżę tę zołzę Mendes... grr

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

Na wiki ma twarz mocno niewyjściową. Jak z "Manieczek".

Prawda :D Fota nienajkorzystniejsza :) Ale w filmach wygląda rewelacyjnie, dobrze gra, no i jest brytolem :)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Fedra ściskam mocno i jestem z Tobą. Uważam, ze jesteś najdzielniejszą dziewczyną jaka znam, życzę Ci żeby wszystko zakończyło się ogromnym szczęściem i radością.
    Ilonka cieszę się, że z Fasolką wszystko dobrze, oby dalej tak zdrowo rosła :)
    Libra wróóóóóć!!! :)
    Właście niech wszystkie dziewczyny z forum będą w tabelce, bo przecież tworzymy pewną społeczność :)
    Niedługo 3000 strona, a ja miała iść sprzątać - kurcze cóżby tu wybrać - ekstra party na ovu czy odkurzanie ? :P
    Kurcze teraz moja pora w tabelce i przeczuwam, że spadnę znów na same jej dno, ehhhh :/

Szyjka zamknięta, tempka rośnie, kciuki trzymamy.

aisa, Kfjatus, Blondi22, aga83, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Wiecie co? Mam ochotę coś z włosami zrobić...grzywki mi się zachciało ;) Tylko kurczę ja mam od dziecka przedziałek na środku więc z grzywką może być problem, może jakaś taka "zboczku"? ;) Co myślicie, da się czy się nie da?

Widzę, że nie tylko mi chodzi po głowie zrobienie czegoś z włosami. Zastanawiam się, czy nie przefarbować się na rudą marchewę :)

karoam, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

Tnij! Ja też tęsknię za odmianą, więc będę dopingować.

karoam, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam jeżeli masz niskie czoło to grzywka może ci nie pasować. Z resztą nie wiem jak wyglądasz w realu więc trudno powiedzieć :) Możesz zaryzykować, grzywka zawsze odrośnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 06:56

karoam lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    karoam wrote:

Widzę, że nie tylko mi chodzi po głowie zrobienie czegoś z włosami. Zastanawiam się, czy nie przefarbować się na rudą marchewę :)

Wróć do naturalnego koloru!!!!!!!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "cóżby tu wybrać - ekstra party na ovu czy odkurzanie ?"
    Kfjatus, rozumiem, że to pytanie retoryczne..??

Dobra, idę do łazienki przypudrować nosek przed 3000 oraz opróżnić pęcherz, aby zmieściły się w nim hektolitry jubileuszowej herbaty! Nie zaczynajcie beze mnie...

nick nieaktualny, Kfjatus, zbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

Fedruś ja cały czas myślę o Tobie :*

Ola_czeka, mauysia lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

uda się ja tez miałam przedziałek trochę była niesforna ta grzywka z tym przedziałkiem ,ale na poczatek zrobiłam sobie na bok i jakoś sie włosy ułożyły więc polecam sprawdzone ,a grzywę mam do dziś ,a dziś już mam prostą ,a włosy mam cienkie i takie które sie nie układają !!

karoam, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• karoam Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tnij, Tnij! A jak mi się ta grzywka będzie na przedziałku rozjeżdżać to co? :P
    Rucia- no farbnij się- jak nie będzie Ci odpowiadać to zawsze możesz zakryć kolor kolejną farbą ;)

1usaej28ly44zrzp.png
‹‹ 2971 2972 2973 2974 2975 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ