X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie miałam jechać na zakupy do Biedrony, ale że zbliża się jubileusz Biedrona poczeka :)

aisa, Blondi22 lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Shagga- odpisałam na priv, daj znać czy doszło bo coś mi net szaleje :)

Fedruś- podziwiam Cię i modlę się aby się udało, jesteśmy z Tobą!

Wczoraj o 23, jak już słodko spałam obudził mnie telefon- z tego SPA gdzie byłam na rozmowie. Oczywiście nie odebrałam bo o tej godzinie nie uznaje telefonów, mimo że tutaj to standard ;) Przedzwonie dziś do nich co tam chcieli że ludzi w środku nocy budzą ;)

35509410501198964285192.jpg

Rucia, Ola_czeka, Kfjatus, mauysia, Kaja, Gunia, aisa, jeju, Blondi22, Shagga_80, zbikowa, aga83, Ilona lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Przypomniało mi się, że inny ciachowy aktor, który do tego sprawia wrażenie całkiem inteligentnego to Tom Hardy ( <3 :D ) - jak mogłam o nim zapomnieć! - , więc jakby co, to możemy dyskusje przerzucać na niego...

Na wiki ma twarz mocno niewyjściową. Jak z "Manieczek".

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra ściskam mocno i jestem z Tobą. Uważam, ze jesteś najdzielniejszą dziewczyną jaka znam, życzę Ci żeby wszystko zakończyło się ogromnym szczęściem i radością.
    Ilonka cieszę się, że z Fasolką wszystko dobrze, oby dalej tak zdrowo rosła :)
    Libra wróóóóóć!!! :)
    Właście niech wszystkie dziewczyny z forum będą w tabelce, bo przecież tworzymy pewną społeczność :)
    Niedługo 3000 strona, a ja miała iść sprzątać - kurcze cóżby tu wybrać - ekstra party na ovu czy odkurzanie ? :P
    Kurcze teraz moja pora w tabelce i przeczuwam, że spadnę znów na same jej dno, ehhhh :/

mauysia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola, czerwie już tuż-tuż więc pewnie możemy się spodziewać Muski lada dzień :)

Edit: oczywiście miało być CZERWIEC, ale czerwie brzmią w tym kontekście przesłodko... :D

Bleeeeeeeeeeeeeeeee (czerwie, nie Muska)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Witam :)
    Shagga- odpisałam na priv, daj znać czy doszło bo coś mi net szaleje :)

Fedruś- podziwiam Cię i modlę się aby się udało, jesteśmy z Tobą!

Wczoraj o 23, jak już słodko spałam obudził mnie telefon- z tego SPA gdzie byłam na rozmowie. Oczywiście nie odebrałam bo o tej godzinie nie uznaje telefonów, mimo że tutaj to standard ;) Przedzwonie dziś do nich co tam chcieli że ludzi w środku nocy budzą ;)

35509410501198964285192.jpg

Cóż mogli chcieć?! Spodobałaś im się ślicznotko!

Kfjatus, karoam, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i byłyście bardzo grzeczne czekając z 3000 stroną na Olunię.

karoam, Kaja, aisa lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Mam ochotę coś z włosami zrobić...grzywki mi się zachciało ;) Tylko kurczę ja mam od dziecka przedziałek na środku więc z grzywką może być problem, może jakaś taka "zboczku"? ;) Co myślicie, da się czy się nie da?

1usaej28ly44zrzp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:
    Przypomniało mi się, że inny ciachowy aktor, który do tego sprawia wrażenie całkiem inteligentnego to Tom Hardy ( <3 :D ) - jak mogłam o nim zapomnieć! - , więc jakby co, to możemy dyskusje przerzucać na niego...

Nie znam kolegi :P

Chętnie przedstawię:
    1tomhardy.jpg

Kolega grał np. w "Incepcji", "Szpiegu" i "Mroczny Rycerz powstaje" (grał Bane'a - trochę musiał przytyć i przypakować ;) )

Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Oluś, pacz no jaki repertuar w kinie Muza na Boże Ciało :)

http://www.kinomuza.pl/index.php/pl/program/

[tak wieeeem, to już nudne...]

O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nie widziałam Id i squadu:(

(to nigdy nie będzie nudne)

Ej a ponoć w drugim obliczu jego nawet przez pół filmu nie ma :(

Tak, też czytałam tę wypowiedź na jakimś forum :P
    No to co, ponoć film fajny... Choć nie wiem jak zdzierżę tę zołzę Mendes... grr

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

Na wiki ma twarz mocno niewyjściową. Jak z "Manieczek".

Prawda :D Fota nienajkorzystniejsza :) Ale w filmach wygląda rewelacyjnie, dobrze gra, no i jest brytolem :)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Fedra ściskam mocno i jestem z Tobą. Uważam, ze jesteś najdzielniejszą dziewczyną jaka znam, życzę Ci żeby wszystko zakończyło się ogromnym szczęściem i radością.
    Ilonka cieszę się, że z Fasolką wszystko dobrze, oby dalej tak zdrowo rosła :)
    Libra wróóóóóć!!! :)
    Właście niech wszystkie dziewczyny z forum będą w tabelce, bo przecież tworzymy pewną społeczność :)
    Niedługo 3000 strona, a ja miała iść sprzątać - kurcze cóżby tu wybrać - ekstra party na ovu czy odkurzanie ? :P
    Kurcze teraz moja pora w tabelce i przeczuwam, że spadnę znów na same jej dno, ehhhh :/

Szyjka zamknięta, tempka rośnie, kciuki trzymamy.

aisa, Kfjatus, Blondi22, aga83, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Wiecie co? Mam ochotę coś z włosami zrobić...grzywki mi się zachciało ;) Tylko kurczę ja mam od dziecka przedziałek na środku więc z grzywką może być problem, może jakaś taka "zboczku"? ;) Co myślicie, da się czy się nie da?

Widzę, że nie tylko mi chodzi po głowie zrobienie czegoś z włosami. Zastanawiam się, czy nie przefarbować się na rudą marchewę :)

karoam, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

Tnij! Ja też tęsknię za odmianą, więc będę dopingować.

karoam, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam jeżeli masz niskie czoło to grzywka może ci nie pasować. Z resztą nie wiem jak wyglądasz w realu więc trudno powiedzieć :) Możesz zaryzykować, grzywka zawsze odrośnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 06:56

karoam lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    karoam wrote:

Widzę, że nie tylko mi chodzi po głowie zrobienie czegoś z włosami. Zastanawiam się, czy nie przefarbować się na rudą marchewę :)

Wróć do naturalnego koloru!!!!!!!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "cóżby tu wybrać - ekstra party na ovu czy odkurzanie ?"
    Kfjatus, rozumiem, że to pytanie retoryczne..??

Dobra, idę do łazienki przypudrować nosek przed 3000 oraz opróżnić pęcherz, aby zmieściły się w nim hektolitry jubileuszowej herbaty! Nie zaczynajcie beze mnie...

Rucia, Kfjatus, zbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

Fedruś ja cały czas myślę o Tobie :*

Ola_czeka, mauysia lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

uda się ja tez miałam przedziałek trochę była niesforna ta grzywka z tym przedziałkiem ,ale na poczatek zrobiłam sobie na bok i jakoś sie włosy ułożyły więc polecam sprawdzone ,a grzywę mam do dziś ,a dziś już mam prostą ,a włosy mam cienkie i takie które sie nie układają !!

karoam, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• karoam Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tnij, Tnij! A jak mi się ta grzywka będzie na przedziałku rozjeżdżać to co? :P
    Rucia- no farbnij się- jak nie będzie Ci odpowiadać to zawsze możesz zakryć kolor kolejną farbą ;)

1usaej28ly44zrzp.png
‹‹ 2971 2972 2973 2974 2975 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ