plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam
Shagga- odpisałam na priv, daj znać czy doszło bo coś mi net szaleje
Fedruś- podziwiam Cię i modlę się aby się udało, jesteśmy z Tobą!
Wczoraj o 23, jak już słodko spałam obudził mnie telefon- z tego SPA gdzie byłam na rozmowie. Oczywiście nie odebrałam bo o tej godzinie nie uznaje telefonów, mimo że tutaj to standardPrzedzwonie dziś do nich co tam chcieli że ludzi w środku nocy budzą
Rucia, Ola_czeka, Kfjatus, mauysia, Kaja, Gunia, aisa, jeju, Blondi22, Shagga_80, zbikowa, aga83, Ilona lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Przypomniało mi się, że inny ciachowy aktor, który do tego sprawia wrażenie całkiem inteligentnego to Tom Hardy (
) - jak mogłam o nim zapomnieć! - , więc jakby co, to możemy dyskusje przerzucać na niego...
Na wiki ma twarz mocno niewyjściową. Jak z "Manieczek". -
Fedra ściskam mocno i jestem z Tobą. Uważam, ze jesteś najdzielniejszą dziewczyną jaka znam, życzę Ci żeby wszystko zakończyło się ogromnym szczęściem i radością.
Ilonka cieszę się, że z Fasolką wszystko dobrze, oby dalej tak zdrowo rosła
Libra wróóóóóć!!!
Właście niech wszystkie dziewczyny z forum będą w tabelce, bo przecież tworzymy pewną społeczność
Niedługo 3000 strona, a ja miała iść sprzątać - kurcze cóżby tu wybrać - ekstra party na ovu czy odkurzanie ?
Kurcze teraz moja pora w tabelce i przeczuwam, że spadnę znów na same jej dno, ehhhhmauysia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Witam
Shagga- odpisałam na priv, daj znać czy doszło bo coś mi net szaleje
Fedruś- podziwiam Cię i modlę się aby się udało, jesteśmy z Tobą!
Wczoraj o 23, jak już słodko spałam obudził mnie telefon- z tego SPA gdzie byłam na rozmowie. Oczywiście nie odebrałam bo o tej godzinie nie uznaje telefonów, mimo że tutaj to standardPrzedzwonie dziś do nich co tam chcieli że ludzi w środku nocy budzą
Cóż mogli chcieć?! Spodobałaś im się ślicznotko!Kfjatus, karoam, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:mauysia wrote:Przypomniało mi się, że inny ciachowy aktor, który do tego sprawia wrażenie całkiem inteligentnego to Tom Hardy (
) - jak mogłam o nim zapomnieć! - , więc jakby co, to możemy dyskusje przerzucać na niego...
Nie znam kolegi
Chętnie przedstawię:
Kolega grał np. w "Incepcji", "Szpiegu" i "Mroczny Rycerz powstaje" (grał Bane'a - trochę musiał przytyć i przypakować)
Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Oluś, pacz no jaki repertuar w kinie Muza na Boże Ciało
http://www.kinomuza.pl/index.php/pl/program/
[tak wieeeem, to już nudne...]
O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nie widziałam Id i squadu:(
(to nigdy nie będzie nudne)
Ej a ponoć w drugim obliczu jego nawet przez pół filmu nie ma
Tak, też czytałam tę wypowiedź na jakimś forum
No to co, ponoć film fajny... Choć nie wiem jak zdzierżę tę zołzę Mendes... grr -
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Przypomniało mi się, że inny ciachowy aktor, który do tego sprawia wrażenie całkiem inteligentnego to Tom Hardy (
Na wiki ma twarz mocno niewyjściową. Jak z "Manieczek".
PrawdaFota nienajkorzystniejsza
Ale w filmach wygląda rewelacyjnie, dobrze gra, no i jest brytolem
Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Fedra ściskam mocno i jestem z Tobą. Uważam, ze jesteś najdzielniejszą dziewczyną jaka znam, życzę Ci żeby wszystko zakończyło się ogromnym szczęściem i radością.
Ilonka cieszę się, że z Fasolką wszystko dobrze, oby dalej tak zdrowo rosła
Libra wróóóóóć!!!
Właście niech wszystkie dziewczyny z forum będą w tabelce, bo przecież tworzymy pewną społeczność
Niedługo 3000 strona, a ja miała iść sprzątać - kurcze cóżby tu wybrać - ekstra party na ovu czy odkurzanie ?
Kurcze teraz moja pora w tabelce i przeczuwam, że spadnę znów na same jej dno, ehhhh
Szyjka zamknięta, tempka rośnie, kciuki trzymamy.aisa, Kfjatus, Blondi22, aga83, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Wiecie co? Mam ochotę coś z włosami zrobić...grzywki mi się zachciało
Tylko kurczę ja mam od dziecka przedziałek na środku więc z grzywką może być problem, może jakaś taka "zboczku"?
Co myślicie, da się czy się nie da?
Widzę, że nie tylko mi chodzi po głowie zrobienie czegoś z włosami. Zastanawiam się, czy nie przefarbować się na rudą marchewękaroam, Ilona lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Wiecie co? Mam ochotę coś z włosami zrobić...grzywki mi się zachciało
Tylko kurczę ja mam od dziecka przedziałek na środku więc z grzywką może być problem, może jakaś taka "zboczku"?
Tnij! Ja też tęsknię za odmianą, więc będę dopingować.karoam, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaroam jeżeli masz niskie czoło to grzywka może ci nie pasować. Z resztą nie wiem jak wyglądasz w realu więc trudno powiedzieć
Możesz zaryzykować, grzywka zawsze odrośnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 06:56
karoam lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:karoam wrote:Wiecie co? Mam ochotę coś z włosami zrobić...grzywki mi się zachciało
Widzę, że nie tylko mi chodzi po głowie zrobienie czegoś z włosami. Zastanawiam się, czy nie przefarbować się na rudą marchewę
Wróć do naturalnego koloru!!!!!!! -
"cóżby tu wybrać - ekstra party na ovu czy odkurzanie ?"
Kfjatus, rozumiem, że to pytanie retoryczne..??
Dobra, idę do łazienki przypudrować nosek przed 3000 oraz opróżnić pęcherz, aby zmieściły się w nim hektolitry jubileuszowej herbaty! Nie zaczynajcie beze mnie...Rucia, Kfjatus, zbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Wiecie co? Mam ochotę coś z włosami zrobić...grzywki mi się zachciało
uda się ja tez miałam przedziałek trochę była niesforna ta grzywka z tym przedziałkiem ,ale na poczatek zrobiłam sobie na bok i jakoś sie włosy ułożyły więc polecam sprawdzone ,a grzywę mam do dziś ,a dziś już mam prostą ,a włosy mam cienkie i takie które sie nie układają !!karoam, aisa lubią tę wiadomość