plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Powiem Wam tylko tyle (Libra i Mała!) ta pogoda wpływa tak dołująco !
Ty Mała wynoś się z tej szarej Anglii a Beatko Ty cierpliwie czekaj na lato
Od razu nastroje się poprawią
jak lato będzie takie "piękne" jak obecnie wiosna, to ja podziękuję... Poczekam na Turcję
nick nieaktualny, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Zadanie moje spełnione, wiec powracam na mój urlop...
Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn i papa
Buziaki i pliiiiiiiiiiiiiis dojdź do wniosku,że nie możesz bez nas żyć
Tak jak my usychamy bez Ciebie 
EDIT: Jaka Turcja? Wczasy planujecie? PS. A jak Twoje depilacje, zakończone już? Bo wiesz,może ciąża czeka aż zakończysz zabiegi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 21:04
nick nieaktualny, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Witam
miałam nie wchodzić ale weszłam...
poczytałam z dwie ostatnie strony...
Ilonko gratuluje dzidzi na podstawie Twoich wyników ja już nie mam się co łudzić według @ jest to 5tydz7dzień a u mnie pęchezryk ma dopiero 5mm nic w srodku nie widać choć jest troche większy niż był w piątek... endometrium powyzej 21 (grube jak to gin stwierdził)...
On każe czekać i brać leki a ja czuje ze to i tak nic nie da nawet jeśli miałabym później owu to pęcherzyk powinien być większy...
jutro około 12 będa wyniki bety i progesteronu jeśli będe je znać to dam znać choć jestem przygotowana na najgorsze...
nie wiem kiedy będę miała kolejna wizytę gin ma dzwonić w piatek i dac znać w zależności jakie będą jutro wyniki...
to chyba tyle...
jeśli komuś nie złożyłam zyczeń czy nie pogratulowałam to przepraszam...
Libruś dziękuje za pośrednictwo i nie wiem czy się dzielnie trzymam gdyby nie leki na uspokojenie (oczywiście ziołowe) i sen to bym tego nie przetrwała... a do tego życie od wizyty do wizyty od bety do bety...
za trzymanie kciuków, modlitwe i wsparcie bardzo dziekuje trzymajcie się ciepło i spokojnej nocy...
Ja mam nadzieje nadal ze bedzie dobrze.
MOdle sie za twoja fasolke ;* i jestem z Toba .
Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny