plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Powiem Wam tylko tyle (Libra i Mała!) ta pogoda wpływa tak dołująco !
Ty Mała wynoś się z tej szarej Anglii a Beatko Ty cierpliwie czekaj na lato
Od razu nastroje się poprawią
jak lato będzie takie "piękne" jak obecnie wiosna, to ja podziękuję... Poczekam na Turcjęmala29_, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Zadanie moje spełnione, wiec powracam na mój urlop...
Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn i papa
Buziaki i pliiiiiiiiiiiiiis dojdź do wniosku,że nie możesz bez nas żyćTak jak my usychamy bez Ciebie
EDIT: Jaka Turcja? Wczasy planujecie? PS. A jak Twoje depilacje, zakończone już? Bo wiesz,może ciąża czeka aż zakończysz zabiegi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 21:04
mala29_, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Witam
miałam nie wchodzić ale weszłam...
poczytałam z dwie ostatnie strony...
Ilonko gratuluje dzidzi na podstawie Twoich wyników ja już nie mam się co łudzić według @ jest to 5tydz7dzień a u mnie pęchezryk ma dopiero 5mm nic w srodku nie widać choć jest troche większy niż był w piątek... endometrium powyzej 21 (grube jak to gin stwierdził)...
On każe czekać i brać leki a ja czuje ze to i tak nic nie da nawet jeśli miałabym później owu to pęcherzyk powinien być większy...
jutro około 12 będa wyniki bety i progesteronu jeśli będe je znać to dam znać choć jestem przygotowana na najgorsze...
nie wiem kiedy będę miała kolejna wizytę gin ma dzwonić w piatek i dac znać w zależności jakie będą jutro wyniki...
to chyba tyle...
jeśli komuś nie złożyłam zyczeń czy nie pogratulowałam to przepraszam...
Libruś dziękuje za pośrednictwo i nie wiem czy się dzielnie trzymam gdyby nie leki na uspokojenie (oczywiście ziołowe) i sen to bym tego nie przetrwała... a do tego życie od wizyty do wizyty od bety do bety...
za trzymanie kciuków, modlitwe i wsparcie bardzo dziekuje trzymajcie się ciepło i spokojnej nocy...
Ja mam nadzieje nadal ze bedzie dobrze.
MOdle sie za twoja fasolke ;* i jestem z Toba .
Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny