SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju nie ma sprawy zawsze dla ciebie znajdę czas żeby pogadać :)

• she Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że jesteś Libruś - dzięki za wieści

Libra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Librus dziękuje za wieści napisz jej że całym serduszkiem jesteśmy z nią i modlimy się :)
    Shagga po prostu odkąd nie ma mnie w tabelce więcej Fasolek się pojawia :) chyba je odstraszały moje cykle :P

Mała, co Ty opowiadasz? Równie dobrze ja tak o sobie mogę napisać! Z tabelki wypisalam się wcześniej od Ciebie i w tym czasie pojawił się wiecej fasolek

• jeju Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja tak mogę powiedzieć jak mam negatywną betę zawsze przynajmniej dwie fasole są nowe za chwilę...i ostatnio było tak samo...

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam Libra jak byłaś to też się pojawiały :) ale tak dokładnie to jest inny powód dlaczego się wypisałam.

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała to do jutra kochana...papapa....

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    mala29_ wrote:
    Librus dziękuje za wieści napisz jej że całym serduszkiem jesteśmy z nią i modlimy się :)
    Shagga po prostu odkąd nie ma mnie w tabelce więcej Fasolek się pojawia :) chyba je odstraszały moje cykle :P

To żeś, kurna powiedziała :/

Libra, dzięki za info, a co u Ciebie? Jak zdrówko? Wrócisz do nas kiedyś?
    Fedrze życzymy dużo siły, a zarazem spokoju, czekamy nadal i wierzymy, że będzie wszystko OK, musi się udać!

U mnie zdrówko ok, a ogólnie raz lepiej raz gorzej... A czy kiedys wrócę? Na to pytanie nie znam jeszcze odpowiedzi...

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    miałam nie wchodzić ale weszłam...
    poczytałam z dwie ostatnie strony...
    Ilonko gratuluje dzidzi na podstawie Twoich wyników ja już nie mam się co łudzić według @ jest to 5tydz7dzień a u mnie pęchezryk ma dopiero 5mm nic w srodku nie widać choć jest troche większy niż był w piątek... endometrium powyzej 21 (grube jak to gin stwierdził)...
    On każe czekać i brać leki a ja czuje ze to i tak nic nie da nawet jeśli miałabym później owu to pęcherzyk powinien być większy...
    jutro około 12 będa wyniki bety i progesteronu jeśli będe je znać to dam znać choć jestem przygotowana na najgorsze...
    nie wiem kiedy będę miała kolejna wizytę gin ma dzwonić w piatek i dac znać w zależności jakie będą jutro wyniki...
    to chyba tyle...
    jeśli komuś nie złożyłam zyczeń czy nie pogratulowałam to przepraszam...
    Libruś dziękuje za pośrednictwo i nie wiem czy się dzielnie trzymam gdyby nie leki na uspokojenie (oczywiście ziołowe) i sen to bym tego nie przetrwała... a do tego życie od wizyty do wizyty od bety do bety...
    za trzymanie kciuków, modlitwe i wsparcie bardzo dziekuje trzymajcie się ciepło i spokojnej nocy...

Gunia, aisa, Ilona, Kaja, gadgeta, Blondi22, Rucia, Ola_czeka, mauysia, Kfjatus, gocha04, Effcia28, Selena, aga83, Amicizia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap jejciu miłych snów życzę :)

• Gunia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie licytujcie się tylko bądźcie z nami, tabelka nie jest aż tak ważna (według mnie), sorry za szczerość... (ech, świeżo upieczony Autorytet, a już sobie nagrabił:/)

Post dotyczył główniej Małej, ale i Libry troszkę też, choć na Nią nie naciskam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 20:33

aisa lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś, nic nie jest jeszcze przesądzone, wiem, że nie masz powodu do uśmiechu, ale walcz! Ech, przytulam Cię mocno, niech się spełni Twe Marzenie! No i nie wiem co mam napisać, wierzę, i jestem dobrej myśli

Shagga_80, aisa, Kaja, Rucia, aga83 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Ilona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredziu Kochana trzymaj sie, wiem ze nie jest Ci łatwo i serce mi krwawi kiedy myśle co przechodzisz. Ja wierze, ze jeszcze nie jest nic przesadzone. Będę sie o was modlić.

aisa, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    oj tam Libra jak byłaś to też się pojawiały :) ale tak dokładnie to jest inny powód dlaczego się wypisałam.

Dokładnie to samo mogę napisac o Tobie :*
    Wiem, ze jest Ci ciężko... Rozumiem Cię... Ale nie daj się złamać smutkom:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Witam
    Ilonko gratuluje dzidzi na podstawie Twoich wyników ja już nie mam się co łudzić według @ jest to 5tydz7dzień a u mnie pęchezryk ma dopiero 5mm nic w srodku nie widać choć jest troche większy niż był w piątek... endometrium powyzej 21 (grube jak to gin stwierdził)...
    On każe czekać i brać leki a ja czuje ze to i tak nic nie da nawet jeśli miałabym później owu to pęcherzyk powinien być większy...
    jutro około 12 będa wyniki bety i progesteronu jeśli będe je znać to dam znać choć jestem przygotowana na najgorsze...
    nie wiem kiedy będę miała kolejna wizytę gin ma dzwonić w piatek i dac znać w zależności jakie będą jutro wyniki...
    to chyba tyle...
    Libruś dziękuje za pośrednictwo i nie wiem czy się dzielnie trzymam gdyby nie leki na uspokojenie (oczywiście ziołowe) i sen to bym tego nie przetrwała... a do tego życie od wizyty do wizyty od bety do bety...
    za trzymanie kciuków, modlitwe i wsparcie bardzo dziekuje trzymajcie się ciepło i spokojnej nocy...

Kochana, my wciąż jesteśmy dobrej myśli! I nie przestajemy modlić się za Was...bardzo Ci współczuję,że musisz przez to przechodzić i nawet nie domyślam się jak to jest :( Ściskam mocno, wytrzymaj jeszcze i nie poddawaj się!

aisa, mala29_, Kaja, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus całym serduszkiem jestem z tobą :* wieże że będzie dobrze. do puki beta wzrasta i pęcherzyk też się powiększył troszkę to jest jeszcze nadzieje. I ja będę się ciągle modlić i mam nadzieje że mój talizman dla ciebie przyniesie ci szczęście.
    Boże daj jej siłę do dalszej walki i obdarz ją łaską szczęśliwego zakończenia.

Shagga_80, Kaja, aisa, Rucia, Ola_czeka, aga83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Witam
    to chyba tyle...

jesteś dzielna:* tylko tyle napisze... Jesteś bardzo dzielna!

mala29_, Shagga_80, Kaja, aisa, Gunia, Sandraa, Ola_czeka, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na marginesie,to poszperałam na forach i babki pisały o różnej wielkości pęcherzyków w 6-7 tygodniu i zwykle mniejsze niż 5mm więc ja nie puszczam kciuków! Przytulam mocno, Izuś!

mala29_, Libra, Gunia, Kaja, aisa, zbikowa, Blondi22, Ola_czeka, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

Libruś ja się nie dam smutkom po prostu teraz na razie mam to gdzieś i tyle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

Libruś ja się nie dam smutkom po prostu teraz na razie mam to gdzieś i tyle.

to cóż mogę Ci napisać... Jest nas dwie:) obecnie ja zaczynam tez mieć to wszystko w głębokim poważaniu ;)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    Witam
    to chyba tyle...

jesteś dzielna:* tylko tyle napisze... Jesteś bardzo dzielna!

jesteś zajebiście dzielna oooo Fedra dzidzia jest !!!!!beta bedzie taka jak powinna być !!!!

Ola_czeka lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 2968 2969 2970 2971 2972 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ