X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju nie ma sprawy zawsze dla ciebie znajdę czas żeby pogadać :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • she Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że jesteś Libruś - dzięki za wieści

Libra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Librus dziękuje za wieści napisz jej że całym serduszkiem jesteśmy z nią i modlimy się :)
    Shagga po prostu odkąd nie ma mnie w tabelce więcej Fasolek się pojawia :) chyba je odstraszały moje cykle :P

Mała, co Ty opowiadasz? Równie dobrze ja tak o sobie mogę napisać! Z tabelki wypisalam się wcześniej od Ciebie i w tym czasie pojawił się wiecej fasolek

• jeju Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja tak mogę powiedzieć jak mam negatywną betę zawsze przynajmniej dwie fasole są nowe za chwilę...i ostatnio było tak samo...

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam Libra jak byłaś to też się pojawiały :) ale tak dokładnie to jest inny powód dlaczego się wypisałam.

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała to do jutra kochana...papapa....

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    mala29_ wrote:
    Librus dziękuje za wieści napisz jej że całym serduszkiem jesteśmy z nią i modlimy się :)
    Shagga po prostu odkąd nie ma mnie w tabelce więcej Fasolek się pojawia :) chyba je odstraszały moje cykle :P

To żeś, kurna powiedziała :/

Libra, dzięki za info, a co u Ciebie? Jak zdrówko? Wrócisz do nas kiedyś?
    Fedrze życzymy dużo siły, a zarazem spokoju, czekamy nadal i wierzymy, że będzie wszystko OK, musi się udać!

U mnie zdrówko ok, a ogólnie raz lepiej raz gorzej... A czy kiedys wrócę? Na to pytanie nie znam jeszcze odpowiedzi...

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    miałam nie wchodzić ale weszłam...
    poczytałam z dwie ostatnie strony...
    Ilonko gratuluje dzidzi na podstawie Twoich wyników ja już nie mam się co łudzić według @ jest to 5tydz7dzień a u mnie pęchezryk ma dopiero 5mm nic w srodku nie widać choć jest troche większy niż był w piątek... endometrium powyzej 21 (grube jak to gin stwierdził)...
    On każe czekać i brać leki a ja czuje ze to i tak nic nie da nawet jeśli miałabym później owu to pęcherzyk powinien być większy...
    jutro około 12 będa wyniki bety i progesteronu jeśli będe je znać to dam znać choć jestem przygotowana na najgorsze...
    nie wiem kiedy będę miała kolejna wizytę gin ma dzwonić w piatek i dac znać w zależności jakie będą jutro wyniki...
    to chyba tyle...
    jeśli komuś nie złożyłam zyczeń czy nie pogratulowałam to przepraszam...
    Libruś dziękuje za pośrednictwo i nie wiem czy się dzielnie trzymam gdyby nie leki na uspokojenie (oczywiście ziołowe) i sen to bym tego nie przetrwała... a do tego życie od wizyty do wizyty od bety do bety...
    za trzymanie kciuków, modlitwe i wsparcie bardzo dziekuje trzymajcie się ciepło i spokojnej nocy...

Gunia, aisa, Ilona, Kaja, gadgeta, Blondi22, Rucia, Ola_czeka, mauysia, Kfjatus, gocha04, Effcia28, Selena, aga83, Amicizia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap jejciu miłych snów życzę :)

• Gunia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie licytujcie się tylko bądźcie z nami, tabelka nie jest aż tak ważna (według mnie), sorry za szczerość... (ech, świeżo upieczony Autorytet, a już sobie nagrabił:/)

Post dotyczył główniej Małej, ale i Libry troszkę też, choć na Nią nie naciskam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 20:33

aisa lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś, nic nie jest jeszcze przesądzone, wiem, że nie masz powodu do uśmiechu, ale walcz! Ech, przytulam Cię mocno, niech się spełni Twe Marzenie! No i nie wiem co mam napisać, wierzę, i jestem dobrej myśli

Shagga_80, aisa, Kaja, Rucia, aga83 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Ilona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredziu Kochana trzymaj sie, wiem ze nie jest Ci łatwo i serce mi krwawi kiedy myśle co przechodzisz. Ja wierze, ze jeszcze nie jest nic przesadzone. Będę sie o was modlić.

aisa, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    oj tam Libra jak byłaś to też się pojawiały :) ale tak dokładnie to jest inny powód dlaczego się wypisałam.

Dokładnie to samo mogę napisac o Tobie :*
    Wiem, ze jest Ci ciężko... Rozumiem Cię... Ale nie daj się złamać smutkom:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Witam
    Ilonko gratuluje dzidzi na podstawie Twoich wyników ja już nie mam się co łudzić według @ jest to 5tydz7dzień a u mnie pęchezryk ma dopiero 5mm nic w srodku nie widać choć jest troche większy niż był w piątek... endometrium powyzej 21 (grube jak to gin stwierdził)...
    On każe czekać i brać leki a ja czuje ze to i tak nic nie da nawet jeśli miałabym później owu to pęcherzyk powinien być większy...
    jutro około 12 będa wyniki bety i progesteronu jeśli będe je znać to dam znać choć jestem przygotowana na najgorsze...
    nie wiem kiedy będę miała kolejna wizytę gin ma dzwonić w piatek i dac znać w zależności jakie będą jutro wyniki...
    to chyba tyle...
    Libruś dziękuje za pośrednictwo i nie wiem czy się dzielnie trzymam gdyby nie leki na uspokojenie (oczywiście ziołowe) i sen to bym tego nie przetrwała... a do tego życie od wizyty do wizyty od bety do bety...
    za trzymanie kciuków, modlitwe i wsparcie bardzo dziekuje trzymajcie się ciepło i spokojnej nocy...

Kochana, my wciąż jesteśmy dobrej myśli! I nie przestajemy modlić się za Was...bardzo Ci współczuję,że musisz przez to przechodzić i nawet nie domyślam się jak to jest :( Ściskam mocno, wytrzymaj jeszcze i nie poddawaj się!

aisa, mala29_, Kaja, Rucia lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus całym serduszkiem jestem z tobą :* wieże że będzie dobrze. do puki beta wzrasta i pęcherzyk też się powiększył troszkę to jest jeszcze nadzieje. I ja będę się ciągle modlić i mam nadzieje że mój talizman dla ciebie przyniesie ci szczęście.
    Boże daj jej siłę do dalszej walki i obdarz ją łaską szczęśliwego zakończenia.

Shagga_80, Kaja, aisa, Rucia, Ola_czeka, aga83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Witam
    to chyba tyle...

jesteś dzielna:* tylko tyle napisze... Jesteś bardzo dzielna!

mala29_, Shagga_80, Kaja, aisa, Gunia, Sandraa, Ola_czeka, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na marginesie,to poszperałam na forach i babki pisały o różnej wielkości pęcherzyków w 6-7 tygodniu i zwykle mniejsze niż 5mm więc ja nie puszczam kciuków! Przytulam mocno, Izuś!

mala29_, Libra, Gunia, Kaja, aisa, zbikowa, Blondi22, Ola_czeka, Effcia28 lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

Libruś ja się nie dam smutkom po prostu teraz na razie mam to gdzieś i tyle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

Libruś ja się nie dam smutkom po prostu teraz na razie mam to gdzieś i tyle.

to cóż mogę Ci napisać... Jest nas dwie:) obecnie ja zaczynam tez mieć to wszystko w głębokim poważaniu ;)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    Witam
    to chyba tyle...

jesteś dzielna:* tylko tyle napisze... Jesteś bardzo dzielna!

jesteś zajebiście dzielna oooo Fedra dzidzia jest !!!!!beta bedzie taka jak powinna być !!!!

Ola_czeka lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 2968 2969 2970 2971 2972 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ