plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Librus dziękuje za wieści napisz jej że całym serduszkiem jesteśmy z nią i modlimy się
Shagga po prostu odkąd nie ma mnie w tabelce więcej Fasolek się pojawiachyba je odstraszały moje cykle
Mała, co Ty opowiadasz? Równie dobrze ja tak o sobie mogę napisać! Z tabelki wypisalam się wcześniej od Ciebie i w tym czasie pojawił się wiecej fasolek -
nick nieaktualnyGunia wrote:mala29_ wrote:Librus dziękuje za wieści napisz jej że całym serduszkiem jesteśmy z nią i modlimy się
Shagga po prostu odkąd nie ma mnie w tabelce więcej Fasolek się pojawiachyba je odstraszały moje cykle
To żeś, kurna powiedziała
Libra, dzięki za info, a co u Ciebie? Jak zdrówko? Wrócisz do nas kiedyś?
Fedrze życzymy dużo siły, a zarazem spokoju, czekamy nadal i wierzymy, że będzie wszystko OK, musi się udać!
U mnie zdrówko ok, a ogólnie raz lepiej raz gorzej... A czy kiedys wrócę? Na to pytanie nie znam jeszcze odpowiedzi... -
Witam
miałam nie wchodzić ale weszłam...
poczytałam z dwie ostatnie strony...
Ilonko gratuluje dzidzi na podstawie Twoich wyników ja już nie mam się co łudzić według @ jest to 5tydz7dzień a u mnie pęchezryk ma dopiero 5mm nic w srodku nie widać choć jest troche większy niż był w piątek... endometrium powyzej 21 (grube jak to gin stwierdził)...
On każe czekać i brać leki a ja czuje ze to i tak nic nie da nawet jeśli miałabym później owu to pęcherzyk powinien być większy...
jutro około 12 będa wyniki bety i progesteronu jeśli będe je znać to dam znać choć jestem przygotowana na najgorsze...
nie wiem kiedy będę miała kolejna wizytę gin ma dzwonić w piatek i dac znać w zależności jakie będą jutro wyniki...
to chyba tyle...
jeśli komuś nie złożyłam zyczeń czy nie pogratulowałam to przepraszam...
Libruś dziękuje za pośrednictwo i nie wiem czy się dzielnie trzymam gdyby nie leki na uspokojenie (oczywiście ziołowe) i sen to bym tego nie przetrwała... a do tego życie od wizyty do wizyty od bety do bety...
za trzymanie kciuków, modlitwe i wsparcie bardzo dziekuje trzymajcie się ciepło i spokojnej nocy...Gunia, aisa, Ilona, Kaja, gadgeta, Blondi22, Rucia, Ola_czeka, mauysia, Kfjatus, gocha04, Effcia28, Selena, aga83, Amicizia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewczyny, nie licytujcie się tylko bądźcie z nami, tabelka nie jest aż tak ważna (według mnie), sorry za szczerość... (ech, świeżo upieczony Autorytet, a już sobie nagrabił
)
Post dotyczył główniej Małej, ale i Libry troszkę też, choć na Nią nie naciskam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 20:33
aisa lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Fedruś, nic nie jest jeszcze przesądzone, wiem, że nie masz powodu do uśmiechu, ale walcz! Ech, przytulam Cię mocno, niech się spełni Twe Marzenie! No i nie wiem co mam napisać, wierzę, i jestem dobrej myśli
Shagga_80, aisa, Kaja, Rucia, aga83 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Witam
Ilonko gratuluje dzidzi na podstawie Twoich wyników ja już nie mam się co łudzić według @ jest to 5tydz7dzień a u mnie pęchezryk ma dopiero 5mm nic w srodku nie widać choć jest troche większy niż był w piątek... endometrium powyzej 21 (grube jak to gin stwierdził)...
On każe czekać i brać leki a ja czuje ze to i tak nic nie da nawet jeśli miałabym później owu to pęcherzyk powinien być większy...
jutro około 12 będa wyniki bety i progesteronu jeśli będe je znać to dam znać choć jestem przygotowana na najgorsze...
nie wiem kiedy będę miała kolejna wizytę gin ma dzwonić w piatek i dac znać w zależności jakie będą jutro wyniki...
to chyba tyle...
Libruś dziękuje za pośrednictwo i nie wiem czy się dzielnie trzymam gdyby nie leki na uspokojenie (oczywiście ziołowe) i sen to bym tego nie przetrwała... a do tego życie od wizyty do wizyty od bety do bety...
za trzymanie kciuków, modlitwe i wsparcie bardzo dziekuje trzymajcie się ciepło i spokojnej nocy...
Kochana, my wciąż jesteśmy dobrej myśli! I nie przestajemy modlić się za Was...bardzo Ci współczuję,że musisz przez to przechodzić i nawet nie domyślam się jak to jestŚciskam mocno, wytrzymaj jeszcze i nie poddawaj się!
aisa, mala29_, Kaja, Rucia lubią tę wiadomość
-
Fedrus całym serduszkiem jestem z tobą :* wieże że będzie dobrze. do puki beta wzrasta i pęcherzyk też się powiększył troszkę to jest jeszcze nadzieje. I ja będę się ciągle modlić i mam nadzieje że mój talizman dla ciebie przyniesie ci szczęście.
Boże daj jej siłę do dalszej walki i obdarz ją łaską szczęśliwego zakończenia.Shagga_80, Kaja, aisa, Rucia, Ola_czeka, aga83 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyFedra wrote:Witam
to chyba tyle...
za trzymanie kciuków, modlitwe i wsparcie bardzo dziekuje trzymajcie się ciepło i spokojnej nocy...
jesteś dzielna:* tylko tyle napisze... Jesteś bardzo dzielna!mala29_, Shagga_80, Kaja, aisa, Gunia, Sandraa, Ola_czeka, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak na marginesie,to poszperałam na forach i babki pisały o różnej wielkości pęcherzyków w 6-7 tygodniu i zwykle mniejsze niż 5mm więc ja nie puszczam kciuków! Przytulam mocno, Izuś!
mala29_, Libra, Gunia, Kaja, aisa, zbikowa, Blondi22, Ola_czeka, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:mala29_ wrote:oj tam Libra jak byłaś to też się pojawiały
ale tak dokładnie to jest inny powód dlaczego się wypisałam.
Dokładnie to samo mogę napisac o Tobie :*
Wiem, ze jest Ci ciężko... Rozumiem Cię... Ale nie daj się złamać smutkom:*
Libruś ja się nie dam smutkom po prostu teraz na razie mam to gdzieś i tyle.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Libra wrote:mala29_ wrote:oj tam Libra jak byłaś to też się pojawiały
ale tak dokładnie to jest inny powód dlaczego się wypisałam.
Dokładnie to samo mogę napisac o Tobie :*
Wiem, ze jest Ci ciężko... Rozumiem Cię... Ale nie daj się złamać smutkom:*
Libruś ja się nie dam smutkom po prostu teraz na razie mam to gdzieś i tyle.
to cóż mogę Ci napisać... Jest nas dwie:) obecnie ja zaczynam tez mieć to wszystko w głębokim poważaniu -
Libra wrote:Fedra wrote:Witam
to chyba tyle...
jesteś dzielna:* tylko tyle napisze... Jesteś bardzo dzielna!
jesteś zajebiście dzielna oooo Fedra dzidzia jest !!!!!beta bedzie taka jak powinna być !!!!Ola_czeka lubi tę wiadomość