plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam kobietki oczekujące wieści od Fedry...
Fedra jest już po wizycie, jest 5mm pęcherzyk ciążowy. Jutro wyniki bety i progesteronu. Ma nadal przyjmować leki i czekać.
Tyle w skrócie, jutro jak Fedra odpocznie,to wpadnie dokładniej opisać.
PS. Ładna ta Wasza tabelka się robi:)Ilona, zbikowa, Rucia, mala29_, aisa, mauysia, gadgeta, Blondi22, Ola_czeka, Kfjatus, Effcia28, Selena, sylwia1985, aga83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNooo, pobawiłam się nieco w wyrównywanie tabelki
Zamiast rysować garaż, który mam zinwentaryzować
No i pierwszy raz wpisałam FASOLNKĘ, juuuuuuuuuupi!
CO do tabelki to proszę zgłaszać wszelkie uwagiNikogo nie wyrzucałam ani nie dodawałam,zostawiłam tak jaka była ostatnia wersja.
Ilona, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Witam kobietki oczekujące wieści od Fedry...
Fedra jest już po wizycie, jest 5mm pęcherzyk ciążowy. Jutro wyniki bety i progesteronu. Ma nadal przyjmować leki i czekać.
Tyle w skrócie, jutro jak Fedra odpocznie,to wpadnie dokładniej opisać.
PS. Ładna ta Wasza tabelka się robi:)
Dziękujemy Kochana! Nie ustajemy w modlitwie,dziewczynki!!Ilona, aisa, Kaja, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Librunia wyślij całusy Fedruni ode mnie, a 5mm to dobrze czy źle?, bo sama nie wiem już...to czekamy na wieści...i dalej rozmawiamy z "górą"...dobrej spokojnej nocki...papapa
Do jutra chyba zniosę jajko czekając na dalsze wieści
Jeśli Libruś jesteś jeszcze to chociaż powiedz,jak Ona się trzyma? Jak nastawienie?Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Librus dziękuje za wieści napisz jej że całym serduszkiem jesteśmy z nią i modlimy się
Shagga po prostu odkąd nie ma mnie w tabelce więcej Fasolek się pojawiachyba je odstraszały moje cykle
Libra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:jeju wrote:Librunia wyślij całusy Fedruni ode mnie, a 5mm to dobrze czy źle?, bo sama nie wiem już...to czekamy na wieści...i dalej rozmawiamy z "górą"...dobrej spokojnej nocki...papapa
Jeśli Libruś jesteś jeszcze to chociaż powiedz,jak Ona się trzyma? Jak nastawienie?
dzisiaj się stresowala, co pewnie nikogo nie zdziwi... Moim skromnym zdaniem dzielnie się trzyma i wciąż walczyIlona, Gunia, Kaja, mala29_, Shagga_80, aisa, gadgeta, Sandraa, Rucia, Ola_czeka, mauysia, Effcia28, aga83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:mala29_ wrote:Librus dziękuje za wieści napisz jej że całym serduszkiem jesteśmy z nią i modlimy się
Shagga po prostu odkąd nie ma mnie w tabelce więcej Fasolek się pojawiachyba je odstraszały moje cykle
Taaa, na pewno jest tak jak mówisz
no mówię ci poważnie jak się osunęłam z tabelki to pojawiły się zaraz chyba z 4 fasolkiW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:jeju wrote:Librunia wyślij całusy Fedruni ode mnie, a 5mm to dobrze czy źle?, bo sama nie wiem już...to czekamy na wieści...i dalej rozmawiamy z "górą"...dobrej spokojnej nocki...papapa
Jeśli Libruś jesteś jeszcze to chociaż powiedz,jak Ona się trzyma? Jak nastawienie?
dzisiaj się stresowala, co pewnie nikogo nie zdziwi... Moim skromnym zdaniem dzielnie się trzyma i wciąż walczy
Przypomnij Jej,że wszystkie jesteśmy z Nią niezmiennie...i wierzymy,że będzie dobrzeDzielna Izunia
Libra, aisa, Gunia, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Librus dziękuje za wieści napisz jej że całym serduszkiem jesteśmy z nią i modlimy się
To żeś, kurna powiedziała
Libra, dzięki za info, a co u Ciebie? Jak zdrówko? Wrócisz do nas kiedyś?
Fedrze życzymy dużo siły, a zarazem spokoju, czekamy nadal i wierzymy, że będzie wszystko OK, musi się udać!zbikowa, Libra, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...