plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:gosia28:( wrote:hej byłam na monitoringu pęcherzyk w 12 dc 12mm to dobrze? wyniki hormonów bardzo dobrze
endometrium "grube" jak powiedział p dr;)
12mm? Nie wiem, a co powiedział lekarz?
powiedział,że bardzo dobrze i że za 4 dni bedzie owu mam przyjsc w nastepnym miesiacu jak sie nie uda -
gosia28:( wrote:Ola_czeka wrote:gosia28:( wrote:hej byłam na monitoringu pęcherzyk w 12 dc 12mm to dobrze? wyniki hormonów bardzo dobrze
endometrium "grube" jak powiedział p dr;)
12mm? Nie wiem, a co powiedział lekarz?
powiedział,że bardzo dobrze i że za 4 dni bedzie owu mam przyjsc w nastepnym miesiacu jak sie nie uda
No to jak powiedział, że bardzo dobrze, to pozostaje Ci się cieszyćShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Pierwsza wizytę mam za sobą, następna w przyszłym tyg.
Fosolke juz widać, ma 7mm i gin powiedział, ze prawidłowo powinna za tydzień mieć 13mm, pobrał mi krew i mocz.
Mówił, ze w przyszłym tygodniu, moze bedzie juz słychać bicie serduszka.
Alez ja sie cieszęRucia, Selena, Blondi22, zbikowa, mala29_, Kaja, aisa, jeju, kiti, Shagga_80, aga83, Sandraa, gadgeta, Ola_czeka, gocha04, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
Ilona wrote:Hej dziewczyny
Pierwsza wizytę mam za sobą, następna w przyszłym tyg.
Fosolke juz widać, ma 7mm i gin powiedział, ze prawidłowo powinna za tydzień mieć 13mm, pobrał mi krew i mocz.
Mówił, ze w przyszłym tygodniu, moze bedzie juz słychać bicie serduszka.
Alez ja sie cieszę
super wiadomośc
to ktory to tydzien juz?Ilona, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Dzięki
no mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze. Rucia a u Ciebie w którym tyg było słychać juz bicie serduszka?
Ilonko moja pierwsza wizyta na USG była według OM 7w4d. według USG było to wtedy 6w6d.Serduszko już biło
Ilona, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurcze siedzę już jak na szpilkach myslałam że juz jakieś wieści od Fery bedą.
Boże mniej Fedrę i jej maluszka w swojej opiece. AmenSelena, Kaja, aisa, jeju, Shagga_80, Blondi22, Ola_czeka lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke