X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem jejciu jak to jest sama miałam po tym badaniu czarne myśli ale ciesze się że wszystko jest u ciebie ok :)
    gosiu a ilu dniowe masz cykle ? bo wydaje mi się że troszkę pęcherzyk może być za mały ale ja nie lekarz i się nie znam za bardzo :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    gocha04 wrote:
    hehehe no trudno się mówi, wiem, że tak działa mój wewnętrzny magnes.

To idę jeszcze trochę popracować szybciej czas mi minie w pracy. Muzi a Tobie to zazdroszczę sadzenia kwiatków. Na balkonie chciałam posadzić sobie, ale jakoś nie mogę przybrać się, żeby kupić donice i kwiaty.

Może zły biegun kierujesz w stronę forum?

to chyba nie tylko w takim razie w stronę forum.

Gosia28 ja w 10dc (wtedy cykl był 35dniowy) miałam 12mm pęcherzyk, ale to tak naprawdę zależy od organizmu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 15:01

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    gocha04 wrote:
    hehehe no trudno się mówi, wiem, że tak działa mój wewnętrzny magnes.

To idę jeszcze trochę popracować szybciej czas mi minie w pracy. Muzi a Tobie to zazdroszczę sadzenia kwiatków. Na balkonie chciałam posadzić sobie, ale jakoś nie mogę przybrać się, żeby kupić donice i kwiaty.

Może zły biegun kierujesz w stronę forum?

to chyba nie tylko w takim razie w stronę forum.

Gosia28 ja w 10dc (wtedy cykl był 35dniowy) miałam 12mm pęcherzyk, ale to tak naprawdę zależy od organizmu.

Musi dojść do jakichś spotkań forumowych, żeby wybić Ci to przekonanie o aspołeczności z głowy.

• Gunia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja, i ja chcę na spotkanie;) Gocha, gdzie są Twe rodzinne strony?;)

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki !!!Po głębokim namyśle dzisiejszym postanowiłam że pójdę do psychologa !!!Mam wizytę 6 czerwca o 15 w opolu niestety prywatnie!!!
    Koszt wizyty 100 ale sama sobie chyba nie poradzę z moim nastrojem bo suma sumorum prawdę mówiąc chyba popadłam w depresję przez to wszystko co się dzieję w koło mnie!!!!!!Może psychol pomoże!!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi ekstra super że wyniki dobre wyszły!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi ekstra super że wyniki dobre wyszły!!

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:

Gunia południe podlasia. Od Białego jakieś 100km.

Ola nie no ja żartuję. Chyba, aż tak źle ze mną nie jest.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Hej laseczki !!!Po głębokim namyśle dzisiejszym postanowiłam że pójdę do psychologa !!!Mam wizytę 6 czerwca o 15 w opolu niestety prywatnie!!!
    Koszt wizyty 100 ale sama sobie chyba nie poradzę z moim nastrojem bo suma sumorum prawdę mówiąc chyba popadłam w depresję przez to wszystko co się dzieję w koło mnie!!!!!!Może psychol pomoże!!!

Aga wygadasz się specjaliście, on spojrzy na to wszystko obiektywnie i będzie z powrotem wszystko grało. Będzie dobrze nie ma co się dołować, bo to życie jest takie marne, że nie ma co go jeszcze bardziej pogarszać.

Ola_czeka lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Aga, chyba dobrą decyzję podjęłaś, pojedziesz, pogadasz... jak dojdziesz do wniosku, że to nie to - zrezygnujesz... Trzymam kciuki!:)

zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Gunia wrote:

Gunia południe podlasia. Od Białego jakieś 100km.

Ola nie no ja żartuję. Chyba, aż tak źle ze mną nie jest.

Hmmm, rowerem nie dojadę :/
    Pomyślimy. Lato niedaleko.

gocha04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieję że pomoże!!!Za dużo na głowe się zwaliło moja rodzinka te starania kłopoty w związku że czasami mam ochotę stryczek wziaśc i spokój!!!
    W koncu psycholog to nie psychiatra !!!

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Podziwiam ludzi którzy w razie problemów próbują je rozwiązywać a nie czekają aż "samo sie" Szacun dla Ciebie Aga, mam nadzieje ze pomoże rozwiązac Twoje problemy :)

AGA 30, aisa lubią tę wiadomość

• LuSiA:) Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    LuSiA:) wrote:
    mauysia wrote:
    LuSiA:) wrote:
    Jak tam wam dzień mija dziewczyny?:)

A całkiem dobrze.

Ja dzisiaj okropnie..
    Ale to są uroki ciąży...:)eiktkw7ip77igw7s.png

Lusia, coś się dzieje z Twoim podpisem.

A co się dzieje? Dolegliwości ciążowe?

A dziwnie sie czuje wszystko mnie boli....
    A głowa o nie nawet nie mówie...
    Dopiero co wstałam..

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No mam nadzieję że pomoże!!!Za dużo na głowe się zwaliło moja rodzinka te starania kłopoty w związku że czasami mam ochotę stryczek wziaśc i spokój!!!
    W koncu psycholog to nie psychiatra !!!

Co do ostatniego zdania to nie bede sie rostrząsać, ale generalnie różnią sie tym, że jeden może przepistwać leki a drugi nie. Dobrze podjęta decyzja z wizytą.

• aga83 Koleżanka

Wysłany: 28 maja 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga30, czasami lepiej sie wygadac obcej osobie, ona na to spojrzy z boku i moze ci to pomoze. niestety my kobietki mamy przechlapane. nasze emocje biora nad nami gore.... nie poddawaj sie, ja wierze ze kazda z nas bedzie miala swoje malenstwo i uslyszy to piekne slowo "mama"
    :)

LuSiA:), AGA 30, gocha04, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

[img]http:[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    AGA 30 wrote:

Podziwiam ludzi którzy w razie problemów próbują je rozwiązywać a nie czekają aż "samo sie" Szacun dla Ciebie Aga, mam nadzieje ze pomoże rozwiązac Twoje problemy :)

Poprostu doszłam do wniosku że sama nie poradzę sobie a na nikogo liczyć nie mogę!!!
    Jak stwierdzę że wizyta u psychologa nie pomoże to poprostu przestanę chodzić!!!Szkoda że to prywatna wizyta bo tanie to nie jest!!!Ale muszę coś zrobić z sobą!!!

zbikowa lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Aga, bartdzo dobre zagranie. I nie mów psychol.

Zdziwiłabyś się jak wiele osób w dzisiejszych czasach nie radzi sobie z rzeczywistością. Na pewno na forum też znajdzie się sporo osób, które korzystały z pomocy terapeuty. Ja sama mogę się pierwsza przyznać, że po śmierci Taty musiałam odbyć psychoterapię.

zbikowa, AGA 30, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jedna wizyta ci nie pomoże :( Jeżeli faktycznie masz początki depresji, to terapia się kłania.

Sądzę, że głównym problemem u Ciebie, jest całkowity brak zrozumienia ze strony chłopa, i problemy z poczęciem dziecka. :(

Problemy się nawarstwiły, psychika ci siadła. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem że dużo ludzi decyduję się na psychologa !!!Lepsze to niż popaść w alkoholizm czy inne świństwo!!!Bo znam ludzi co właśnie tak kończą nie radząc sobie z własnym życiem!!!
    A taka wizyta bez bolesna jest to nie dentysta!!!Pogadam pewnie popłaczę wysłucham rad zapłacę i pojadę do domu!!

zbikowa, aga83 lubią tę wiadomość

‹‹ 2963 2964 2965 2966 2967 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ