plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem jejciu jak to jest sama miałam po tym badaniu czarne myśli ale ciesze się że wszystko jest u ciebie ok
gosiu a ilu dniowe masz cykle ? bo wydaje mi się że troszkę pęcherzyk może być za mały ale ja nie lekarz i się nie znam za bardzoW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Ola_czeka wrote:gocha04 wrote:hehehe no trudno się mówi, wiem, że tak działa mój wewnętrzny magnes.
To idę jeszcze trochę popracować szybciej czas mi minie w pracy. Muzi a Tobie to zazdroszczę sadzenia kwiatków. Na balkonie chciałam posadzić sobie, ale jakoś nie mogę przybrać się, żeby kupić donice i kwiaty.
Może zły biegun kierujesz w stronę forum?
to chyba nie tylko w takim razie w stronę forum.
Gosia28 ja w 10dc (wtedy cykl był 35dniowy) miałam 12mm pęcherzyk, ale to tak naprawdę zależy od organizmu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 15:01
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Ola_czeka wrote:gocha04 wrote:hehehe no trudno się mówi, wiem, że tak działa mój wewnętrzny magnes.
To idę jeszcze trochę popracować szybciej czas mi minie w pracy. Muzi a Tobie to zazdroszczę sadzenia kwiatków. Na balkonie chciałam posadzić sobie, ale jakoś nie mogę przybrać się, żeby kupić donice i kwiaty.
Może zły biegun kierujesz w stronę forum?
to chyba nie tylko w takim razie w stronę forum.
Gosia28 ja w 10dc (wtedy cykl był 35dniowy) miałam 12mm pęcherzyk, ale to tak naprawdę zależy od organizmu.
Musi dojść do jakichś spotkań forumowych, żeby wybić Ci to przekonanie o aspołeczności z głowy. -
nick nieaktualnyHej laseczki !!!Po głębokim namyśle dzisiejszym postanowiłam że pójdę do psychologa !!!Mam wizytę 6 czerwca o 15 w opolu niestety prywatnie!!!
Koszt wizyty 100 ale sama sobie chyba nie poradzę z moim nastrojem bo suma sumorum prawdę mówiąc chyba popadłam w depresję przez to wszystko co się dzieję w koło mnie!!!!!!Może psychol pomoże!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gunia wrote:I ja, i ja chcę na spotkanie;) Gocha, gdzie są Twe rodzinne strony?
Gunia południe podlasia. Od Białego jakieś 100km.
Ola nie no ja żartuję. Chyba, aż tak źle ze mną nie jest.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
AGA 30 wrote:Hej laseczki !!!Po głębokim namyśle dzisiejszym postanowiłam że pójdę do psychologa !!!Mam wizytę 6 czerwca o 15 w opolu niestety prywatnie!!!
Koszt wizyty 100 ale sama sobie chyba nie poradzę z moim nastrojem bo suma sumorum prawdę mówiąc chyba popadłam w depresję przez to wszystko co się dzieję w koło mnie!!!!!!Może psychol pomoże!!!
Aga wygadasz się specjaliście, on spojrzy na to wszystko obiektywnie i będzie z powrotem wszystko grało. Będzie dobrze nie ma co się dołować, bo to życie jest takie marne, że nie ma co go jeszcze bardziej pogarszać.Ola_czeka lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
AGA 30 wrote:Hej laseczki !!!Po głębokim namyśle dzisiejszym postanowiłam że pójdę do psychologa !!!Mam wizytę 6 czerwca o 15 w opolu niestety prywatnie!!!
Koszt wizyty 100 ale sama sobie chyba nie poradzę z moim nastrojem bo suma sumorum prawdę mówiąc chyba popadłam w depresję przez to wszystko co się dzieję w koło mnie!!!!!!Może psychol pomoże!!!
Aga, chyba dobrą decyzję podjęłaś, pojedziesz, pogadasz... jak dojdziesz do wniosku, że to nie to - zrezygnujesz... Trzymam kciuki!zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
gocha04 wrote:Gunia wrote:I ja, i ja chcę na spotkanie;) Gocha, gdzie są Twe rodzinne strony?
Gunia południe podlasia. Od Białego jakieś 100km.
Ola nie no ja żartuję. Chyba, aż tak źle ze mną nie jest.
Hmmm, rowerem nie dojadę
Pomyślimy. Lato niedaleko.gocha04 lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
Podziwiam ludzi którzy w razie problemów próbują je rozwiązywać a nie czekają aż "samo sie" Szacun dla Ciebie Aga, mam nadzieje ze pomoże rozwiązac Twoje problemyAGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:
A dziwnie sie czuje wszystko mnie boli....
A głowa o nie nawet nie mówie...
Dopiero co wstałam.. -
AGA 30 wrote:No mam nadzieję że pomoże!!!Za dużo na głowe się zwaliło moja rodzinka te starania kłopoty w związku że czasami mam ochotę stryczek wziaśc i spokój!!!
W koncu psycholog to nie psychiatra !!!
Co do ostatniego zdania to nie bede sie rostrząsać, ale generalnie różnią sie tym, że jeden może przepistwać leki a drugi nie. Dobrze podjęta decyzja z wizytą. -
Aga30, czasami lepiej sie wygadac obcej osobie, ona na to spojrzy z boku i moze ci to pomoze. niestety my kobietki mamy przechlapane. nasze emocje biora nad nami gore.... nie poddawaj sie, ja wierze ze kazda z nas bedzie miala swoje malenstwo i uslyszy to piekne slowo "mama"
LuSiA:), AGA 30, gocha04, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:AGA 30 wrote:Hej laseczki !!!Po głębokim namyśle dzisiejszym postanowiłam że pójdę do psychologa !!!Mam wizytę 6 czerwca o 15 w opolu niestety prywatnie!!!
Podziwiam ludzi którzy w razie problemów próbują je rozwiązywać a nie czekają aż "samo sie" Szacun dla Ciebie Aga, mam nadzieje ze pomoże rozwiązac Twoje problemy
Poprostu doszłam do wniosku że sama nie poradzę sobie a na nikogo liczyć nie mogę!!!
Jak stwierdzę że wizyta u psychologa nie pomoże to poprostu przestanę chodzić!!!Szkoda że to prywatna wizyta bo tanie to nie jest!!!Ale muszę coś zrobić z sobą!!!zbikowa lubi tę wiadomość
-
Aga, bartdzo dobre zagranie. I nie mów psychol.
Zdziwiłabyś się jak wiele osób w dzisiejszych czasach nie radzi sobie z rzeczywistością. Na pewno na forum też znajdzie się sporo osób, które korzystały z pomocy terapeuty. Ja sama mogę się pierwsza przyznać, że po śmierci Taty musiałam odbyć psychoterapię.zbikowa, AGA 30, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga jedna wizyta ci nie pomoże
Jeżeli faktycznie masz początki depresji, to terapia się kłania.
Sądzę, że głównym problemem u Ciebie, jest całkowity brak zrozumienia ze strony chłopa, i problemy z poczęciem dziecka.
Problemy się nawarstwiły, psychika ci siadła. -
nick nieaktualnyNo wiem że dużo ludzi decyduję się na psychologa !!!Lepsze to niż popaść w alkoholizm czy inne świństwo!!!Bo znam ludzi co właśnie tak kończą nie radząc sobie z własnym życiem!!!
A taka wizyta bez bolesna jest to nie dentysta!!!Pogadam pewnie popłaczę wysłucham rad zapłacę i pojadę do domu!!zbikowa, aga83 lubią tę wiadomość