plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Aaaaa Żbikowa, powiedz chłopu, że żadne z nas nie miało racji - ojciec Kirka Douglasa nie był ani Polakiem ani Węgrem - był rosyjskim Żydem.
teraz macie obraz co sie działo u mnie na chacie. oni sie kłócili a ja przeglądałam czy moje paznokcie są czyste od spodu. w między czasie pies prosił o czipsa.Gunia, aisa, Shagga_80, gadgeta, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Jestem...są wyniki:(słowo w słowo)
Podano kontrast i uwidoczniono prawidłową jamę macicy oraz prawidłowe jajowody.Kontrast obustronnie przedostał się do jamy otrzewnowej.Gunia, Rucia, Ola_czeka, Kaja, zbikowa, gocha04, mala29_, Ilona, aisa, Shagga_80, gadgeta, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
hej Ola i pozostale dziewczyny
ja was wiernie podczytuje, bylam tu na poczatku tego roku (moze niektore mnie jeszcze pamietaja).
Ola_czeka, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Aga83, kim jesteś i dlaczego się tajniaczysz?
Imię i rocznik się zgadzają, ale to nie ja
Ale coś kojarzę, pisała tu kiedyś chyba dziewczyna o tym nicku?...
O, nawet mnie uprzedziła z postemWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 13:38
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Aaaaa Żbikowa, powiedz chłopu, że żadne z nas nie miało racji - ojciec Kirka Douglasa nie był ani Polakiem ani Węgrem - był rosyjskim Żydem.
teraz macie obraz co sie działo u mnie na chacie. oni sie kłócili a ja przeglądałam czy moje paznokcie są czyste od spodu. w między czasie pies prosił o czipsa.
A co robił w tym czasie mój mąż?Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Aaaaa Żbikowa, powiedz chłopu, że żadne z nas nie miało racji - ojciec Kirka Douglasa nie był ani Polakiem ani Węgrem - był rosyjskim Żydem.
teraz macie obraz co sie działo u mnie na chacie. oni sie kłócili a ja przeglądałam czy moje paznokcie są czyste od spodu. w między czasie pies prosił o czipsa.
A co robił w tym czasie mój mąż?
nie jestem pewna, ale prawdopodobnie z latarką szukał miesa na grillu.Ola_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
codziennie jestem i w krzakach przesiaduje
milo ze jeszcze mnie pamietacie i milo mi poznac sie z tymi kogo jeszcze nie znam
zbikowa, Ola_czeka, Kaja, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
aga83 wrote:codziennie jestem i w krzakach przesiaduje
milo ze jeszcze mnie pamietacie i milo mi poznac sie z tymi kogo jeszcze nie znam
No to nie siedź w krzakach, bo kleszcza będziesz mieć. Opowiadaj dlaczego nie mierzysz tempki.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
wiernie mierze, prawie kazdy dzien. wykresik wkleilam i teraz chyba widac
-
No jak to nie, mierzy
Bardzo ładne imię Aga. słyszałam że wszsystkie Agnieszki to równe babkiprawda Shagga, Gunia, Aga30 i żbiku?
(oesu źle ze mną)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 13:52
Gunia, Effcia28, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość