plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:gocha04 wrote:Aisa ja też się piszę i na Wawe i na prom. Tylko nie wiem czy nie będę miała problemu z tym kołysaniem.
O to mam pierwszą chętną na spotkanie w WawieSuper!!!
Ja miewam czasem problem, ale łyknę aviomarin i w kimono. Jest też disco na pokładzie więc będzie można poszaleć
Łykniemy / Łykniecie po 2 paczki aviomarinu i będzie jeszcze weselejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 12:34
-
mauysia wrote:aisa wrote:gocha04 wrote:Aisa ja też się piszę i na Wawe i na prom. Tylko nie wiem czy nie będę miała problemu z tym kołysaniem.
Ja miewam czasem problem, ale łyknę aviomarin i w kimono. Jest też disco na pokładzie więc będzie można poszaleć
Łykniemy / Łykniecie po 2 paczki aviomarinu i będzie jeszcze weselej
Noc prześpimy, cały dzień będziemy otumanione i nieprzytomne i na noc znowu aviomarin - wycieczka jak do AmsterdamuIlona, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:aisa wrote:Ola_czeka wrote:Aisa a mówisz po szwedzku?
Ja, jag pratar svenska
Jestem z Warszawy. Do Gdyni dopływam promem, potem skm-ką do Gdańska podjadę i stamtąd polskim busem do Wawy..
Oooo to możemy się na kawę umówić gdzieś na mieście jak będziesz w gdyni lub w gdańsku ......
Yes, yes, yes
Ścignę Cię na privKaja, Ilona lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Kaja wrote:aisa wrote:Ola_czeka wrote:Aisa a mówisz po szwedzku?
Ja, jag pratar svenska
Jestem z Warszawy. Do Gdyni dopływam promem, potem skm-ką do Gdańska podjadę i stamtąd polskim busem do Wawy..
Oooo to możemy się na kawę umówić gdzieś na mieście jak będziesz w gdyni lub w gdańsku ......
Yes, yes, yes
Ścignę Cię na priv
Jestem zaaaaaaaaa jak naj bardziejaisa lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Kaja wrote:Asia ja tam wolę samoloty koszmar dla mnie promy mnie nie pomaga aviomarin.....
Spoko Kajuś, łykniesz się avio, zapijesz tussipectem i będzie gitesowo, gwarantuję...
Spr aviomarin jak plynelam i umnie skutek odwrotny ....koszmar 9godzin calowania sedesu z koleżanka na zmianę .....nigdy więcej ... -
aisa wrote:gocha04 wrote:Aisa ja też się piszę i na Wawe i na prom. Tylko nie wiem czy nie będę miała problemu z tym kołysaniem.
Jeszcze Becię i Rutkę trzeba zwerbować i można w większym gronie zabawić w Wawie.
No dobra namówiłaś mnie na ten aviomarin.aisa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ja się pisze na spotkanie w Wawie
Apropo .. Gocha czemu my się do tej pory nie spotkałyśmy?
wczoraj pisałaś, że nie lubisz tu przyjeżdżać, bo wszędzie daleko.Effcia28, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:Rucia wrote:Ja się pisze na spotkanie w Wawie
wczoraj pisałaś, że nie lubisz tu przyjeżdżać, bo wszędzie daleko.
No bo cholera żeby dostać się na USG musiałam jechać aż na WIlanówPoza tym czekając na autobus w centrum, zastanawiałam się co ludzie w tej Warszawie widzą? Hałas hałas i jeszcze raz hałas. Za moich czasów Warszawa była bardzo spokojna
mauysia lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:gocha04 wrote:Rucia wrote:Ja się pisze na spotkanie w Wawie
wczoraj pisałaś, że nie lubisz tu przyjeżdżać, bo wszędzie daleko.
No bo cholera żeby dostać się na USG musiałam jechać aż na WIlanówPoza tym czekając na autobus w centrum, zastanawiałam się co ludzie w tej Warszawie widzą? Hałas hałas i jeszcze raz hałas. Za moich czasów Warszawa była bardzo spokojna
Za Twoich przedwojennych czasów...
Mi długo Warszawa sie nie podobała, ale od jakichś trzech wizyt zaczęłam doceniać jej atuty - jednak jest sporo zieleni - parków, placów zabaw - , architektura tez niczego sobie, ładne stare miasto... Oczywiście nie wiem jak to jest mieszkać tu na stałe, bo to pewnie coś zgoła innego.