plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Karoam a jak ty to zrobiłaś, że wczoraj robiłaś test a dzis jesteś w 11 tygodniu ciąży?
Nie kumam czaczy.
A już kumam, kumam, sorry.
Ojaaa jak Tobie wszystko trzeba tłumaczyć.... że ten czas zapierdziela jak głupi, że ledwo co zrobiła test a tu już 1 trymestr dobiega do końca powoli...
bajdełej moja kuzynka miała termin porodu na 2 dni temu i jeszcze małej dobrze w środku. ale u nas w rodzinie to normalne ja też jestem spóźniona (nie mylić z opóźniona!) o tydzień.
Edit:
za późno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 11:28
karoam, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Karoam a jak ty to zrobiłaś, że wczoraj robiłaś test a dzis jesteś w 11 tygodniu ciąży?
Nie kumam czaczy.
A już kumam, kumam, sorry.
Ojaaa jak Tobie wszystko trzeba tłumaczyć.... że ten czas zapierdziela jak głupi, że ledwo co zrobiła test a tu już 1 trymestr dobiega do końca powoli...
bajdełej moja kuzynka miała termin porodu na 2 dni temu i jeszcze małej dobrze w środku. ale u nas w rodzinie to normalne ja też jestem spóźniona (nie mylić z opóźniona!) o tydzień.
Edit:
za późno!
To się Żbikowscy na świat nie spieszą...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
cześć wszystkim, a szczególnie Effci.
Faktycznie wczoraj nie wiele się tu działo, ale za to dziś nadrabiacie. Ja to wymiękam Kopciuszku mnie też baniak nawala od wczoraj, mam światłowstręt i komputerowstręt.
Pogoda straszna, wieje, leje i zimno.
Rucia, Shagga superancko, że z córcią i synkiem wszystko w jak najlepszym porządku.
Kaja jak napisałaś o braku pęcherzyków to tak jak Mauysia pomyślałam, że trafił ci się cykl bezowulacyjny i w kolejnym wszystko będzie jak należy. A jak weźmiesz Clo to już w ogóle będzie super.Shagga_80, mauysia, kopciuszek126, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Co do zdjęcia...no ściana po prostu
na drodze z Hadaby na Sakkale
Można takich ścianek w Hurghadzie trochę spotkać
Żbiczku- no faktycznie leci ten czas...niedługo mam kolejną wizytę i oczywiście wciąż się martwię czy wszystko jest okShagga_80, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA maaaaaaaaaaaasz! Olka!
dzięki mnie masz własnie 4000 lajków...teraz uciekam dalej do zabawy z Synem
PS. teraz powinnaś zamilknąć, bo masz piękny wynik taki okrągłyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 11:48
zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Aisa, opowiedz co u Ciebie! Przede wszystkim, czy mi się wydaje, czy w tej wodzie z awatarka stąpa renifer.
Cześć wszystkim, a szczególnie witam Olę
Niestety renifera nie ma, to tylko jakieś drewniane coś.
Po lewej stronie mostu znajduje się Lidl, w którym nie ma wina... (dlatego nie był godzien załapać się na zdjęcie)
U mnie całkiem ok. Całe przedpołudnie zeszło mi się na nadrabianiu i...
na zakupie dwóch biletów (ale mam żółwie tempo)...
I teraz ważny KOMUNIKAT!!!!!!!
Jeśli któraś z Was będzie w okolicach Gdyni lub Gdańska 4 czerwca między godz 8 - 11.30 to proszę dać znać. Chętnie się spotkam
Dziękuje za wysłuchaniezbikowa, Rucia, Ola_czeka, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:A maaaaaaaaaaaasz! Olka!
dzięki mnie masz własnie 4000 lajków...teraz uciekam dalej do zabawy z Synem
PS. teraz powinnaś zamilknąć, bo masz piękny wynik taki okrągły
Jesteś NIE-WIA-RY-GOD-NA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za późno!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 11:50
LuSiA:) lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Ola_czeka wrote:Aisa, opowiedz co u Ciebie! Przede wszystkim, czy mi się wydaje, czy w tej wodzie z awatarka stąpa renifer.
Cześć wszystkim, a szczególnie witam Olę
Niestety renifera nie ma, to tylko jakieś drewniane coś.
Po lewej stronie mostu znajduje się Lidl, w którym nie ma wina... (dlatego nie był godzien załapać się na zdjęcie)
U mnie całkiem ok. Całe przedpołudnie zeszło mi się na nadrabianiu i...
na zakupie dwóch biletów (ale mam żółwie tempo)...
I teraz ważny KOMUNIKAT!!!!!!!
Jeśli któraś z Was będzie w okolicach Gdyni lub Gdańska 4 czerwca między godz 8 - 11.30 to proszę dać znać. Chętnie się spotkam
Dziękuje za wysłuchanie
Ale mają fajnie Ci co będą