plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:U kogo leje deszcz podeslijcie mi szybko niech go zaleje !!!jasny gwint ....mój jak wstanie to będzie jeczal ....
Zapraszamy do Wielkiej Brytanii - o dziwo - pada!
Posunęłabym się do sformułowania: Ipada!zbikowa, Kaja, Shagga_80, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny za dwa tygodnie idę do fryzjera i robie sie na blondynkę!!!Mój powiedział że sie wyprowadzi jak to zrobię he he ale on bardzo lubi blondynki więc nie wiem o co mu chodzi!!Noo chyba że będę wygladała strasznie to się przefarbuję z powrotem !!!
mala29_, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:W Monaco kupisz wódkę za lajki?!?!
Dziewczyny, lajkujemy!
ja się nie odzywam na temat lajków Ola LUBIĘ CIĘ
A wiesz, że chciałam coś o tym napisać do Ciebie ale uznałam, że znoooooooooooooooooowu się obrazisz....?
ja się obraże?wal śmiałomala29_ lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:W Monaco kupisz wódkę za lajki?!?!
Dziewczyny, lajkujemy!
A wiesz, że chciałam coś o tym napisać do Ciebie ale uznałam, że znoooooooooooooooooowu się obrazisz....?
ja się obraże?wal śmiało
No jak Kaja zapytała skąd mam lajki miałam powiedzieć, że Ci je ukradłam.Effcia28, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:W Monaco kupisz wódkę za lajki?!?!
Dziewczyny, lajkujemy!
ja się obraże?wal śmiało
No jak Kaja zapytała skąd mam lajki miałam powiedzieć, że Ci je ukradłam.
hahahahanie prawda tyś je wyżebrała a nie ukradła
i to miałby być powód do obrażaniaKaja lubi tę wiadomość
-
Laski przystopujcie troszkę z tym pisaniem
Dziś wcalee nie musi byc 3000 strona. A co byście powiedziały jakbyśmy sobie zrobiły Dzień Dziecka i 3000 strona dopiero 1 czerwca????
Ale wy nie wytrzymacie 4 dni na 21 stronach!!!Prawda?mauysia, Ola_czeka, zbikowa, mala29_, aisa lubią tę wiadomość
-
Dobra, jestem. wcale nie byłam w Rio, tylko siedziałam przy komputrze. deadline na wczoraj fajna sprawa.
Myślisz Mayusia że mogę zapytać co to za zupa czy nie ryzykować że to ludo...lego...costam? (jak Ty mówiłas na pomidorówke?)
ja w milczeniu jestem dobra ostatnio, więc mogę przyjąć wyzwanie aktimelaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 10:42
Ola_czeka, mala29_, aisa, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Laski przystopujcie troszkę z tym pisaniem
Dziś wcalee nie musi byc 3000 strona. A co byście powiedziały jakbyśmy sobie zrobiły Dzień Dziecka i 3000 strona dopiero 1 czerwca????
Ale wy nie wytrzymacie 4 dni na 21 stronach!!!Prawda?
Musiałybyśmy się tylko po razie przywitać. nidyrydy.zbikowa, kopciuszek126, mala29_ lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dobra, jestem. wcale nie byłam w Rio, tylko siedziałam przy komputrze. deadline na wczoraj fajna sprawa.
Myślisz Mayusia że mogę zapytać co to za zupa czy nie ryzykować że to ludo...lego...costam? (jak Ty mówiłas na pomidorówke?)
ja w milczeniu jestem dobra ostatnio, więc mogę przyjąć wyzwanie aktimela
No przecież to oczywiste, że Ci nie przypomnę tej nazwy
A zupa była ogórkowa, niestety nie domowa.zbikowa lubi tę wiadomość