plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A w ogóle musze wam sie poskarżyć że Olka nauczyła mojego psa podawać łape. pies załapał po 4 razach jak za każdym razem dostawał za to czipsa. teraz łazi za mną i mnie dźga. a ja już nie mam czipsów
mala29_, Rucia, aisa, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dobra, jestem. wcale nie byłam w Rio, tylko siedziałam przy komputrze. deadline na wczoraj fajna sprawa.
Myślisz Mayusia że mogę zapytać co to za zupa czy nie ryzykować że to ludo...lego...costam? (jak Ty mówiłas na pomidorówke?)
ja w milczeniu jestem dobra ostatnio, więc mogę przyjąć wyzwanie aktimela
O, vifona nie mam, więc Mauysia o zupach gada. Natomiast taka przyjaźnie nastawiona Żbikowa pisze o actimelu, a takowy posiadam.
To jest przyjaźń!zbikowa, mala29_, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:A w ogóle musze wam sie poskarżyć że Olka nauczyła mojego psa podawać łape. pies załapał po 4 razach jak za każdym razem dostawał za to czipsa. teraz łazi za mną i mnie dźga. a ja już nie mam czipsów
Ja go nie uczyłam podawania łapy, tylko wyciągania ręki po czipsy.
Wolałabyś, gdyby żebrał o lajki?zbikowa, mala29_, aisa, Shagga_80, aga83, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:A w ogóle musze wam sie poskarżyć że Olka nauczyła mojego psa podawać łape. pies załapał po 4 razach jak za każdym razem dostawał za to czipsa. teraz łazi za mną i mnie dźga. a ja już nie mam czipsów
Ja go nie uczyłam podawania łapy, tylko wyciągania ręki po czipsy.
Wolałabyś, gdyby żebrał o lajki?
W kwestii żebrania moglabyś się od tej małej małpy (mówię o psie teraz, żeby nie było) dużo nauczyć.Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Mauysia i co zrobiłaś? Teraz myślę o vifonie
No więc... ZJADŁAM tę ogórkową...
A od Vifonów mam chwilową przerwę. Choć w szufladzie mam jednego zachomikowanego złotego kurczaka...
No jak Cie odrzuca od złotego kurczaka to na 100% dziewczynka będzie! tak mówią najstarsi góraleWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 10:59
mala29_, mauysia lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Mauysia i co zrobiłaś? Teraz myślę o vifonie
A od Vifonów mam chwilową przerwę. Choć w szufladzie mam jednego zachomikowanego złotego kurczaka...
"i ześle klątwę na tę, która innym o skitranym vifonie prawi, ale dzielić się nie zamierza"zbikowa, mauysia, Gunia, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Mauysia i co zrobiłaś? Teraz myślę o vifonie
"i ześle klątwę na tę, która innym o skitranym vifonie prawi, ale dzielić się nie zamierza"
Chętnie przygotuję na nasze spotkanie pakiecik podarkowy z zestawem Vifonów różnych smaków -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Mauysia i co zrobiłaś? Teraz myślę o vifonie
"i ześle klątwę na tę, która innym o skitranym vifonie prawi, ale dzielić się nie zamierza"
Chętnie przygotuję na nasze spotkanie pakiecik podarkowy z zestawem Vifonów różnych smaków
Czy mogę już założyć szarfę "miss żebractwa"?
Bisajd ja lubię tylko ten jeden smak, bo jest w miarę łagodny choć i tak lekko podpala moje struny głosowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 11:07
Gunia, mauysia, mala29_, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja już po pracy
Co do ostatniego interwiu, to poszło ok, wszystko cacy, testy zaliczone, menadżerka Polka, z tym że do otwarcia jeszcze co najmniej 3 tygodnie więc siedzę dalej w swojej obecnej firmie. (Olu niestety na masaż się nie załapałam) Byłam też wczoraj na rozmowie w sklepie z ciuszkami dziecięcymi, kobitka mnie od ręki chciała ale jak przetrawiłam drogę z domu do pracy to mi się odechciało- bite 1,5 godziny w jedną stronę więc mi się nie kalkuluje
zbikowa, Ola_czeka, mauysia, gocha04, Ilona, aisa, Shagga_80, kopciuszek126, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Dzień dobry
Ja już po pracy
Co do ostatniego interwiu, to poszło ok, wszystko cacy, testy zaliczone, menadżerka Polka, z tym że do otwarcia jeszcze co najmniej 3 tygodnie więc siedzę dalej w swojej obecnej firmie. (Olu niestety na masaż się nie załapałam) Byłam też wczoraj na rozmowie w sklepie z ciuszkami dziecięcymi, kobitka mnie od ręki chciała ale jak przetrawiłam drogę z domu do pracy to mi się odechciało- bite 1,5 godziny w jedną stronę więc mi się nie kalkuluje
Poprosimy o kilka słów komentarza do zdjęcia.karoam, Shagga_80 lubią tę wiadomość