plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To tak jak u mojego jak kumple do niego zadzwonią to biegnie szybko do nich a jak ma zemną gdzieś wyjść to jest zmęczony i go wszystko boli i takie tam ja czasem mam wrażenie że on mnie się wstydzi.
AGA 30 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ciekawe, czy na 3000 stronie, będę miała 4000 lajków....
Jesoo jak ja żebrzę, sępa miłości mam normalnie.
Będziesz miała na bank
A teraz żegnam się...uciekam ubierać się (dalej siedzę w najstarszej piżamie jaką mam...jeszcze Mamusi mi kupiła) i idziemy do Lidla...mam nadzieję,że wiatr nas po drodze nie zwieje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Aga a rozmawiałaś z Nim na spokojnie? Tłumaczyłaś, że zależy ci na tym, żeby poświęcił waszemu związkowi jeden jedyny dzień, bo tobie na tym zależy i byłoby ci miło?
Może u was brakuje podstawowej komunikacji? Szczerej spokojnej rozmowy?
No to nasze rozmowy wyglądają że ja się czepiam i pije do wszystkiego!!!Tłumaczyłam mu nie raz że czasem przyjeżdza w piątek wieczorem mamy dla siebie 2 dni a on jeden z nich spędzi na boisku!!!A jak już na mecz nie pojedzie to wisi na tel cały czas burczy gożej jak ja to po takiej niedzieli to się wszyskiego odechciewa!! -
Rucia wrote:Aga - poddaje się.
Mała -kurczę też się poddaje.
Skończyły mi się argumenty.
Ruciu po prostu oni tacy są i tyle albo nauczymy się żyć z nimi albo skończą się nasze związki no na pewno u agi będzie wszystko w porządku.Shagga_80 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnymala29_ wrote:To tak jak u mojego jak kumple do niego zadzwonią to biegnie szybko do nich a jak ma zemną gdzieś wyjść to jest zmęczony i go wszystko boli i takie tam ja czasem mam wrażenie że on mnie się wstydzi.
Mała to jedziemy na tym samym wózku!!!jak go proszę chodz zdjęcie sobie zrobimy a po co na co!!!A jak jego klub pozuje do zdjęc to pierwszy jako prezes ustawia sie do zdjęcia!!!No i zawsze wychodzi ja się czepiam i tyle!!!Teraz przyjedzie jutro to w czwartek mecz w niedziele mecz i jak się nie wku.....!!!!! -
Ola_czeka wrote:Ciekawe, czy na 3000 stronie, będę miała 4000 lajków....
Jesoo jak ja żebrzę, sępa miłości mam normalnie.
No właśnie, też chciałam powiedzieć, że normalnie wstydu nie masz żebrząc o te lajki! Powinnaś administrować fanpageami na Facebooku!Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:To tak jak u mojego jak kumple do niego zadzwonią to biegnie szybko do nich a jak ma zemną gdzieś wyjść to jest zmęczony i go wszystko boli i takie tam ja czasem mam wrażenie że on mnie się wstydzi.
Skąd ja to znam... ja mówię - idź do auta po coś (dodam,stojącego pod blokiem!!!) a On, zaraz, potem, jak będzie gdzieś szedł itd itp i albo rzeczywiście idzie, albo nie... a ile razy mówiłam "idź do sklepu,bo coś pilnie mi potrzebne" (a dodam,że nie myślę o przypadku "mam taaaaaaaaaką ochotę na lody w tej chwili, idź !") i co? Najczęściej sama ubieram się i idę...A tymczasem ile razy było,że dostał telefon od kolegi czy Brata i leciał do Niego aż się kurzyło!
Zdaję sobie sprawę,że to niezbyt dobrze świadczy o naszym małżeństwie...ale wiem,że sama sobie wybrałam i choć nie raz wzdycham,że z Tamtym czy Owym byłoby inaczej to jednak teraz myślenie takie to musztarda po obiedzie, bo przecież kiedyś wybrałam właśnie dlatego,że nie był taki jak Tamten czy Owy...a poza tym poza chwilami,gdy szczerze Go niecierpię są chwile,że patrzę i myślę "naprawdę kocham Go"..
Ehhh, cięzki temat....a mnie dziś na filozofowanie się zebrało
No nic, mój mały Facecik pod moje skrobanie ubrał się już a Matka dalej nie
nie ma mnie już tu! I już nawet nie czytam co piszecie!!Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już nawet pierścionek zaręczynowy ściągnęłam i powiedziałam że to nie ma sensu niech jedzie i da mi święty spokój!!!A po nim jak po maśle to zleciało!!!
Jak mu napisałam ze odstawiam leki nie biorę dale bo mam dość to mi napisał może spokojniejsza będziesz!!!He he i czy jest to sens ciągnąć się zastanawiam !!!Niech idzie w pizdziec sobie myślę!!!! -
nick nieaktualny
-
Aguś ja mam zamiar robić tak że nic mnie nie obchodzi że mam gdzieś gdzie on idzie i co robi. Zobaczymy co on na to będzie mówił i jak się zachowywał. w sumie u mnie to troszkę grubsza sprawa jest ale nie chcę o tym mówić zbyt bolesne. Ale mam plan nie czepiać się mieć wszystko w dupie robić swoje i tyle a on niech robi co chce.
Gunia lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia, nie podważam Twoich słów, ale muszę się wtrącić. Naprawdę sa mężczyźni, z którymi nie da się spokojnie, rzeczowo porozmawiać
Wiem wiem, miałam taki przypadek, dlatego zostawiłam go w cholerę.
Widać miałaś szczęście nie kochać go nad życieGunia, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Aguś ja mam zamiar robić tak że nic mnie nie obchodzi że mam gdzieś gdzie on idzie i co robi. Zobaczymy co on na to będzie mówił i jak się zachowywał. w sumie u mnie to troszkę grubsza sprawa jest ale nie chcę o tym mówić zbyt bolesne. Ale mam plan nie czepiać się mieć wszystko w dupie robić swoje i tyle a on niech robi co chce.
Mała ja przez jakiś czas robiłam tak że wszystko ładnie pięknie na meczyki po bileciki tyle godzin stałam żeby mu przyjemnośc zrobić nawet na mecze pojadę z nim co jego klub nie gra i czekałam kiedy on coś od siebie da!!!Kiedy zmieni swoje nastawienie ale nic totalni zero zmianyyy!!!!A jak się go zapytałam czy on ma zamiar zmienić coś w sobie żeby był wilk syty owca cała to powiedział MOŻE KIEDYŚ!!! Wiec ja tez mam to teraz w d.... i tak awantura za awanturą!!! -
nick nieaktualny