plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Mauysia ja Cie prosze ty nie idź na łatwizne! daj z siebie 1000% normy.
A tak serio, jakas nagroda musi być dla tej która zacznie 3000 strone... macie jakies pomysły?
Oh oh oh druga kreseczka!Rucia, Shagga_80, Blondi22, kopciuszek126, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Effcia28 wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Ej i bez kitu muszę wypocząć, czyli Żbikowa koniec naszych spotkań. Dziś rano poszła mi krew z nosa.
No chyba, że to było plamienie implementacyjne.
czyli innymi słowy, plamienie wdrożeniowe
no widzisz mi w trzeciej ciąży też leciała krew z nosa także kto wie kto wie
Ola czy Ty to przeczytałaś?
Trawię to.
Sama nie wiem jak się do tego odnieść, bo gdybym miała zajść w ciążę ot tak, to miałam na to 3 lata. Marne więc szanse, nie liczę na takie zdarzenie, tym bardziej, że u mnie nie będzie miało miejsca "zajście z wyluzowania". Krew z nosa poszła ze zmęczenia - w poniedziałek spałam 4 godziny i miałam potem intensywne zwiedzanie Londynu. Nie mam nawet najmniejszych podstaw, by się wkręcać.
co Ty tam wiesz! dam Ci jeden skromny przykład -FEDRUSIAShagga_80 lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Mauysia ja Cie prosze ty nie idź na łatwizne! daj z siebie 1000% normy.
A tak serio, jakas nagroda musi być dla tej która zacznie 3000 strone... macie jakies pomysły?
i tym razem nie mam na myśli złotych gaci (właśnie Ilona, jak się noszą?) ani uścisku ręki prezesa (w tym wypadku Prezydentowej)
Roczny abonament Burdy?
Żbikowa, ja znam Twój plan, minutę przed godziną 0 - na stronie 2999 - powpuszczasz nam do kompów wirusy i w blasku chwały zdobędziesz 3-tysięcznik... I prenumerata Twoja.Shagga_80, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:mala29_ wrote:Aga no widzisz może jej jest teraz lepiej ma przy sobie osobę która ją całkowicie rozumie
No raczej nie ma nikogo !!!Bo miała 2 baby i każdą tak lała że uciekały po nocach !!!A więc jak na taką miałabym trafić to już wolę tego mojego zimnego draniaAch życie!!
no tak też bym takiej nie chciałaAGA 30 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Effcia28 wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Ej i bez kitu muszę wypocząć, czyli Żbikowa koniec naszych spotkań. Dziś rano poszła mi krew z nosa.
No chyba, że to było plamienie implementacyjne.
czyli innymi słowy, plamienie wdrożeniowe
no widzisz mi w trzeciej ciąży też leciała krew z nosa także kto wie kto wie
Ola czy Ty to przeczytałaś?
Trawię to.
Sama nie wiem jak się do tego odnieść, bo gdybym miała zajść w ciążę ot tak, to miałam na to 3 lata. Marne więc szanse, nie liczę na takie zdarzenie, tym bardziej, że u mnie nie będzie miało miejsca "zajście z wyluzowania". Krew z nosa poszła ze zmęczenia - w poniedziałek spałam 4 godziny i miałam potem intensywne zwiedzanie Londynu. Nie mam nawet najmniejszych podstaw, by się wkręcać.
co Ty tam wiesz! dam Ci jeden skromny przykład -FEDRUSIA
Przypominam, że ona odpuściła. A to u mnie newa gona hepen. -
nick nieaktualnyOglądałyście może rozmowy w toku w tamtym tygodniu!!Były kobiety co chciały zaplanować płeć dziecka!!!A więc żeby mieć córkę to jedna uznała że seks jedynie bez orgazmu he he!!!!Ale się uśmiałam z tego!!!
Dziewczyny wy też tak z=swoje córki roiłyście!!! -
mauysia wrote:zbikowa wrote:Mauysia ja Cie prosze ty nie idź na łatwizne! daj z siebie 1000% normy.
i tym razem nie mam na myśli złotych gaci (właśnie Ilona, jak się noszą?) ani uścisku ręki prezesa (w tym wypadku Prezydentowej)
Roczny abonament Burdy?
Żbikowa, ja znam Twój plan, minutę przed godziną 0 - na stronie 2999 - powpuszczasz nam do kompów wirusy i w blasku chwały zdobędziesz 3-tysięcznik... I prenumerata Twoja.
nie umiesz się bawić. zniszczyłaś mój misterny układany po nocach w piwnicy plan.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:AGA 30 wrote:mala29_ wrote:Aga no widzisz może jej jest teraz lepiej ma przy sobie osobę która ją całkowicie rozumie
No raczej nie ma nikogo !!!Bo miała 2 baby i każdą tak lała że uciekały po nocach !!!A więc jak na taką miałabym trafić to już wolę tego mojego zimnego draniaAch życie!!
no tak też bym takiej nie chciała
Bo większość bab to zołzy i tyleNie wiem jak to się stało, że tutaj zgromadziły się same fajne laseczki - cud jakiś!
AGA 30, mala29_, Ola_czeka, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Oglądałyście może rozmowy w toku w tamtym tygodniu!!Były kobiety co chciały zaplanować płeć dziecka!!!A więc żeby mieć córkę to jedna uznała że seks jedynie bez orgazmu he he!!!!Ale się uśmiałam z tego!!!
Dziewczyny wy też tak z=swoje córki roiłyście!!!
Ja nie oglądam rozmów w toku, bo tracę wiarę w ludziAGA 30, Ola_czeka, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:mauysia wrote:zbikowa wrote:Mauysia ja Cie prosze ty nie idź na łatwizne! daj z siebie 1000% normy.
Roczny abonament Burdy?
Żbikowa, ja znam Twój plan, minutę przed godziną 0 - na stronie 2999 - powpuszczasz nam do kompów wirusy i w blasku chwały zdobędziesz 3-tysięcznik... I prenumerata Twoja.
nie umiesz się bawić. zniszczyłaś mój misterny układany po nocach w piwnicy plan.
Czyli do tego służy ten program, który mi pokazywałaś? Ten o nazwie "kill'em all 3000"?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 08:47
mauysia, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:mala29_ wrote:AGA 30 wrote:mala29_ wrote:Aga no widzisz może jej jest teraz lepiej ma przy sobie osobę która ją całkowicie rozumie
no tak też bym takiej nie chciała
Bo większość bab to zołzy i tyleNie wiem jak to się stało, że tutaj zgromadziły się same fajne laseczki - cud jakiś!
bo wiesz te forum tylko przyciąga fajne kobitkimauysia, AGA 30, Shagga_80, zbikowa lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyA my z M mamy w czwartek 4 rocznicę jak jesteśmy razem!!!!
Mieliśmy się wybrać do hotelu gdzie pierwszy raz byliśmy ale ponieważ mój brat u mnie będzie to nici z tego!!!!
pewnie skończy się na kłótni i po rocznicy!!!Rucia, mala29_, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:A my z M mamy w czwartek 4 rocznicę jak jesteśmy razem!!!!
Mieliśmy się wybrać do hotelu gdzie pierwszy raz byliśmy ale ponieważ mój brat u mnie będzie to nici z tego!!!!
pewnie skończy się na kłótni i po rocznicy!!!
Aguś, nie zakładaj najgorszego... -
Aga w takim razie mam pomysł kup batu bilety do kina na całą noc niech sobie chłop seans zrobi a ty myk w seksową kieckę do tego ugotuj pyszna kolacje i oczywiście nie zapomnij o winie
i sukces murowany
AGA 30 wrote:A my z M mamy w czwartek 4 rocznicę jak jesteśmy razem!!!!
pewnie skończy się na kłótni i po rocznicy!!!
No to nie gadajcie, żeby się nie kłócić, tylko cały wieczór ćwiczcie język miłości...AGA 30, Rucia, kopciuszek126, zbikowa, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość