plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Ej i bez kitu muszę wypocząć, czyli Żbikowa koniec naszych spotkań. Dziś rano poszła mi krew z nosa.
No chyba, że to było plamienie implementacyjne.
czyli innymi słowy, plamienie wdrożeniowe
no widzisz mi w trzeciej ciąży też leciała krew z nosa także kto wie kto wie
Ola czy Ty to przeczytałaś? -
nick nieaktualnymauysia wrote:Effcia28 wrote:wiecie do jakich ja doszłam ostatnio wniosków że mój organizm dopiero teraz doszedł po poronieniu i łyżeczkowaniu do siebie.Bo w grudniu miałam zabieg i od tamtej pory dopiero teraz czuję jak mnie bolą jajniki do tej pory nic :(i zawsze czułam owulację a do tej pory też nic nie czułam :)więc mam nadzieję(tak to sobie tłumaczę ) że mój organizm już jest gotowy aby przyjąć gola
No i takie myślenie lubię, Effciu!
A ktoś tu chyba wczoraj czy przed wczoraj mówił o jakimś odpuszczeniuEffcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:mauysia wrote:Effcia28 wrote:wiecie do jakich ja doszłam ostatnio wniosków że mój organizm dopiero teraz doszedł po poronieniu i łyżeczkowaniu do siebie.Bo w grudniu miałam zabieg i od tamtej pory dopiero teraz czuję jak mnie bolą jajniki do tej pory nic :(i zawsze czułam owulację a do tej pory też nic nie czułam :)więc mam nadzieję(tak to sobie tłumaczę ) że mój organizm już jest gotowy aby przyjąć gola
A ktoś tu chyba wczoraj czy przed wczoraj mówił o jakimś odpuszczeniu
No bo parę dni temu Effcia złapała dolinę, a jak dolina, to lepiej odpuścić, a tu widzę niespodziewane pokłady optymizmu, co mnie bardzo cieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 08:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Aguś masz racje ja się ostatnio mocno zastanawiałam czy nie zostać lesbijką bynajmniej tak nie była bym raniona przez druga osobę i rozumiała by mnie lepiej
MOZE mi się orientacja zmieni jak urodzę bo znam taką jedną idiotkę a właściwie to była bratowa mojego byłego męża jak urodziła to zmieniła orientację z chłopem się rozeszła i jest teraz lesbijką he he!!!Jaja na tym swiecie sie dzieją że szok!!!mala29_ lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:ej Dziewczyny 3000 strona sie zbiliża. trzeba jakąś impreze szykować
Ja tu już powoli szykuję świętowanie, skołowałam 3 rosyjskie migi, które mają pisać na niebie "Ovuforum forever", czipendejlsów z Magic Mike'a i skromny rejs jachtem dla wszystkich ovufriendek po Morzu Śródziemnym. Wybaczcie że tak skromnie, ale miałam mało czasu...Rucia, mala29_, zbikowa, Ola_czeka, Shagga_80, Kfjatus, aisa, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Effcia28 wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Ej i bez kitu muszę wypocząć, czyli Żbikowa koniec naszych spotkań. Dziś rano poszła mi krew z nosa.
No chyba, że to było plamienie implementacyjne.
czyli innymi słowy, plamienie wdrożeniowe
no widzisz mi w trzeciej ciąży też leciała krew z nosa także kto wie kto wie
Ola czy Ty to przeczytałaś?
Trawię to.
Sama nie wiem jak się do tego odnieść, bo gdybym miała zajść w ciążę ot tak, to miałam na to 3 lata. Marne więc szanse, nie liczę na takie zdarzenie, tym bardziej, że u mnie nie będzie miało miejsca "zajście z wyluzowania". Krew z nosa poszła ze zmęczenia - w poniedziałek spałam 4 godziny i miałam potem intensywne zwiedzanie Londynu. Nie mam nawet najmniejszych podstaw, by się wkręcać. -
nick nieaktualnymauysia wrote:zbikowa wrote:ej Dziewczyny 3000 strona sie zbiliża. trzeba jakąś impreze szykować
Ja tu już powoli szykuję świętowanie, skołowałam 3 rosyjskie migi, które mają pisać na niebie "Ovuforum forever", czipendejlsów z Magic Mike'a i skromny rejs jachtem dla wszystkich ovufriendek po Morzu Śródziemnym. Wybaczcie że tak skromnie, ale miałam mało czasu...
wow bomba -
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:zbikowa wrote:ej Dziewczyny 3000 strona sie zbiliża. trzeba jakąś impreze szykować
Ja tu już powoli szykuję świętowanie, skołowałam 3 rosyjskie migi, które mają pisać na niebie "Ovuforum forever", czipendejlsów z Magic Mike'a i skromny rejs jachtem dla wszystkich ovufriendek po Morzu Śródziemnym. Wybaczcie że tak skromnie, ale miałam mało czasu...
Trochę to dla mnie śmieszne tłumaczenie, że było mało czasu. Pozwól, że nie skomentuję.Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:Effcia28 wrote:wiecie do jakich ja doszłam ostatnio wniosków że mój organizm dopiero teraz doszedł po poronieniu i łyżeczkowaniu do siebie.Bo w grudniu miałam zabieg i od tamtej pory dopiero teraz czuję jak mnie bolą jajniki do tej pory nic :(i zawsze czułam owulację a do tej pory też nic nie czułam :)więc mam nadzieję(tak to sobie tłumaczę ) że mój organizm już jest gotowy aby przyjąć gola
A ktoś tu chyba wczoraj czy przed wczoraj mówił o jakimś odpuszczeniu
No bo parę dni temu Effcia złapała dolinę, a jak dolina, to lepiej odpuścić, a tu widzę niespodziewane pokłady optymizmu, co mnie bardzo cieszy
no bo przyszłą @ a z nią jakieś czarne chmury i do tego wpisałam się w tabelkę i tam wszystkie prawie zafasolkowane i tak mi się przykro zrobiło a teraz już mi lepiejmauysia, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:zbikowa wrote:ej Dziewczyny 3000 strona sie zbiliża. trzeba jakąś impreze szykować
Trochę to dla mnie śmieszne tłumaczenie, że było mało czasu. Pozwól, że nie skomentuję.
Sama wiesz, jak mozolną i czasochłonną pracą jest pisanie na naszym forum...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Mauysia ja Cie prosze ty nie idź na łatwizne! daj z siebie 1000% normy.
A tak serio, jakas nagroda musi być dla tej która zacznie 3000 strone... macie jakies pomysły?
i tym razem nie mam na myśli złotych gaci (właśnie Ilona, jak się noszą?) ani uścisku ręki prezesa (w tym wypadku Prezydentowej)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 08:41
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Aga no widzisz może jej jest teraz lepiej ma przy sobie osobę która ją całkowicie rozumie
No raczej nie ma nikogo !!!Bo miała 2 baby i każdą tak lała że uciekały po nocach !!!A więc jak na taką miałabym trafić to już wolę tego mojego zimnego draniaAch życie!!