X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Ej i bez kitu muszę wypocząć, czyli Żbikowa koniec naszych spotkań. Dziś rano poszła mi krew z nosa.

No chyba, że to było plamienie implementacyjne.

czyli innymi słowy, plamienie wdrożeniowe :)

no widzisz mi w trzeciej ciąży też leciała krew z nosa także kto wie kto wie :)

Ola czy Ty to przeczytałaś?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:
    wiecie do jakich ja doszłam ostatnio wniosków że mój organizm dopiero teraz doszedł po poronieniu i łyżeczkowaniu do siebie.Bo w grudniu miałam zabieg i od tamtej pory dopiero teraz czuję jak mnie bolą jajniki do tej pory nic :(i zawsze czułam owulację a do tej pory też nic nie czułam :)więc mam nadzieję(tak to sobie tłumaczę ) że mój organizm już jest gotowy aby przyjąć gola :)

No i takie myślenie lubię, Effciu!

A ktoś tu chyba wczoraj czy przed wczoraj mówił o jakimś odpuszczeniu ;)

Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej Dziewczyny 3000 strona sie zbiliża. trzeba jakąś impreze szykować

Kaja, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:
    wiecie do jakich ja doszłam ostatnio wniosków że mój organizm dopiero teraz doszedł po poronieniu i łyżeczkowaniu do siebie.Bo w grudniu miałam zabieg i od tamtej pory dopiero teraz czuję jak mnie bolą jajniki do tej pory nic :(i zawsze czułam owulację a do tej pory też nic nie czułam :)więc mam nadzieję(tak to sobie tłumaczę ) że mój organizm już jest gotowy aby przyjąć gola :)

No bo parę dni temu Effcia złapała dolinę, a jak dolina, to lepiej odpuścić, a tu widzę niespodziewane pokłady optymizmu, co mnie bardzo cieszy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 08:32

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia no to do dzieła teraz!!!!!!Raz z karnego prosto do bramki he he!!!:-)

Ola_czeka, Effcia28, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mayuś czy ty mówisz o tych lodach?

http://ph1.bangla.com.pl/0008/d/933_01_2006.jpg

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Aguś masz racje ja się ostatnio mocno zastanawiałam czy nie zostać lesbijką bynajmniej tak nie była bym raniona przez druga osobę i rozumiała by mnie lepiej :)

MOZE mi się orientacja zmieni jak urodzę bo znam taką jedną idiotkę a właściwie to była bratowa mojego byłego męża jak urodziła to zmieniła orientację z chłopem się rozeszła i jest teraz lesbijką he he!!!Jaja na tym swiecie sie dzieją że szok!!!

mala29_ lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

Ja tu już powoli szykuję świętowanie, skołowałam 3 rosyjskie migi, które mają pisać na niebie "Ovuforum forever", czipendejlsów z Magic Mike'a i skromny rejs jachtem dla wszystkich ovufriendek po Morzu Śródziemnym. Wybaczcie że tak skromnie, ale miałam mało czasu...

Rucia, mala29_, zbikowa, Ola_czeka, Shagga_80, Kfjatus, aisa, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Effcia28 wrote:
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Ej i bez kitu muszę wypocząć, czyli Żbikowa koniec naszych spotkań. Dziś rano poszła mi krew z nosa.

No chyba, że to było plamienie implementacyjne.

czyli innymi słowy, plamienie wdrożeniowe :)

no widzisz mi w trzeciej ciąży też leciała krew z nosa także kto wie kto wie :)

Ola czy Ty to przeczytałaś?

Trawię to.

Sama nie wiem jak się do tego odnieść, bo gdybym miała zajść w ciążę ot tak, to miałam na to 3 lata. Marne więc szanse, nie liczę na takie zdarzenie, tym bardziej, że u mnie nie będzie miało miejsca "zajście z wyluzowania". Krew z nosa poszła ze zmęczenia - w poniedziałek spałam 4 godziny i miałam potem intensywne zwiedzanie Londynu. Nie mam nawet najmniejszych podstaw, by się wkręcać.

• Kaja Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

To już winko chlodze

zbikowa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mayuś czy ty mówisz o tych lodach?

http://ph1.bangla.com.pl/0008/d/933_01_2006.jpg

Czy ma ktoś w zanadrzu śliniak...?

Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:

Ja tu już powoli szykuję świętowanie, skołowałam 3 rosyjskie migi, które mają pisać na niebie "Ovuforum forever", czipendejlsów z Magic Mike'a i skromny rejs jachtem dla wszystkich ovufriendek po Morzu Śródziemnym. Wybaczcie że tak skromnie, ale miałam mało czasu...

wow bomba o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Mayuś czyli jemy te same lody :P

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:

Trochę to dla mnie śmieszne tłumaczenie, że było mało czasu. Pozwól, że nie skomentuję.

Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim laseczkom :-):-):-):-):-) dziękuje za ciepłe słowa wszystkim !!!

mauysia, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no widzisz może jej jest teraz lepiej ma przy sobie osobę która ją całkowicie rozumie :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:

No bo parę dni temu Effcia złapała dolinę, a jak dolina, to lepiej odpuścić, a tu widzę niespodziewane pokłady optymizmu, co mnie bardzo cieszy :)

no bo przyszłą @ a z nią jakieś czarne chmury i do tego wpisałam się w tabelkę i tam wszystkie prawie zafasolkowane i tak mi się przykro zrobiło a teraz już mi lepiej :)

mauysia, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:

Trochę to dla mnie śmieszne tłumaczenie, że było mało czasu. Pozwól, że nie skomentuję.

Sama wiesz, jak mozolną i czasochłonną pracą jest pisanie na naszym forum...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia ja Cie prosze ty nie idź na łatwizne! daj z siebie 1000% normy.

A tak serio, jakas nagroda musi być dla tej która zacznie 3000 strone... macie jakies pomysły?

i tym razem nie mam na myśli złotych gaci (właśnie Ilona, jak się noszą?) ani uścisku ręki prezesa (w tym wypadku Prezydentowej)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 08:41

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Aga no widzisz może jej jest teraz lepiej ma przy sobie osobę która ją całkowicie rozumie :)

No raczej nie ma nikogo !!!Bo miała 2 baby i każdą tak lała że uciekały po nocach !!!A więc jak na taką miałabym trafić to już wolę tego mojego zimnego drania :-) Ach życie!!

‹‹ 2950 2951 2952 2953 2954 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ