plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Olu, ale musiałaś robić rozległe notatki, żeby napisać takiego okazałego posta!
A jeszcze a propos spotkania ze Żbikową - nie jestem zazdrosna, o ile tylko nie byłyście w kinie na "Drugim obliczu"...
Aha!
Słuchajcie, ja nadal zapraszam wszystkie Was ovuprzyjaciółki do mnie na środowy lub czwartkowy wieczór do mnie do chatki - będę oglądać filmy, jeść chipsy i czekać na niezapowiedziane towarzystwo
Taką sobie ściągę w wordzie robiłam:
Fedra
Blondi-ciąża
Karoam-praca
Jeju – hsg 13:30
Mauysia – brzuch
Wosebka – życzenia
Effcia – kryzys
Kaja – priv
Mała
Żbikowa serduszko
Rucia-córka
Shagga - badania
Potem tylko pozmieniałam kolejność rozwinęłam wątki i wkleiłam na forum.
Czas przygotowania: 4 minuty (nie licząc czasu na nadrabianie)
Stopień trudności: łatwe
Kaloryczność: niskamauysia, mala29_, Rucia, zbikowa, Blondi22, Effcia28, Shagga_80, Kfjatus, aisa, Ilona, gadgeta lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Olu, ale musiałaś robić rozległe notatki, żeby napisać takiego okazałego posta!
A jeszcze a propos spotkania ze Żbikową - nie jestem zazdrosna, o ile tylko nie byłyście w kinie na "Drugim obliczu"...
Aha!
Słuchajcie, ja nadal zapraszam wszystkie Was ovuprzyjaciółki do mnie na środowy lub czwartkowy wieczór do mnie do chatki - będę oglądać filmy, jeść chipsy i czekać na niezapowiedziane towarzystwo
Jeszcze zapomniałam dodać Aleksandro, że dziękuję za pąklement...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Aha!
Sprawdziłabyś, czy koło 15 czerwca jeszcze będą grać? to wtedy będę w Pozku. -
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia
Widzisz jaka ty zdolna bestia jesteś
Na początku trochę nie wierzyłam, że się uda, ale potem pomyślałam sobie - "raz kozie śmierć" i po prostu poszłam na całość.mala29_, Effcia28, Shagga_80, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:No widzisz uparciuchu
Tak twierdziłyście, że będzie syn, a ja podświadomie wiedziałam, że córka, i pomimo tego , że wszystko się może zmienić, nadal będę twierdziła, że to dziewucha
No ale miał być Leon... chlip chlip...
... czekaj... przecież jest taka piosenkarka... Leona Lewis - jeszcze nie wszystko stracone
No miał być ale będzie Polamala29_, Kfjatus, gocha04 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Rucia wrote:No widzisz uparciuchu
Tak twierdziłyście, że będzie syn, a ja podświadomie wiedziałam, że córka, i pomimo tego , że wszystko się może zmienić, nadal będę twierdziła, że to dziewucha
No ale miał być Leon... chlip chlip...
... czekaj... przecież jest taka piosenkarka... Leona Lewis - jeszcze nie wszystko stracone
Lewis! Obiad!mala29_ lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Ola_czeka wrote:mala29_ wrote:Olu staram godzić się z tym ale niestety nie usłyszysz ode mnie wiadomości że zaszłam. Sama wiesz dlaczego ale czekam na wieści od ciebie że się udało
Mogę wiedzieć swoje?
to zależy co wiesz swoje
Już ja wiem!mala29_ lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:to zdradź to co wiesz
ja też bym chciała wiedzieć
może to by mi choć trochę poprawił humor
Nie poprawi Ci, bo w to nie uwierzysz. I dobrze, bo plan jest taki, że Ty najpierw masz nie wierzyć, być zrezygnowana i pożegnać się z wizją macierzyństwa. A potem spaść z wanny, na której przysiądziesz czekając na wynik testu.
I nawet nie chcę słyszeć, że masz w domu natrysk a nie wannę, bo będę musiała to od nowa wizualizować.mala29_, Rucia, Effcia28, Shagga_80, gocha04, aisa, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki!!!!!
Ale pogoda barowa u mnie leje i leje!!!!
Ja dziś ostatnią anty z drugiej paczki wziełam!!!!I mam ochotę nie brac tej 3 paczki już !!!!Poprostu mam już dość!!!Nie wiem czy przez nie mam takie ataki wredności krzyku płaczu awanturuję się o byle gó... z moim M!!Mam juz dość tych pigułek normalnie nic tylko bym wyła i wyła jak kojot do księżyca!!! Mój też chodzi napięty jak pasek w spodniach jejku co tu zrobić żeby było dobrze!!!!Chyba jakieś leki na uspokojenie zakupie na jutrzejszy powrót mojego M !!!
A u was jak tam dziewuszki!!!! -
Ej i bez kitu muszę wypocząć, czyli Żbikowa koniec naszych spotkań. Dziś rano poszła mi krew z nosa.
No chyba, że to było plamienie implementacyjne.Gunia, mauysia, zbikowa, mala29_, Blondi22, Kleopatra, Sandraa, Kfjatus, gocha04, Ilona, gadgeta lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Hej Babeczki!!!!!
Ja dziś ostatnią anty z drugiej paczki wziełam!!!!I mam ochotę nie brac tej 3 paczki już !!!!Poprostu mam już dość!!!Nie wiem czy przez nie mam takie ataki wredności krzyku płaczu awanturuję się o byle gó... z moim M!!Mam juz dość tych pigułek normalnie nic tylko bym wyła i wyła jak kojot do księżyca!!! Mój też chodzi napięty jak pasek w spodniach jejku co tu zrobić żeby było dobrze!!!!Chyba jakieś leki na uspokojenie zakupie na jutrzejszy powrót mojego M !!!
A u was jak tam dziewuszki!!!!
Aga, trzymaj się, 2/3 kuracji za Tobą! Pomożemy Ci wytrwać...Shagga_80, AGA 30, mala29_, Ola_czeka, Rucia, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
-
hej aga widzę ze nie tylko ja tak reaguje na leki
Aguś u mnie też tak jest tylko że po tym leku CLO.
Oluś mam wannę ale twoje wizja się nie spełni bo nigdy już testu nie zrobię bo nie będzie po co. Więc musisz sobie jakąś inną wizje ustalić.AGA 30 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Ola_czeka wrote:Ej i bez kitu muszę wypocząć, czyli Żbikowa koniec naszych spotkań. Dziś rano poszła mi krew z nosa.
No chyba, że to było plamienie implementacyjne.
czyli innymi słowy, plamienie wdrożenioweShagga_80, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga taka pogoda jest chyba u każdej z Nas. Mnie jeszcze czekają zakupy w Biedronie, ale czekam na chwilowy przestój w opadach.
Prawdopodobnie takie huśtawki nastrojów masz właśnie przez tabletki. W końcu to hormony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 08:20
Shagga_80, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Hej Babeczki!!!!!
A u was jak tam dziewuszki!!!!
Agusia, brałam anty jakiś czas, 2 różne rodzaje i żaden na mnie tak nie wpływał. Myślę, że powinnaś iść do lekarza i poprosić, żeby przepisał Ci coś innego, bo to nie jest normalne, że tak ciężko to przechodzisz. Zwłaszcza, że teraz będziesz mieć plamienie z odstawienia, więc masz czas zorganizować sobie inne pigułki. Spróbuję przypomnieć sobie nazwę tych moich, były bardzo delikatne. -
nick nieaktualnymala29_ wrote:hej aga widzę ze nie tylko ja tak reaguje na leki
Aguś u mnie też tak jest tylko że po tym leku CLO.
Oluś mam wannę ale twoje wizja się nie spełni bo nigdy już testu nie zrobię bo nie będzie po co. Więc musisz sobie jakąś inną wizje ustalić.
To ja powtórzę jeszcze razNa przykładzie Fedry. Cuda się zdarzają.
Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość