X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju na pewno jest ok a ból rzeczywiście jest taki. A nie widziałaś nic na monitorze ? bo ja mogłam zobaczyć na monitorze czy się wszędzie rozlewa.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Fakt, leje i wieje...ale pojadę , polecę jak na skrzydłach i wrócę też równie szybko...ze dwie godziny pewnie zejdzie ta podróż...cieszyłam się, że nie boli a dalej nasuwa, dobra, już nic nie piszę o tym, bo wychodzi, że ściemniam....musi tak być i już...w czwartek zrobię badanie prl i prl w obciążeniu...jak szaleć to szaleć...Effcia jest kochana, odpisywała mi dzielnie na sms-y wczoraj i jeszcze wieczorem napisała...ach Effcia dziękuję...
    Jeśli wyjdą niedrożne jajowody, to już odpuszczam...Gdyby to było pierwsze dzieciątko to rozumiem ale mam syna i poczekam na wnuki ;-)

Muzi palnę cię za to niby ściemnianie. Przecież to chyba normalne, że po takim zabiegu ma cię prawo boleć!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    mala29_ wrote:
    jeju jak na pewno są drożne bo inaczej by ci już po badaniu powiedzieli że coś jest nie tak może miałaś tam jakiś mały zator i oni go przepchali. A ból ja czułam jeszcze przez 2 dni więc na pewno nie ściemniasz.

mała Ty też się wycierpisz...ale wiesz, podobno cierpienie uszlachetnia...ciekawe kto to wymyślił...zrobiłabyś to badanie jeszcze raz mała? U Ciebie były drożne jajowody, prawda? Więc skąd ten ból, bez znieczulenia, no jasne...

jeśli ktoś by mi powiedział że po nim zajdę to tak zrobiła bym ale przy obecnej sytuacji jaką mam to nie miało by sensu.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mała ale nie smęcisz, przecież wiesz, że martwimy się, i chciałybyśmy wiedzieć na czym stoicie. :(

To prawda, zawsze chętnie Cię wysłuchamy. No chyba że właśnie chcesz zapomnieć na forum o problemach i dlatego niechętnie o nich piszesz. A my tu drążymy...

Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma co drążyć to proste jest że nie zostanę mamą i tyle chyba że musiał by się zażyć cud żeby się mój zmienił. A że ja w cuda nie wieże i nigdy mi się one nie zdarzają to wiadome jest że słowa mama nigdy nie usłyszę.

sylwia1985 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohooo pospane ..pora wstawać,robić śniadanie :-)
    Miłego dnia

Rucia, zbikowa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Fakt, leje i wieje...ale pojadę , polecę jak na skrzydłach i wrócę też równie szybko...ze dwie godziny pewnie zejdzie ta podróż...cieszyłam się, że nie boli a dalej nasuwa, dobra, już nic nie piszę o tym, bo wychodzi, że ściemniam....musi tak być i już...w czwartek zrobię badanie prl i prl w obciążeniu...jak szaleć to szaleć...Effcia jest kochana, odpisywała mi dzielnie na sms-y wczoraj i jeszcze wieczorem napisała...ach Effcia dziękuję...
    Jeśli wyjdą niedrożne jajowody, to już odpuszczam...Gdyby to było pierwsze dzieciątko to rozumiem ale mam syna i poczekam na wnuki ;-)

no muszę to napisać głupolu nawet tak nie myśl,że masz nie drożne po prostu mogły być zapchane i teraz kontrast je przepchnął :)
    cieszę się ,że staruszki były póżniej rozmowne :)

A teraz się witam :)
    Rutka jaki fajny bąbelek choć nie mogę się teraz przyzwyczaić do Twego foteczki :)
    Shaguś dobrze że wszystko dobrze ale po dupie powinnaś dostać ,że nam nie powiedziałaś o swych strachu przed wizytą

Kaju życzę żeby u Ciebie było wszystko dobrze i tabletki od Ilonki pomogły w zaciążeniu :)

Shagga_80, mauysia, mala29_, Rucia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi jeżeli byłaś niedrożna, to teraz po potrójnej dawce kontrastu jesteś tak przepchana, że w twoich jajowodach są przeciągi :P

mala29_, mauysia, zbikowa, Effcia28, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helou bejbiki.

Fedra - czekam na info, myślę, modlę się i trzymam kciuki.

Blondi - Gratuluję potwierdzonej ciąży!! Bardzo dobra wiadomość!

Karoam - natychmiast masz napisać jak było na rozmowie kwalifikacyjnej i czy zrobili Ci masaż, żeby sprawdzić, czy umiesz reagować na niedociągnięcia w tej kwestii.

Jeju – czekamy do 13:30 na piękne wyniki i info, że jajowody drożne jak luneta.

Mauysia – pięknie wyglądasz. Ale normalnie Ci wyskoczył ten brzuchol, jeszcze 2-3 tygodnie temu nikt by nie powiedział, żeś ciężarna.

Wosebka – spóźnione ale szczere życzenia grzecznego acz żwawego dzieciątka.

Effcia – przykro mi czytać, że przechodzisz kryzys:( Popieprzone to zachodzenie w ciążę.

Kaja – już napisałam Ci na priv co sądzę, o Twych wieściach.

Mała - kochana moja, bardzo Cię przytulam, myślę, że to zmęczenie, i Twoje i Twojego męża. Odłóż starania, pogódź się z czym chcesz, odpocznijcie i dawaj znać jak już zajdziesz ;)

Rucia - zawsze mówiełam, że miałabym świetną intuicję, gdyby tylko się nie myliła.

Shagga - bardzo się cieszę, że syn w dobrym zdrowiu czeka na dołączenie do Waszej trójki, a jeszcze bardziej się cieszę, że na wieść o lekarzu Stary poczuł ukłucie zazdrości :D

Żbikowa, chciałabym Ci wstawić serduszko, ale powiem Ci w sekrecie, że nie umiem :( <serduszko>

Rucia, mauysia, mala29_, zbikowa, Blondi22, Shagga_80, aisa, Ilona, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu to ja cię nauczę wstawiać serduszka :)

< 3 skopiuj i wykasuj odstęp :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 07:45

mala29_, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz uparciuchu :P Tak twierdziłyście, że będzie syn, a ja podświadomie wiedziałam, że córka, i pomimo tego , że wszystko się może zmienić, nadal będę twierdziła, że to dziewucha :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia <3

Rucia, mala29_, zbikowa, Shagga_80, Blondi22, Kaja, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu staram godzić się z tym ale niestety nie usłyszysz ode mnie wiadomości że zaszłam. Sama wiesz dlaczego ale czekam na wieści od ciebie że się udało :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu, ale musiałaś robić rozległe notatki, żeby napisać takiego okazałego posta!
    A jeszcze a propos spotkania ze Żbikową - nie jestem zazdrosna, o ile tylko nie byłyście w kinie na "Drugim obliczu"...

Aha!
    Słuchajcie, ja nadal zapraszam wszystkie Was ovuprzyjaciółki do mnie na środowy lub czwartkowy wieczór do mnie do chatki - będę oglądać filmy, jeść chipsy i czekać na niezapowiedziane towarzystwo :)

Rucia, Blondi22, Effcia28, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus, kopciuszek126, aisa, Ilona, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rucia <3

Widzisz jaka ty zdolna bestia jesteś :)

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Olu staram godzić się z tym ale niestety nie usłyszysz ode mnie wiadomości że zaszłam. Sama wiesz dlaczego ale czekam na wieści od ciebie że się udało :)

Mogę wiedzieć swoje?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    No widzisz uparciuchu :P Tak twierdziłyście, że będzie syn, a ja podświadomie wiedziałam, że córka, i pomimo tego , że wszystko się może zmienić, nadal będę twierdziła, że to dziewucha :)

No ale miał być Leon... chlip chlip...

... czekaj... przecież jest taka piosenkarka... Leona Lewis - jeszcze nie wszystko stracone :D

Rucia, zbikowa, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Olu, ale musiałaś robić rozległe notatki, żeby napisać takiego okazałego posta!
    A jeszcze a propos spotkania ze Żbikową - nie jestem zazdrosna, o ile tylko nie byłyście w kinie na "Drugim obliczu"...

Aha!
    Słuchajcie, ja nadal zapraszam wszystkie Was ovuprzyjaciółki do mnie na środowy lub czwartkowy wieczór do mnie do chatki - będę oglądać filmy, jeść chipsy i czekać na niezapowiedziane towarzystwo :)

Kurczę, czwartek mam już zajęty, grilluję z teściami :( Gdybyś wcześniej powiedziała, to wpadłabym na te chipsy :P

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z wielka chęcią mauysia bym wpadła ale z moim wisielczym humorem wszystko bym popsuła no a no i jest tez jedna bariera :) kilometrowa hi hi hi :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mala29_ wrote:

Mogę wiedzieć swoje?

to zależy co wiesz swoje :P

‹‹ 2947 2948 2949 2950 2951 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ