X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja w ten pochmurny, zimny i mokry dzień :(.

Blondi i Muzi-dajcie sobie spokój dziś z tymi oknami!!!Przecież po myciu one będą takie same jak przed myciem -przez ten deszcz!!! Proszę mi odpoczywać!!!Ja w ciąży pierwsze okno umyłam 2 tygodnie temu-to potem brzuch mnie bolał i się bałam :(.

Mała-ja Ci chyba do dupska muszę na kopać za te Twoje czarne wizje!!!Przecież Ty będziesz Mamą!!!! Wspomnisz moje słowa :). u Ciebie jest przecież chyba ok.? nie myle sie? i u męża też. Więc problem tkwi pewnie w psychice...

Shagga- super, ze synuś zdrowiutki i mamusia też :)

Kaja-Clo napewno Ci pomoże, jestem tego pewna :). Dobrze, że już wiadomo gdzie jest problem...

Rucia, Shagga_80, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy coś fajnego znajdę a jak znajdę to pewnie też na jakiś czas tylko po prostu mam dość już tej Anglii.
    A ja robię zrazy dzisiaj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 06:24

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    witam się i ja w ten pochmurny, zimny i mokry dzień :(.

Blondi i Muzi-dajcie sobie spokój dziś z tymi oknami!!!Przecież po myciu one będą takie same jak przed myciem -przez ten deszcz!!! Proszę mi odpoczywać!!!Ja w ciąży pierwsze okno umyłam 2 tygodnie temu-to potem brzuch mnie bolał i się bałam :(.

Mała-ja Ci chyba do dupska muszę na kopać za te Twoje czarne wizje!!!Przecież Ty będziesz Mamą!!!! Wspomnisz moje słowa :). u Ciebie jest przecież chyba ok.? nie myle sie? i u męża też. Więc problem tkwi pewnie w psychice...

Shagga- super, ze synuś zdrowiutki i mamusia też :)

Kaja-Clo napewno Ci pomoże, jestem tego pewna :). Dobrze, że już wiadomo gdzie jest problem...

kopciuszek nie wszystko jest ok i jak chcesz to możesz mi nakopać do dupy a i tak mamą nie będę i z tym się godzę.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała daj ze dwa zrazy dla mojego Męża,bo on bardzo lubi :P

1221648qmrgggy559.gif
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma sprawy jak zrobię to zapraszam na obiad :)

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    nie ma sprawy jak zrobię to zapraszam na obiad :)

Ok :)

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Kaju - a to był Twój pierwszy monitoring? Może akurat trafił Ci się ten cykl bezowulacyjny raz na ruski rok? W każdym razie dobrze, że lekarz zapisał Ci lek, lepiej działać od razu.

Shagga, Rucia, dzięki za relacje z wizyt i za liczne fotki :) Super, że badania wyszły OK! Widzę, że obie nawet miałyście okazję popodziwiać swoje pociechy w 3D!

Muzi - dobrze Cię znowu widzieć na forum po badaniu - oficjalny opis wyników badania już do Ciebie dotarł?

Cześć Lusiu, fajnie, że Twój bąbel się świetnie rozwija.

---
    U mnie szaro i buro - pewnie jak u wszystkich Was - ale grunt, że w czwartek jednodniowa przerwa :)
    Życzę Wam, żeby ta marna pogoda mimo wszystko nie przełożyła się na Wasze samopoczucia!

Rucia, Shagga_80, Selena, Blondi22, kopciuszek126, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się piszę na zrazy :P

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, to co nie jest tak jak powinno byc?

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja też się piszę na zrazy :P

Czyli dziś imprezka zrazowa u Małej :D.

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok :) mauysia

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    a jak się czujecie dziewczęta ?

Czujemy się wyśmienicie. Prócz tego, że dziś pierwszy raz nie zdążyłam dolecieć do łazienki. :)

Ale dla takiego Ufoludka ( tak ją nazwał Paweł ) warto się pomęczyć :)

Shagga_80, Selena, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek tak nie jest tak jak powinno być i już nigdy nie będzie
    Kfjatus dobra zgadzam się na zrazową imprezkę :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mala29_ wrote:
    a jak się czujecie dziewczęta ?

Czujemy się wyśmienicie. Prócz tego, że dziś pierwszy raz nie zdążyłam dolecieć do łazienki. :)

Ale dla takiego Ufoludka ( tak ją nazwał Paweł ) warto się pomęczyć :)

na pewno warto się męczyć dla takiego cudu :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, widzę, że powoli wszystkie się schodzą :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzi jak by było coś nie tak to by ci już powiedzieli zaraz po wizycie a tak to jest wszystko ok i nie ma co się martwić. :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Mauysiu nie dotarły wyniki i muszę sama po nie pojechać...tę płytkę wydębiłam w radiologii także rozumiesz...teraz muszę czekać gdzieś do ok 13:30...niestety...

W takim razie uzbrajam się w cierpliwość. Szkoda że nie udostępnili ich gdzieś online. Dziś taka pogoda, że nogi się nie chce wystawić z domu :/

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej..u nas też leje..od wczoraj nieprzerwanie ..jak wszędzie :-(
    Muzi z niecierpliwością czekamy na Twoje wyniki.
    Mała trzymam mocno kciuki,żebyś szybko znalazła super pracę :-) I żeby Twój wisielczy humor poszedł sobie!!
    Rucia - współczuję Twoich dolegliwości ...no mogłyby już Ci odpuścić!!
    A co do ufoludkow i innych istot pozaziemskich to wczoraj podczas 3d tak mojego synka nazwal przystojny pan doktor i pomyślałam sobie :widać że nie masz dzieci ja nigdy tak na swojego syna nie powiedzialabym a potem opowiadam to Staremu a On mówi (zanim skończyłam mówić) że On też pomyślał że wygląda jak stworek ...ehhh faceci! My tam kobiety widzimy że nosimy najpiękniejsze dziecko pod sercem :-)
    Tyle pokrótce ode mnie...Młody dalej śpi a ja po aplikacji luteiny leze z telefonem i MUSIAŁAM wejść do Was:-)

mauysia, Rucia, Blondi22, kopciuszek126, aisa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej..u nas też leje..od wczoraj nieprzerwanie ..jak wszędzie :-(
    Muzi z niecierpliwością czekamy na Twoje wyniki.
    Mała trzymam mocno kciuki,żebyś szybko znalazła super pracę :-) I żeby Twój wisielczy humor poszedł sobie!!
    Rucia - współczuję Twoich dolegliwości ...no mogłyby już Ci odpuścić!!
    A co do ufoludkow i innych istot pozaziemskich to wczoraj podczas 3d tak mojego synka nazwal przystojny pan doktor i pomyślałam sobie :widać że nie masz dzieci ja nigdy tak na swojego syna nie powiedzialabym a potem opowiadam to Staremu a On mówi (zanim skończyłam mówić) że On też pomyślał że wygląda jak stworek ...ehhh faceci! My tam kobiety widzimy że nosimy najpiękniejsze dziecko pod sercem :-)
    Tyle pokrótce ode mnie...Młody dalej śpi a ja po aplikacji luteiny leze z telefonem i MUSIAŁAM wejść do Was:-)

smartfon to przekleństwo, człek jest uwiązany do tego internetu 24 godziny na dobę...

Shagga_80, Rucia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagga u mnie raczej humor się już nie zmieni no może za kilka lat jak się pogodzę z brutalnym światem.

‹‹ 2945 2946 2947 2948 2949 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ