plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się i ja w ten pochmurny, zimny i mokry dzień
.
Blondi i Muzi-dajcie sobie spokój dziś z tymi oknami!!!Przecież po myciu one będą takie same jak przed myciem -przez ten deszcz!!! Proszę mi odpoczywać!!!Ja w ciąży pierwsze okno umyłam 2 tygodnie temu-to potem brzuch mnie bolał i się bałam.
Mała-ja Ci chyba do dupska muszę na kopać za te Twoje czarne wizje!!!Przecież Ty będziesz Mamą!!!! Wspomnisz moje słowa. u Ciebie jest przecież chyba ok.? nie myle sie? i u męża też. Więc problem tkwi pewnie w psychice...
Shagga- super, ze synuś zdrowiutki i mamusia też
Kaja-Clo napewno Ci pomoże, jestem tego pewna. Dobrze, że już wiadomo gdzie jest problem...
Rucia, Shagga_80, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:witam się i ja w ten pochmurny, zimny i mokry dzień
.
Blondi i Muzi-dajcie sobie spokój dziś z tymi oknami!!!Przecież po myciu one będą takie same jak przed myciem -przez ten deszcz!!! Proszę mi odpoczywać!!!Ja w ciąży pierwsze okno umyłam 2 tygodnie temu-to potem brzuch mnie bolał i się bałam.
Mała-ja Ci chyba do dupska muszę na kopać za te Twoje czarne wizje!!!Przecież Ty będziesz Mamą!!!! Wspomnisz moje słowa. u Ciebie jest przecież chyba ok.? nie myle sie? i u męża też. Więc problem tkwi pewnie w psychice...
Shagga- super, ze synuś zdrowiutki i mamusia też
Kaja-Clo napewno Ci pomoże, jestem tego pewna. Dobrze, że już wiadomo gdzie jest problem...
kopciuszek nie wszystko jest ok i jak chcesz to możesz mi nakopać do dupy a i tak mamą nie będę i z tym się godzę.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Dzień dobry
Kaju - a to był Twój pierwszy monitoring? Może akurat trafił Ci się ten cykl bezowulacyjny raz na ruski rok? W każdym razie dobrze, że lekarz zapisał Ci lek, lepiej działać od razu.
Shagga, Rucia, dzięki za relacje z wizyt i za liczne fotkiSuper, że badania wyszły OK! Widzę, że obie nawet miałyście okazję popodziwiać swoje pociechy w 3D!
Muzi - dobrze Cię znowu widzieć na forum po badaniu - oficjalny opis wyników badania już do Ciebie dotarł?
Cześć Lusiu, fajnie, że Twój bąbel się świetnie rozwija.
---
U mnie szaro i buro - pewnie jak u wszystkich Was - ale grunt, że w czwartek jednodniowa przerwa
Życzę Wam, żeby ta marna pogoda mimo wszystko nie przełożyła się na Wasze samopoczucia!Rucia, Shagga_80, Selena, Blondi22, kopciuszek126, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:a jak się czujecie dziewczęta ?
Czujemy się wyśmienicie. Prócz tego, że dziś pierwszy raz nie zdążyłam dolecieć do łazienki.
Ale dla takiego Ufoludka ( tak ją nazwał Paweł ) warto się pomęczyćShagga_80, Selena, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:mala29_ wrote:a jak się czujecie dziewczęta ?
Czujemy się wyśmienicie. Prócz tego, że dziś pierwszy raz nie zdążyłam dolecieć do łazienki.
Ale dla takiego Ufoludka ( tak ją nazwał Paweł ) warto się pomęczyć
na pewno warto się męczyć dla takiego cuduW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
jeju wrote:Mauysiu nie dotarły wyniki i muszę sama po nie pojechać...tę płytkę wydębiłam w radiologii także rozumiesz...teraz muszę czekać gdzieś do ok 13:30...niestety...
W takim razie uzbrajam się w cierpliwość. Szkoda że nie udostępnili ich gdzieś online. Dziś taka pogoda, że nogi się nie chce wystawić z domuShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej..u nas też leje..od wczoraj nieprzerwanie ..jak wszędzie
Muzi z niecierpliwością czekamy na Twoje wyniki.
Mała trzymam mocno kciuki,żebyś szybko znalazła super pracęI żeby Twój wisielczy humor poszedł sobie!!
Rucia - współczuję Twoich dolegliwości ...no mogłyby już Ci odpuścić!!
A co do ufoludkow i innych istot pozaziemskich to wczoraj podczas 3d tak mojego synka nazwal przystojny pan doktor i pomyślałam sobie :widać że nie masz dzieci ja nigdy tak na swojego syna nie powiedzialabym a potem opowiadam to Staremu a On mówi (zanim skończyłam mówić) że On też pomyślał że wygląda jak stworek ...ehhh faceci! My tam kobiety widzimy że nosimy najpiękniejsze dziecko pod sercem
Tyle pokrótce ode mnie...Młody dalej śpi a ja po aplikacji luteiny leze z telefonem i MUSIAŁAM wejść do Was:-)
mauysia, Rucia, Blondi22, kopciuszek126, aisa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Hej..u nas też leje..od wczoraj nieprzerwanie ..jak wszędzie
Muzi z niecierpliwością czekamy na Twoje wyniki.
Mała trzymam mocno kciuki,żebyś szybko znalazła super pracęI żeby Twój wisielczy humor poszedł sobie!!
Rucia - współczuję Twoich dolegliwości ...no mogłyby już Ci odpuścić!!
A co do ufoludkow i innych istot pozaziemskich to wczoraj podczas 3d tak mojego synka nazwal przystojny pan doktor i pomyślałam sobie :widać że nie masz dzieci ja nigdy tak na swojego syna nie powiedzialabym a potem opowiadam to Staremu a On mówi (zanim skończyłam mówić) że On też pomyślał że wygląda jak stworek ...ehhh faceci! My tam kobiety widzimy że nosimy najpiękniejsze dziecko pod sercem
Tyle pokrótce ode mnie...Młody dalej śpi a ja po aplikacji luteiny leze z telefonem i MUSIAŁAM wejść do Was:-)
smartfon to przekleństwo, człek jest uwiązany do tego internetu 24 godziny na dobę...Shagga_80, Rucia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość