plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO Lusia co za niespodzianka.
Cześć Muzi. Okna chcesz myć w taką pogodę? Chociaż mnie też czeka sprzątanie.
Cześć Mała
Cześć WosebkoPrzeczucie mnie nie myliło
A wy jesteście uparte i nie chciałyście mi wierzyć
Selena, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:O Lusia co za niespodzianka.
Cześć Muzi. Okna chcesz myć w taką pogodę? Chociaż mnie też czeka sprzątanie.
Cześć Mała
Cześć WosebkoPrzeczucie mnie nie myliło
A wy jesteście uparte i nie chciałyście mi wierzyć
No wiesz ja się nie upierałam u Ciebie na tego chłopca;)ciekawe co mi dziewczyny beda wróżyć:)ja nie przeczuwam póki co...pragne tylko by moje dzieciątko zdrowo rosło:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 05:38
Ilona, Rucia lubią tę wiadomość
-
Witam!
Ruciu,Shagga śliczne te Wasze maluszki, musicie pomyśleć, że może w przyszłości zostaliby parą, a Wy wtedy jakaś kawka, herbatka przy okazji
Mała ja wierzę, że u Ciebie zdarzy się cud !!! :* :*
Muzi byłaś wczoraj bardzo dzielnaA może się dziś nie przemęczaj tymi oknami - bo trzeba się nagimnastykować sporo, a Ty dopiero po badaniu, jeden dzień możesz sobie odpuścić.
Są dziś jakieś urodzinki ? imieninki ? czy dzień bez imprezki ?
Ilona, Rucia, Shagga_80, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Witam!
Ruciu,Shagga śliczne te Wasze maluszki, musicie pomyśleć, że może w przyszłości zostaliby parą, a Wy wtedy jakaś kawka, herbatka przy okazji
Mała ja wierzę, że u Ciebie zdarzy się cud !!! :* :*
Muzi byłaś wczoraj bardzo dzielnaA może się dziś nie przemęczaj tymi oknami - bo trzeba się nagimnastykować sporo, a Ty dopiero po badaniu, jeden dzień możesz sobie odpuścić.
Są dziś jakieś urodzinki ? imieninki ? czy dzień bez imprezki ?
Kfjatus u mnie cudu nie będzieW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
to chyba dziś każdy robi sobie sprzatanko bo ja też mam w planach sprzątanko i wielkie gotowanko
o ile będę miała siły zwlec się z wyra
Blondi my też nie możemy się doczekać twojej wizyty i relacji z niejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 06:09
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Mała może uda Ci się znaleźć coś fajniejszego. Tak jak Plemniczce chyba na dobre wyszła ta zmiana pracy.
Co Wy z tymi oknami ? Pogoda brzydka,poczekajcie na lepsząBo deszcz będzie padał i tylko się zamazy porobią
Odpoczywać, siedzieć na ovu i kawkę/herbatkę pic
Ja dziś robi na obiad spaghettiShagga_80, aisa, Ilona lubią tę wiadomość