plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no więc jestem po wizycie iiii kurde piszę i ryczę ......
na 13dc cyklu nie mam tam nic ani jednego pęcherzyka gin zapisał mi clostibegyt i powiedział jak to nie pomoże to kieruje mnie do specjalistów w takim szoku byłam ,że nie dopytałam .....Tyle wieści
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak przeanalizowałam to co napisałaś, i dochodzę do wniosku, że pomimo tych złych wiadomości o braku pęcherzyków, jest w tym jakiś plus. Jak to napisać żeby źle nie zabrzmiało ...
Nie wiem czy to twój pierwszy monitoring? Coś zostało zdiagnozowane, coś lekarz postanowił, sprawa idzie do przodu, może Clo Ci pomoże, może żaden specjalista nie będzie potrzebny, a jeżeli tak to są to kolejne kroki ku lepszemu
Ja to tak odbieram.
Został postawiony duży krok w kierunku macierzyństwa. Ja wolę jak coś się dzieje, jak coś się diagnozuje, coś się leczy, żeby coś dalej mogło się dziać. Jest punkt zaczepienia. To jest istotne !Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 19:32
aisa, Sandraa, Ilona, Shagga_80, Kfjatus, Selena, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Tak przeanalizowałam to co napisałaś, i dochodzę do wniosku, że pomimo tych złych wiadomości o braku pęcherzyków, jest w tym jakiś plus. Jak to napisać żeby źle nie zabrzmiało ...
Nie wiem czy to twój pierwszy monitoring? Coś zostało zdiagnozowane, coś lekarz postanowił, sprawa idzie do przodu, może Clo Ci pomoże, może żaden specjalista nie będzie potrzebny, a jeżeli tak to są to kolejne kroki ku lepszemu
Ja to tak odbieram.
Został postawiony duży krok w kierunku macierzyństwa. Ja wolę jak coś się dzieje, jak coś się diagnozuje, coś się leczy, żeby coś dalej mogło się dziać. Jest punkt zaczepienia. To jest istotne !
Rucia też on tak mówił ,że Clo jest dobrymi tabsami i dodał ,że mam być spokojna to pomoże !!!!
kiti, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnie też bym się zmartwiła brakiem pęcherzyków, możliwe, ze również bym się popłakała, ale ucieszyłabym się, ze lekarz nie rozłożył rąk z bezradności, tylko podjął natychmiastowe kroki. Przepisał ci Clo - lek po którym wiele kobiet zachodzi w ciąże, pojedynczą, bliźniaczą
Także Kaju głowa do góry, trzeba wierzyć, że będzie dobrze.
Shagga_80, Selena, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Rucia wrote:Tak przeanalizowałam to co napisałaś, i dochodzę do wniosku, że pomimo tych złych wiadomości o braku pęcherzyków, jest w tym jakiś plus. Jak to napisać żeby źle nie zabrzmiało ...
Ja to tak odbieram.
Został postawiony duży krok w kierunku macierzyństwa. Ja wolę jak coś się dzieje, jak coś się diagnozuje, coś się leczy, żeby coś dalej mogło się dziać. Jest punkt zaczepienia. To jest istotne !
Rucia też on tak mówił ,że Clo jest dobrymi tabsami i dodał ,że mam być spokojna to pomoże !!!!
Nerwy tu nic nie pomogą. A Clo pomoże. Poczytaj o tym leku, poczytaj o efektach, przecież nawet tu na forum jest wiele kobiet, którym Clo pomógł.
-
nick nieaktualny
-
Kaju, tule Cię mocno, nie smutaj... a właściwie popłacz, to przyniesie ulgę, a później pojawi się nadzieja, że wszystko będzie dobrze!
Zgadzam się z Rucią całkowicie. Lekarz jest konkretny, wie co robi. Dobrze, że masz monitoring, już wiesz co się święci. To już połowa sukcesu, teraz podrasujesz pęcherzyki i wszystko będzie szło ku dobremu!!!
Trzymaj się cieplutko
Kaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja no niestety tak bywa. Ja zanim trafiłam do mojej obecnej Pani doktor, przeszłam przez 3 lekarzy, jeden gorszy od drugiego, niby każdy z pozytywnymi opiniami, a żaden nie potrafił mi pomóc.
Dlatego fajnie, że trafiłaś teraz na konkretnego lekarza
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWpadam na chwilę, napisać co u nas...a potem wejdę poczytać Was

U nas wszystko w najlepszym porządalu
Badanie trwało bitą godzinę i Pan doktor sprawdził wszystkie narządy, pępowinę, łożysko... Malutki miał przegląd we wszystkie strony, wszystko obejrzane i wszystko jest dobrze ...tak przynajmniej to wygląda...widziałam też buziunię w 3D ...poza tym Pan doktor zbadał szyjkę (jest długa na 45 mm) i na szczęście zamknięta 
Tyle pokrótce
Rucia, Kaja, Blondi22, aisa, Sandraa, sylwia1985, zbikowa, kiti, Selena, mauysia, Ola_czeka, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Kaju a zazwyczaj ilu dniowe masz cykle?