X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kaja no niestety tak bywa. Ja zanim trafiłam do mojej obecnej Pani doktor, przeszłam przez 3 lekarzy, jeden gorszy od drugiego, niby każdy z pozytywnymi opiniami, a żaden nie potrafił mi pomóc.

Dlatego fajnie, że trafiłaś teraz na konkretnego lekarza :)

Rucia to miałaś ich mało ;-) ten tutaj jest 5 moim lekarzem gdzie ta 4 to jego wychowanka tak aby było zabawnie :-/
    A on to widać odpowie na wszystkie pytania i jeszcze opowie co i dla czego....

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noooo nareszcie Shagga Super ,że Snynko zdrowy :-)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga ciesze sie ze wszystko ok;)

ja juz nie moge sie doczekac pierwszej wizyty ;)

tylko nie wiem czy 6czerwca czy lepiej 10 czerwca

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja a więc wizytę miałas dzisiaj, coś mi sie pokickalo, ze jutro. Zobaczysz będzie dobrze, tak jak dziewczyny pisały dobrze, ze weźmie Cię teraz dobry specjalista w obroty. Ja zaszlam w pierwszym cyklu z Clo ;D
    Schagga super wieści.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Kaja a więc wizytę miałas dzisiaj, coś mi sie pokickalo, ze jutro. Zobaczysz będzie dobrze, tak jak dziewczyny pisały dobrze, ze weźmie Cię teraz dobry specjalista w obroty. Ja zaszlam w pierwszym cyklu z Clo ;D
    Schagga super wieści.

Ilona to wysyłaj twoje tabsy !!!na Kaszuby!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ilona wrote:
    Schagga super wieści.

Ilona to wysyłaj twoje tabsy !!!na Kaszuby!!!

Sie robi :D

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona dojdą do 19 czerwca?????

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, myśle ze kwestia paru dni.

Kaja lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona hehehe spokojnie

Ilona lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona jak się czujesz ???

Ilona lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic idę do łóżka bo ,mnie aż głowa rozbolała od tych nowinek moich :-( dobranoc wszystkim !!!

Ilona lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, super, że z synkiem wszystko ok. I z szyjką i w ogóle :)
    Muzi, śpij i wypoczywaj

Dobrej nocy wszystkim życzę :)

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, dolegliwości jako takich brak. Ogólnie jest Ok.
    Jutro mam pierwsza wizytę, juz sie nie moge doczekać.

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz tez uciekam.

Dobranoc ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    No w końcu! Doczekać się nie mogłyśmy :)
    Super, że jest dobrze, ważne, że z młodym jest OK i szyjka zamknięta. Czyli troszkę się uspokoiłaś?
    Mówiłaś lekarzowi o tych skurczach? Są jakieś foty? ;)

Mówiłam o skurczach i dlatego musiał dodatkowo zrobić mi USG dopochwowe,by tę szyjkę zobaczyć :)
    Nie narzekałam...młody, fajny facet :P hehehe
    A w ogóle to powiem Wam,coś o czym nie pisałam dziś Wam że dziś miałam mega stres przed tym wyjazdem na USG, bo absolutnie nic nie czułam , żadnych ruchów :( A zwykle wystarczyło kilka wdechów przez przeponę by ruszyć Małego choć na chwilę..zresztą to samo po zjedzeniu czegoś (a już głównie czegoś słodkiego)..a dziś nic :( Powiem szczerze,że już przychodziły mi do głowy najczarniejsze myśli...i nawet cieszyłam się,że jadę akurat do Bełchatowa,bo już myślałam,że wyląduję w Szpitalu,więc wolałabym tam :( Potem ledwo zdążyliśmy do lekarza...Stary,to jednak wie jak podnosić mi ciśnienie..."On nie będzie rozbijał się teraz, bo pada deszcz" kurrr, nie raz jechał szybciej,gdy to jemu się spieszyło (choćby w drodze powrotnej,mimo,że wciąż padało...ehhh)...efekt,że podjechaliśmy pod przychodnię, wyskoczyłam z auta jak oparzona i na złość Mu powiedziałam "idę sama"...więc siedział z Młodym (Starszym of kors :P ) bitą godzinę,bo tyle mi zeszło...a Pan był młodziutki, przystojny i baaaardzo miło było :P Aż na koniec zrobił mi "dogłębnę" USG ,hehehe...Jak pisałam wcześniej Młody prześwietlony we wszystkie strony i wszystko wychodzi,że jest OK...pierwszy też raz widziałam tak wyraźnie klejnoty :P No i te fotki w 4D...ahhh...a w ogóle to nasz drugi filmik i chyba znów nie zasnę,bo będę znów po tysiąc razy go oglądać :) Nadal wg USG wychodzi,że Młody jest o kilka dni starszy :)
    Pan doktor ma mi fotki na maila wysłać...czekam z niecierpliwością...na koniec pożartowaliśmy z Panem doktorem, tzn ja mówię "to,co wygląda,że wszystko OK z maleństwem?" Doktor: "tak" a ja na to "tzn poza tym,że to chłopiec :P " Więc potem sam podłapał :P
    W ogóle,to piekły mnie policzki podczas badania (ktoś mnie obgadywał okrutnie :P ) i jak wyszłam z rogalem na twarzy o tego czerwona jak burak to Stary wypytywał "coś Ty tam tyle robiła, ileż można być u ginekologa" a jak żartowałam,że Pan był miły, młodziutki (nawet miałam wrażenie,że może być młodszy ode mnie :P ) ti do tego przystojny to tylko spytał "byłaś przytomna cały czas?" Hehehe :)
    Tyle tytułem wyjaśnień szerszych :D

zbikowa, aisa, Ilona, Kfjatus, Rucia, Selena, sylwia1985, mauysia, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20130527212155.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 21:37

zbikowa, aisa, Ilona, Rucia, Selena, sylwia1985, mauysia, Ola_czeka, aga83, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super że pan Gin wprowadził Cię w tak znakomity nastrój :) mówię oczywiście tylko i wyłącznie o Najmłodszym ;)

najważniejsze że z Wami wszystko ok. można iść spać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 21:40

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    super że pan Gin wprowadził Cię w tak znakomity nastrój :) mówię oczywiście tylko i wyłącznie o Najmłodszym ;)

najważniejsze że z Wami wszystko ok. można iść spać.

Wiadomo, chodzi tylko o to,że z Młodym w porządalu :P

zbikowa lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki:)Ruciu i Shagga:)super ze z bobaskami wszystko ok :)i oby tak do końca:)piekne zdjęcia:)no i Rucia przeczucie Cie nie pomyliło ze bedzie córcia;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 05:07

Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 05:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jeju ciesze się że już jesteś po :) dzielna z ciebie dziewczynka no niestety ja ten zabieg miałam bez znieczulenia i teraz wiesz dlaczego tak bardzo kiepsko to zniosłam że prawie odjechałam im na stole :). Teraz na pewno już drożna jesteś więc teraz szubko pójdzie i znów w brzuszku zamieszka mały człowieczek :) ja już gadałam z tym na górze i powiedział że wyśle do ciebie bobaska :)

jeju, Ilona, Ola_czeka lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
‹‹ 2943 2944 2945 2946 2947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ