plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Kaja no niestety tak bywa. Ja zanim trafiłam do mojej obecnej Pani doktor, przeszłam przez 3 lekarzy, jeden gorszy od drugiego, niby każdy z pozytywnymi opiniami, a żaden nie potrafił mi pomóc.
Dlatego fajnie, że trafiłaś teraz na konkretnego lekarza
Rucia to miałaś ich małoten tutaj jest 5 moim lekarzem gdzie ta 4 to jego wychowanka tak aby było zabawnie
A on to widać odpowie na wszystkie pytania i jeszcze opowie co i dla czego.... -
Kaja a więc wizytę miałas dzisiaj, coś mi sie pokickalo, ze jutro. Zobaczysz będzie dobrze, tak jak dziewczyny pisały dobrze, ze weźmie Cię teraz dobry specjalista w obroty. Ja zaszlam w pierwszym cyklu z Clo
Schagga super wieści.Shagga_80 lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Kaja a więc wizytę miałas dzisiaj, coś mi sie pokickalo, ze jutro. Zobaczysz będzie dobrze, tak jak dziewczyny pisały dobrze, ze weźmie Cię teraz dobry specjalista w obroty. Ja zaszlam w pierwszym cyklu z Clo
Schagga super wieści.
Ilona to wysyłaj twoje tabsy !!!na Kaszuby!!! -
Kaja wrote:Ilona wrote:Kaja a więc wizytę miałas dzisiaj, coś mi sie pokickalo, ze jutro. Zobaczysz będzie dobrze, tak jak dziewczyny pisały dobrze, ze weźmie Cię teraz dobry specjalista w obroty. Ja zaszlam w pierwszym cyklu z Clo
Schagga super wieści.
Ilona to wysyłaj twoje tabsy !!!na Kaszuby!!!
Sie robiMoje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyRucia wrote:No w końcu! Doczekać się nie mogłyśmy
Super, że jest dobrze, ważne, że z młodym jest OK i szyjka zamknięta. Czyli troszkę się uspokoiłaś?
Mówiłaś lekarzowi o tych skurczach? Są jakieś foty?
Mówiłam o skurczach i dlatego musiał dodatkowo zrobić mi USG dopochwowe,by tę szyjkę zobaczyć
Nie narzekałam...młody, fajny facethehehe
A w ogóle to powiem Wam,coś o czym nie pisałam dziś Wam że dziś miałam mega stres przed tym wyjazdem na USG, bo absolutnie nic nie czułam , żadnych ruchówA zwykle wystarczyło kilka wdechów przez przeponę by ruszyć Małego choć na chwilę..zresztą to samo po zjedzeniu czegoś (a już głównie czegoś słodkiego)..a dziś nic
Powiem szczerze,że już przychodziły mi do głowy najczarniejsze myśli...i nawet cieszyłam się,że jadę akurat do Bełchatowa,bo już myślałam,że wyląduję w Szpitalu,więc wolałabym tam
Potem ledwo zdążyliśmy do lekarza...Stary,to jednak wie jak podnosić mi ciśnienie..."On nie będzie rozbijał się teraz, bo pada deszcz" kurrr, nie raz jechał szybciej,gdy to jemu się spieszyło (choćby w drodze powrotnej,mimo,że wciąż padało...ehhh)...efekt,że podjechaliśmy pod przychodnię, wyskoczyłam z auta jak oparzona i na złość Mu powiedziałam "idę sama"...więc siedział z Młodym (Starszym of kors
) bitą godzinę,bo tyle mi zeszło...a Pan był młodziutki, przystojny i baaaardzo miło było
Aż na koniec zrobił mi "dogłębnę" USG ,hehehe...Jak pisałam wcześniej Młody prześwietlony we wszystkie strony i wszystko wychodzi,że jest OK...pierwszy też raz widziałam tak wyraźnie klejnoty
No i te fotki w 4D...ahhh...a w ogóle to nasz drugi filmik i chyba znów nie zasnę,bo będę znów po tysiąc razy go oglądać
Nadal wg USG wychodzi,że Młody jest o kilka dni starszy
Pan doktor ma mi fotki na maila wysłać...czekam z niecierpliwością...na koniec pożartowaliśmy z Panem doktorem, tzn ja mówię "to,co wygląda,że wszystko OK z maleństwem?" Doktor: "tak" a ja na to "tzn poza tym,że to chłopiec" Więc potem sam podłapał
W ogóle,to piekły mnie policzki podczas badania (ktoś mnie obgadywał okrutnie) i jak wyszłam z rogalem na twarzy o tego czerwona jak burak to Stary wypytywał "coś Ty tam tyle robiła, ileż można być u ginekologa" a jak żartowałam,że Pan był miły, młodziutki (nawet miałam wrażenie,że może być młodszy ode mnie
) ti do tego przystojny to tylko spytał "byłaś przytomna cały czas?" Hehehe
Tyle tytułem wyjaśnień szerszych
zbikowa, aisa, Ilona, Kfjatus, Rucia, Selena, sylwia1985, mauysia, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:super że pan Gin wprowadził Cię w tak znakomity nastrój
mówię oczywiście tylko i wyłącznie o Najmłodszym
najważniejsze że z Wami wszystko ok. można iść spać.
Wiadomo, chodzi tylko o to,że z Młodym w porządaluzbikowa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki:)Ruciu i Shagga:)super ze z bobaskami wszystko ok :)i oby tak do końca:)piekne zdjęcia:)no i Rucia przeczucie Cie nie pomyliło ze bedzie córcia;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 05:07
Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
hej jeju ciesze się że już jesteś po
dzielna z ciebie dziewczynka no niestety ja ten zabieg miałam bez znieczulenia i teraz wiesz dlaczego tak bardzo kiepsko to zniosłam że prawie odjechałam im na stole
. Teraz na pewno już drożna jesteś więc teraz szubko pójdzie i znów w brzuszku zamieszka mały człowieczek
ja już gadałam z tym na górze i powiedział że wyśle do ciebie bobaska
jeju, Ilona, Ola_czeka lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke