plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gocha a koczek kopciuszek dzieki za info czyli pewnie zostaniemy przy tym banku tez mi sie najbardziej podoba najnizsza marza i prowizja i oplaty tez ok i ubezoueczyc sie mozna gdzie indziej niz w banku
I musze sie pochwalic ugotowalam dzis obiad i caly zjadla ze smakiem pierwszy raz od 4 miesiecykopciuszek126, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Jest tu ktoś? Już wróciłam...poród to pikuś w porównaniu z bólem , który trwał krótko ale auć...co będę ściemniać, lekarz coś pod nosem klepnął, że czuł opór ale co i jak nie wiem...jutro wypis będzie...mam fotki ale chyba nikt prócz dziewczyn co miały to badanie nie będzie wiedział o co chodzi. Chcecie to Wam mogę na fb wrzucić...może Wy coś zobaczycie...DZIĘKUJĘ EFFCI ZA TO, ŻE BYŁA MOIM ŁĄCZNIKIEM...I WAM ZA KCIUKI...i jeśli chodzi o ból miesiączkowy, to ja na 100% nie miałam bolesnych miesiączek...na 200%...ale jak widać każda z nas inaczej to przeszła...krótko było aczkolwiek intensywnie w doznaniach
mauysia, plemniczka, Shagga_80, Selena, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
hej Muzi
no ja właśnie wracam do świata żywych
Dziś tak bardzo bolała mnie caly dzień głowa, ze szok. A zaczęła boleć mnie wczoraj!!!Tylko wczoraj delikatniej a dziś coraz mocniej i mocniej, ze na nic nie miałam ochoty...Cały dzień przeleżałam i próbowałam zasnać,ale mój mały podły łobuzer nie pozwolił mi. Przez cały dzień od samego rana mi dokuczał. Hałasował-a migrena nie lubi hałasu...Jeździł samochodzikiem-jeżdzikiem po domu, walil butelką po Pepsi o stół, to potem w jakieś pudełka. Jeździł samochodzikami i ciagnikami. Bez przerwy coś...Wiec wzięłam koc i przenioslam się do sypialni, to on za mną żeby włączyć mu bajki. kazałam mu przynieść pilot od dekodera i pokazałam którym guziczkiem szuka się bajek-znalazł
. Potem wołał herbatki, a ja nie miałam siły zwlec się z łózka-bo głowa mi pękała. Żal mi sie go zrobiło i podniosłam się zrobić tą herbatke-bo plakał...
. Położył się przy tv i kazałam mu spać. To za chwilę slysze, ze szlocha i coś sam do siebie mówi. Za jakiś czas przyszedł do mnie do sypialni i mówi, ze się boi sam w pokoju. To mówię-właź na łóżko do mamy i idziemy spać
I zasnął bardzo szybciutko. A ja wstałam wzięłam tabletkę paracetamolu i po jakichś 30-40 minutach zaczęło mnie puszczać. To ten znowu przez sen zaczął płakać-uspokoiłam go i spi nadal,a ja przyszłam sprawdzić co zeście naskrobały? Ale ku mojemu szczęściu-jest mało napisane
.
Muzi-super,ze już ok .teraz będzie już tylko lepiejOla_czeka lubi tę wiadomość
-
Hej
Dobrze, ze Muzi juz po wszystkim.
Rucia i Schagga czekamy na wieści.
Wosebko jeszcze raz wszystkiego Naj.
Fedrus powodzenia jutro. Trzymam kciuki.
Kaja Ty rownież masz wizytę jutro? Prawda.
Ja tez mam jutro wizytę, pierwsza.
Pozdrawiam was wszystkiezbikowa, Selena lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
zbikowa, Ilona, aisa, mala29_, sylwia1985, kiti, mauysia, Sandraa, Blondi22, Shagga_80, Kfjatus, Selena, Ola_czeka, aga83, aga83, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:Ilona a Ty jak sie czujesz?
Muzi, dobrze że po wszystkim juzteraz czekamy na Shagge
Ogólnie dobrze. Trochę senna jestem, ale to akurat chyba wina pogody, bo u nas cały czas prawie pada i jest zimno. Dzisiaj jedyny dzień, gdzie jest w miarę ładnie. I czasami muli mnie na żołądku, ale jako takich mdłości nie mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 17:14
zbikowa, Rucia, aisa, Blondi22 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyKopciuszku dzidzia jest zdrowa, ma 57 mm i zmniejszyła się różnica między OM a USG. Wcześniej wynosiła 5 dni teraz tylko 2. Więc na dzień dzisiejszy dzidzia ma 12w2d.
USG miałam już robione przez brzuch, na bardzo dobrym sprzęcie, w ogóle bardzo zdziwiłam się, że już mógł określić płeć.
Wszystkie parametry są w normie co mnie bardzo cieszy
Kość nosowa widoczna.
NT - 1.8mm.
Słyszeliśmy serduszko 171/minCudowne przeżycie. Dzidzia się ruszała, machała rękoma i nogami, a na zdjęciu 3D rozkraczyła się w pełni. Łzy mi leciały strumieniami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 17:32
aisa, Ilona, zbikowa, kopciuszek126, mala29_, Sandraa, Blondi22, plemniczka, Shagga_80, Selena, Ola_czeka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Kopciuszku dzidzia jest zdrowa, ma 57 mm i zmniejszyła się różnica między OM a USG. Wcześniej wynosiła 5 dni teraz tylko 2. Więc na dzień dzisiejszy dzidzia ma 12w2d.
USG miałam już robione przez brzuch, na bardzo dobrym sprzęcie, więc w ogóle bardzo zdziwiłam się, że już mógł określić płeć.
Wszystkie parametry są w normie co mnie bardzo cieszy
Kość nosowa widoczna.
NT - 1.8mm.
Słyszeliśmy serduszko 171/minCudowne przeżycie. Dzidzia się ruszała, machała rękoma i nogami, a na zdjęciu 3D rozkraczyła się w pełni. Łzy mi leciały strumieniami
oj Ty bekso
-
nick nieaktualnyKopciuszku nie byłam pewna czy wszystko jest w porządku, takie czarne myśli zaczęły mi się kłębić w głowie, czekałam na moment aż zobacze dzieciątko na monitorze i najważniejsze było, żeby się ruszało. Jak zobaczyłam to co chciałam, to odetchnęłam z ulgą. Dla mnie to jest niesamowite przeżycie, to bicie serduszka, te stópki, rączki, nosek, coś niesamowitego
Shagga_80, Selena, kopciuszek126, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Ruciu gratuluje corci niech rosnie nadal zdrowo
ciesze wie ze serduszko bije jak dzwon. Napewno jest to niezwykle przezycie usluszec serduszko i zobaczyc na ekranie maly cud. Niw wszystkim bedzie to dane ale ciesze sie ze tobie bylo to dane I curcia jest cala I zdrowa.
Rucia lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyMała święcie wierzę w to, że Ty również kiedyś będziesz przeżywała to samo. Jestem pewna, że też będzie ci dane słuchanie serduszka, podziwianie machających rączek i nóżek
Wiele bym dała, żeby podzielić się z Tobą ciążąWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 17:53
-
Mała, Kochana, tak strasznie mi serce ściska, gdy czytam Twe posty... Tak bardzo bym chciała by Ci się udało... Jesteś bardzo dzielna, podziwiam Cię, że mimo przeciwności losu tu jesteś i piszesz miłe, ciepłe słowa... Och, jakie życie potrafi być bolące i niesprawiedliwe;(
Shagga_80, Kfjatus, Effcia28, Ola_czeka lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Poza tym - gratuluję Blondi Fasolinki,
Ruciu - Bobasek piękny, bardzo ładne zdjęcia
Jubilatce i Solenizantkom składam najserdeczniejsze życzenia, i miałam napisać do Muzi wiadomość-meila, ale już chyba nie dziś... (Muzi - najważniejsza informacja ode mnie dla Ciebie (proszę, nie obraź się i nie bierz negatywnie do siebie- w skrócie - dla mnie jesteś Muzi-Muzarcią, do Jeju się nie mogę nijak przyzwyczaić, wybacz, tak to już jest ze mną...)
Miłego wieczoru, Laski!
Aiska - Buzi:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 18:00
Ilona, Rucia, aisa, Blondi22, jeju, Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...