plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:Muzi jest już po badaniu dostała zastrzyk ale i tak ją bolało
dodatkowych informacji się dowiecie jak Muzi wejdzie na forum
dobrze Muzi że już po wszystkim :*
a teraz się żegnam na razie babeczki:)
dobrze że juz po badaniu
Muzi dzielna bylas ;* wypoczywaj teraz -
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:kurcze chciałam isc do tej ginki co kiedys na kase chorych do szpitala ale jak zadzwonilam to okazało sie że dopiero od lipca sa wolne terminy ;/
normalnie szok.
teraz szukam dalej kogos innego
Blondi a mówiłaś o ciąży?bo mnie wydaje ze ciężarne kobiety powinny być przyjmowane poza kolejką...dla nich zawsze powinno być miejsce... -
Amicizia wrote:Rucia bo na moje mdlosci ten watek mial za duze tempo
teraz jest juz troszke lepiej wiec czasem jak mam chwile to zaglądam
ale mamy teraz sporo zamiesznia, caly mja w rozjazdach a do tego kupujemy mieszkanko wiec teraz nam sie zaczyna jazda z kredytamia wlasnie moze wiecie ktore banki maja dobre oferty kredytowe. wiadomo doradca nam cos poleca ale zawsze trzeba samemu sobie sprawdzic wszystko po 100 razy
he co do kredytów to ja rok temu pzrechodizłam przez to wszystko i powiem ci ze PKO ma najkorzystniejsza oferte i najnizsze opłaty dodatkowe -
Selena wrote:Blondi22 wrote:kurcze chciałam isc do tej ginki co kiedys na kase chorych do szpitala ale jak zadzwonilam to okazało sie że dopiero od lipca sa wolne terminy ;/
normalnie szok.
teraz szukam dalej kogos innego
Blondi a mówiłaś o ciąży?bo mnie wydaje ze ciężarne kobiety powinny być przyjmowane poza kolejką...dla nich zawsze powinno być miejsce...
tak ale nie było mowy.
Ale wiadomo jak to jest na kase chorych. -
mauysia wrote:a-koczek wrote:a wogole to witam was wszytskie nie jestem w stanie nadrobic was z całego weekendu moze pozniej ale gratuluje jeszcze raz blondi
A-koczku powiedz nam kiedy masz tę obronę i czego to jest obrona
18 czerwca ekonomia -
a-koczek wrote:mauysia wrote:a-koczek wrote:a wogole to witam was wszytskie nie jestem w stanie nadrobic was z całego weekendu moze pozniej ale gratuluje jeszcze raz blondi
18 czerwca ekonomia
OK, to teraz wiemy kiedy trzymać kciukiaisa lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:ogolnie u mnie w miescie jest dużo ginów facetow a ja nie bardzo do faceta chce isc
ja zawsze chodziłam do facetów. jak bylam w pierwszej ciazy i wyladowąłam w szpitalu trafiłam na dyżur kiedy kobieta miała. i wtedy przekonałam sie dlaczego chodze do facetów. brak delikatnosci i wogole takie tam. facet to facetEffcia28 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:a-koczek wrote:mauysia wrote:a-koczek wrote:a wogole to witam was wszytskie nie jestem w stanie nadrobic was z całego weekendu moze pozniej ale gratuluje jeszcze raz blondi
18 czerwca ekonomia
OK, to teraz wiemy kiedy trzymać kciuki
nie dziekuje. i mam cicha nadzieje ze to taka formalność bedzie ale stres jest. jakies minimum trzeba umiec zeby nie wyjsc na kretynke ktora nie jest w stanie powiedziec jednego słowa -
Hej, hej Laseczki!
Tyle zeście już naskrobały, ze sama nie wiem co do której mam napisać???
Zacznę od życzeń spóźnionych dla Ewelinek oraz dla Selenki z okazji urodzin- Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń tych małych i tych wielkich!!!!
Ruciu- te wymioty to mysle,że to podrażniona śluzówka żołądka i dlatego krew. Bo rano nie masz czym wymiotować-pewnie tylko tymi okropnymi kwasami zoładkowymi-bleeee. Powodzenia na USG- ja mam za tydzień we wtorek. Też sie bardzo boję ;(
Shagguś-Tobie również powodzenia.
Blondi- no widac kreseczki, za kilka dni będą mocniejsze, mój pierwszy test był taki jak Twój dzisiejszy,ale ja robiłam testy wieczorami dopiero. Moim zdaniem nie musisz robić bety-ja też nie robiłam ani w pierwszej ani teraz. Jak ma byc dobrze to będzie !!! a co do gina-to idź na pierwszą wizytę do obojętnie kogo, a na nastepną pójdź do tej ginki co masz do niej zaufanie. Ja na pierwszą wizytę poszłam do innego gina potwierdzić ciążę w 7 tyg. A do swojej ginki dopiero w 9 tyg. i 3 dniu ciąży. Bo nie miala wolnych terminów,dopiero po weekendzie majowym miala wolne. I w karcie wpisała mi ciąża 10 tyg. i do becikowego się liczy.
Ami-co do banków i kredytu to ja rok temu dokładnie sie strałam z m. o kredyt. Wzielismy w PeKaO s.a. moim zdaniem najlepsze warunki, a mielismy wybór miedzy Getinbankiem i BGŻ ale PeKaO wygrało bo to bank z większymi tradycjami-taki pewniejszy moim zdaniem. opłat dodatkowych nie bylo za wiele-u nas tylko 160 zl wycena rzeczoznawcy i ubezpieczenie domku 130 zł na rok. Potem w sądzie-wpis do ksiegi wieczystej- nie pamietam ile. Żadnych dodatkowych kosztów nie było.
Muzi-fajnie ,ze juz po wszystkiemu
Mauysiu-brzunio piękny i ja Cię doganiam już moja droga z tym brzuchem chyba
Plemniczko- nie martw się, ja tez tak miałam, ze w pewnym momencie piersi przestaly bolec,martwiłam sie i dopytywałam dziewczyn. Teraz bolą, ale nie okropnie i są większe ale nie aż bardzo i nie są nabrzmiałe,są miekkie.Rucia, Selena, mauysia, Blondi22, Effcia28 lubią tę wiadomość