Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze chciałam isc do tej ginki co kiedys na kase chorych do szpitala ale jak zadzwonilam to okazało sie że dopiero od lipca sa wolne terminy ;/
    normalnie szok.

teraz szukam dalej kogos innego

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Muzi jest już po badaniu dostała zastrzyk ale i tak ją bolało :( dodatkowych informacji się dowiecie jak Muzi wejdzie na forum :)
    dobrze Muzi że już po wszystkim :*
    a teraz się żegnam na razie babeczki:)

dobrze że juz po badaniu

Muzi dzielna bylas ;* wypoczywaj teraz

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi między staraniami nie chodziłaś do ginekologa?

• Selena Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    kurcze chciałam isc do tej ginki co kiedys na kase chorych do szpitala ale jak zadzwonilam to okazało sie że dopiero od lipca sa wolne terminy ;/
    normalnie szok.

Blondi a mówiłaś o ciąży?bo mnie wydaje ze ciężarne kobiety powinny być przyjmowane poza kolejką...dla nich zawsze powinno być miejsce...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Rucia bo na moje mdlosci ten watek mial za duze tempo :) teraz jest juz troszke lepiej wiec czasem jak mam chwile to zaglądam :)

ale mamy teraz sporo zamiesznia, caly mja w rozjazdach a do tego kupujemy mieszkanko wiec teraz nam sie zaczyna jazda z kredytami :) a wlasnie moze wiecie ktore banki maja dobre oferty kredytowe. wiadomo doradca nam cos poleca ale zawsze trzeba samemu sobie sprawdzic wszystko po 100 razy :)

he co do kredytów to ja rok temu pzrechodizłam przez to wszystko i powiem ci ze PKO ma najkorzystniejsza oferte i najnizsze opłaty dodatkowe

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wogole to witam was wszytskie nie jestem w stanie nadrobic was z całego weekendu moze pozniej ale gratuluje jeszcze raz blondi

Blondi22, mauysia lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Blondi między staraniami nie chodziłaś do ginekologa?

nie.
    od października probowalismy.

znajdzie sie inny jeszcze jeden jest tylko poprostu chciałam do tej bo była bardzo miła i fajna babka i dobrze sie zajmowala

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Blondi22 wrote:
    normalnie szok.

Blondi a mówiłaś o ciąży?bo mnie wydaje ze ciężarne kobiety powinny być przyjmowane poza kolejką...dla nich zawsze powinno być miejsce...

tak ale nie było mowy.

Ale wiadomo jak to jest na kase chorych.

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie że ja nigdy nie byłam u gina na kase chorych. własnie to sobie uswiadomiła i pomyslałam ile kasy ja na nich wydałam az w szoku jestm

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    18 lat ich dorabiałam

zpbnej28qs8fkan8.png

• Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogolnie u mnie w miescie jest dużo ginów facetow a ja nie bardzo do faceta chce isc ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogolnie u mnie w miescie jest dużo ginów facetow a ja nie bardzo do faceta chce isc ;)

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    a wogole to witam was wszytskie nie jestem w stanie nadrobic was z całego weekendu moze pozniej ale gratuluje jeszcze raz blondi

A-koczku powiedz nam kiedy masz tę obronę i czego to jest obrona :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

Ale wybredna ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    a-koczek wrote:

18 czerwca ekonomia

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    mauysia wrote:
    a-koczek wrote:

18 czerwca ekonomia

OK, to teraz wiemy kiedy trzymać kciuki :)

aisa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

ja zawsze chodziłam do facetów. jak bylam w pierwszej ciazy i wyladowąłam w szpitalu trafiłam na dyżur kiedy kobieta miała. i wtedy przekonałam sie dlaczego chodze do facetów. brak delikatnosci i wogole takie tam. facet to facet

Effcia28 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    a-koczek wrote:
    mauysia wrote:
    a-koczek wrote:

18 czerwca ekonomia

OK, to teraz wiemy kiedy trzymać kciuki :)

nie dziekuje. i mam cicha nadzieje ze to taka formalność bedzie ale stres jest. jakies minimum trzeba umiec zeby nie wyjsc na kretynke ktora nie jest w stanie powiedziec jednego słowa

zpbnej28qs8fkan8.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia wstydze sie faceta hehe ;D
    nie no jak bedzie trzeba to pojde i do faceta na jednego mam namiary siostra 2 ciaze u niego prowadziła i w porzadku gosciu ;)

P wróci z pracy to poszukamy jakiegos i sie zapisze ;)

a tymczasem uciekam po malego ;)

a.png
    a.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej Laseczki!
    Tyle zeście już naskrobały, ze sama nie wiem co do której mam napisać???

Zacznę od życzeń spóźnionych dla Ewelinek oraz dla Selenki z okazji urodzin- Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń tych małych i tych wielkich!!!!

Ruciu- te wymioty to mysle,że to podrażniona śluzówka żołądka i dlatego krew. Bo rano nie masz czym wymiotować-pewnie tylko tymi okropnymi kwasami zoładkowymi-bleeee. Powodzenia na USG- ja mam za tydzień we wtorek. Też sie bardzo boję ;(

Shagguś-Tobie również powodzenia.

Blondi- no widac kreseczki, za kilka dni będą mocniejsze, mój pierwszy test był taki jak Twój dzisiejszy,ale ja robiłam testy wieczorami dopiero. Moim zdaniem nie musisz robić bety-ja też nie robiłam ani w pierwszej ani teraz. Jak ma byc dobrze to będzie !!! a co do gina-to idź na pierwszą wizytę do obojętnie kogo, a na nastepną pójdź do tej ginki co masz do niej zaufanie. Ja na pierwszą wizytę poszłam do innego gina potwierdzić ciążę w 7 tyg. A do swojej ginki dopiero w 9 tyg. i 3 dniu ciąży. Bo nie miala wolnych terminów,dopiero po weekendzie majowym miala wolne. I w karcie wpisała mi ciąża 10 tyg. i do becikowego się liczy.

Ami-co do banków i kredytu to ja rok temu dokładnie sie strałam z m. o kredyt. Wzielismy w PeKaO s.a. moim zdaniem najlepsze warunki, a mielismy wybór miedzy Getinbankiem i BGŻ ale PeKaO wygrało bo to bank z większymi tradycjami-taki pewniejszy moim zdaniem. opłat dodatkowych nie bylo za wiele-u nas tylko 160 zl wycena rzeczoznawcy i ubezpieczenie domku 130 zł na rok. Potem w sądzie-wpis do ksiegi wieczystej- nie pamietam ile. Żadnych dodatkowych kosztów nie było.

Muzi-fajnie ,ze juz po wszystkiemu :)

Mauysiu-brzunio piękny i ja Cię doganiam już moja droga z tym brzuchem chyba :)

Plemniczko- nie martw się, ja tez tak miałam, ze w pewnym momencie piersi przestaly bolec,martwiłam sie i dopytywałam dziewczyn. Teraz bolą, ale nie okropnie i są większe ale nie aż bardzo i nie są nabrzmiałe,są miekkie.

nick nieaktualny, Selena, mauysia, Blondi22, Effcia28 lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
‹‹ 2939 2940 2941 2942 2943 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ