X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze chciałam isc do tej ginki co kiedys na kase chorych do szpitala ale jak zadzwonilam to okazało sie że dopiero od lipca sa wolne terminy ;/
    normalnie szok.

teraz szukam dalej kogos innego

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Muzi jest już po badaniu dostała zastrzyk ale i tak ją bolało :( dodatkowych informacji się dowiecie jak Muzi wejdzie na forum :)
    dobrze Muzi że już po wszystkim :*
    a teraz się żegnam na razie babeczki:)

dobrze że juz po badaniu

Muzi dzielna bylas ;* wypoczywaj teraz

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi między staraniami nie chodziłaś do ginekologa?

• Selena Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    kurcze chciałam isc do tej ginki co kiedys na kase chorych do szpitala ale jak zadzwonilam to okazało sie że dopiero od lipca sa wolne terminy ;/
    normalnie szok.

Blondi a mówiłaś o ciąży?bo mnie wydaje ze ciężarne kobiety powinny być przyjmowane poza kolejką...dla nich zawsze powinno być miejsce...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Rucia bo na moje mdlosci ten watek mial za duze tempo :) teraz jest juz troszke lepiej wiec czasem jak mam chwile to zaglądam :)

ale mamy teraz sporo zamiesznia, caly mja w rozjazdach a do tego kupujemy mieszkanko wiec teraz nam sie zaczyna jazda z kredytami :) a wlasnie moze wiecie ktore banki maja dobre oferty kredytowe. wiadomo doradca nam cos poleca ale zawsze trzeba samemu sobie sprawdzic wszystko po 100 razy :)

he co do kredytów to ja rok temu pzrechodizłam przez to wszystko i powiem ci ze PKO ma najkorzystniejsza oferte i najnizsze opłaty dodatkowe

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wogole to witam was wszytskie nie jestem w stanie nadrobic was z całego weekendu moze pozniej ale gratuluje jeszcze raz blondi

Blondi22, mauysia lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Blondi między staraniami nie chodziłaś do ginekologa?

nie.
    od października probowalismy.

znajdzie sie inny jeszcze jeden jest tylko poprostu chciałam do tej bo była bardzo miła i fajna babka i dobrze sie zajmowala

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Blondi22 wrote:
    normalnie szok.

Blondi a mówiłaś o ciąży?bo mnie wydaje ze ciężarne kobiety powinny być przyjmowane poza kolejką...dla nich zawsze powinno być miejsce...

tak ale nie było mowy.

Ale wiadomo jak to jest na kase chorych.

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie że ja nigdy nie byłam u gina na kase chorych. własnie to sobie uswiadomiła i pomyslałam ile kasy ja na nich wydałam az w szoku jestm

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    18 lat ich dorabiałam

zpbnej28qs8fkan8.png

• Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogolnie u mnie w miescie jest dużo ginów facetow a ja nie bardzo do faceta chce isc ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogolnie u mnie w miescie jest dużo ginów facetow a ja nie bardzo do faceta chce isc ;)

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    a wogole to witam was wszytskie nie jestem w stanie nadrobic was z całego weekendu moze pozniej ale gratuluje jeszcze raz blondi

A-koczku powiedz nam kiedy masz tę obronę i czego to jest obrona :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

Ale wybredna ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    a-koczek wrote:

18 czerwca ekonomia

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    mauysia wrote:
    a-koczek wrote:

18 czerwca ekonomia

OK, to teraz wiemy kiedy trzymać kciuki :)

aisa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

ja zawsze chodziłam do facetów. jak bylam w pierwszej ciazy i wyladowąłam w szpitalu trafiłam na dyżur kiedy kobieta miała. i wtedy przekonałam sie dlaczego chodze do facetów. brak delikatnosci i wogole takie tam. facet to facet

Effcia28 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    a-koczek wrote:
    mauysia wrote:
    a-koczek wrote:

18 czerwca ekonomia

OK, to teraz wiemy kiedy trzymać kciuki :)

nie dziekuje. i mam cicha nadzieje ze to taka formalność bedzie ale stres jest. jakies minimum trzeba umiec zeby nie wyjsc na kretynke ktora nie jest w stanie powiedziec jednego słowa

zpbnej28qs8fkan8.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia wstydze sie faceta hehe ;D
    nie no jak bedzie trzeba to pojde i do faceta na jednego mam namiary siostra 2 ciaze u niego prowadziła i w porzadku gosciu ;)

P wróci z pracy to poszukamy jakiegos i sie zapisze ;)

a tymczasem uciekam po malego ;)

a.png
    a.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej Laseczki!
    Tyle zeście już naskrobały, ze sama nie wiem co do której mam napisać???

Zacznę od życzeń spóźnionych dla Ewelinek oraz dla Selenki z okazji urodzin- Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń tych małych i tych wielkich!!!!

Ruciu- te wymioty to mysle,że to podrażniona śluzówka żołądka i dlatego krew. Bo rano nie masz czym wymiotować-pewnie tylko tymi okropnymi kwasami zoładkowymi-bleeee. Powodzenia na USG- ja mam za tydzień we wtorek. Też sie bardzo boję ;(

Shagguś-Tobie również powodzenia.

Blondi- no widac kreseczki, za kilka dni będą mocniejsze, mój pierwszy test był taki jak Twój dzisiejszy,ale ja robiłam testy wieczorami dopiero. Moim zdaniem nie musisz robić bety-ja też nie robiłam ani w pierwszej ani teraz. Jak ma byc dobrze to będzie !!! a co do gina-to idź na pierwszą wizytę do obojętnie kogo, a na nastepną pójdź do tej ginki co masz do niej zaufanie. Ja na pierwszą wizytę poszłam do innego gina potwierdzić ciążę w 7 tyg. A do swojej ginki dopiero w 9 tyg. i 3 dniu ciąży. Bo nie miala wolnych terminów,dopiero po weekendzie majowym miala wolne. I w karcie wpisała mi ciąża 10 tyg. i do becikowego się liczy.

Ami-co do banków i kredytu to ja rok temu dokładnie sie strałam z m. o kredyt. Wzielismy w PeKaO s.a. moim zdaniem najlepsze warunki, a mielismy wybór miedzy Getinbankiem i BGŻ ale PeKaO wygrało bo to bank z większymi tradycjami-taki pewniejszy moim zdaniem. opłat dodatkowych nie bylo za wiele-u nas tylko 160 zl wycena rzeczoznawcy i ubezpieczenie domku 130 zł na rok. Potem w sądzie-wpis do ksiegi wieczystej- nie pamietam ile. Żadnych dodatkowych kosztów nie było.

Muzi-fajnie ,ze juz po wszystkiemu :)

Mauysiu-brzunio piękny i ja Cię doganiam już moja droga z tym brzuchem chyba :)

Plemniczko- nie martw się, ja tez tak miałam, ze w pewnym momencie piersi przestaly bolec,martwiłam sie i dopytywałam dziewczyn. Teraz bolą, ale nie okropnie i są większe ale nie aż bardzo i nie są nabrzmiałe,są miekkie.

Rucia, Selena, mauysia, Blondi22, Effcia28 lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
‹‹ 2939 2940 2941 2942 2943 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ