plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zosia-ktosia wrote:cześc czołem, hello:)
postanowiłam dziś Was odwiedzić..
przeglądałam forum i znalazłam swój pamiętnik, właściwie 1 wpis.. z 12 listopada 2012r. byłam nieszczęśliwą osobą.. jak to dobrze że to bagno "juz za mną"..
hej Zosieńko:)jak miło Cie widziećzosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:cześc czołem, hello:)
postanowiłam dziś Was odwiedzić..
przeglądałam forum i znalazłam swój pamiętnik, właściwie 1 wpis.. z 12 listopada 2012r. byłam nieszczęśliwą osobą.. jak to dobrze że to bagno "juz za mną"..
hej Zosia)))))))))))))))))))))
zosia-ktosia, Selena lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:no hej hej.
a jakos dawno mnie nie było.. jak się czujesz Wosebuś? Zyczonka i tu złożę. Sto Latek w zdrowiu, szczęściu i miłości.. i niech bejbe rośnie:)
Dziękuje kochana:):* a czuje się dobrze:)jakbym wogóle w ciąży nie była;)a co u Ciebie?zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:a u mnie sielanka. czekam na termin rozwodu, po nim zaraz Tomek się wprowadza. a jak, na co czekać skoro się kochamy.
I bardzo dobrze:)super:)cieszę sie że tak dobrze Ci sie układa:)szkoda tylko że od razu nie trafiłaś na tego właściwego Tomka;)zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny,
Wosebka wszystkiego najlepszego w dniu urodzin oraz szczęśliwego rozwiązania za kilka miesięcy!
Ewelinki Wam też z okazji wczorajszych imienin życzę wszystkiego co najlepsze!
Mauyś bardzo ładny brzunio.
Rucia skonsultuj tego krwawego pawia u gin.
Effcia nie smutaj się w tym cyklu ja będę Twoją ciążową parą. Cieszysz się?
Muzi trzymam kciuki za badanko.Selena, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
WOsebka wszytskiego njalpeszego z okazji urodzin
effcia i wszystkie Ewelinki rownieze wszytskego naj
Rucia mi sie darzało, ze pojawiała sie krwe podczas wymiotów, ale piekł mnie wtedy przełyk też więc prawdopodobnie był podrażniony od ciągłego wymiotowania. w sumie ta krew byla jakby ze slina znieszana, tylko ze ja okropnie wymiotowalam calymi dniami. obserwuj kiedy sie pojawiaja a skoro dzis masz wizyte i cie to martwi to zapytaj sie lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 08:50
Selena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak WOsebko, ale poniewaz sama sie z niej usunelas to musisz wyslac do mnie prosbe o dodanie do grupy tylko musze ja na chwile odtajnic. zaraz to zrobie ale najpierw dodaj mnie na priv bo tam ci podesle link zeby tu nie zginąl
Selena lubi tę wiadomość
-
Rucia bo na moje mdlosci ten watek mial za duze tempo
teraz jest juz troszke lepiej wiec czasem jak mam chwile to zaglądam
ale mamy teraz sporo zamiesznia, caly mja w rozjazdach a do tego kupujemy mieszkanko wiec teraz nam sie zaczyna jazda z kredytamia wlasnie moze wiecie ktore banki maja dobre oferty kredytowe. wiadomo doradca nam cos poleca ale zawsze trzeba samemu sobie sprawdzic wszystko po 100 razy
mauysia, Rucia lubią tę wiadomość