Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Witam dziewczynki :)
    Na początek przekazuję pozdrowionka od Libry :)

Wosebko, wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin...życzę Ci przede zdrówka, bo to najważniejsze no i spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania :)

Plemniczko, pamiętam,że przy Kubie przed samą wizytą u Ginki minęły mi wszystkie objawy ciążowe a że miałam wtedy schizy,że po branych przeze mnie lekach mogę zaszkodzić dziecku a nawet poronić to byłam pewna,że już po wszystkim...jak wiesz,nie było po wszystkim :) A moje Słoneczko skończyło właśnie 3 latka :) Uszy do góry...i ciesz się,że czujesz się dobrze :)

Ruciu, będzie dobrze dziś na USG, nie martw się :) Ja podczas wymiotów raz odnotowałam krew,ale wtedy zobaczyłam,że miałam poranione usta i wytłumaczyłam sobie,że to raczej z tych krwawiących ust...na wszelki wypadek powiedz Gince, ale pewnie jest jak dziewczyny mówią,okaże się,że to nic złego :)
    Ja dziś USG mam dopiero na 18, a potem chcemy jechać może na zakupy Młodemu chcę kupić basen z okazji dnia dziecka, taki coby miał na wyjazdy do Babci...a w międzyczasie może rozstawi się go na balkonie - mamy naprawdę obszerny balkon i wczoraj już upatrzyłam sobie jeden mega wypasiony basen :P No i jeszcze obiecaliśmy Mu kulki (Libra, Ty wiesz,że odkąd się widziałyśmy to On wciąż pokazuje w TV takie kulki i wierci dziurę w brzuchu...a znalazłam,że w B-wie w nowej galerii mają też taki plac zabaw :) ). Potem chciałabym do Mamy podjechać po drodze,bo Bratowa tym razem dla mnie zostawiła coś ciążowego :) Tak więc w domu pewnie późno będę :/
    PS. Rucia,ja w Ikei uwielbiam zapiekanki :P

Muzi, powodzenia dziś, trzymaj się Kobieto :) I wracaj z samymi pozytywnymi wieściami...a na początek powiedz,że nie bolało :)

Witaj Shagga:)i dziekuje za żyzcenia:)
    no i potem czekamy na wieści jak po usg:)i Ruciu na Twoje też:)i napewno bedzie wszysko dobrze:)takze nie martw sie:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu kochana:)przytulam:)wiem jak Ci smutno..ale głowa do góry:)być może czerwiec bedzie należał do Ciebie:)i mam nadzieje ze wszystkie majowe wiruski w tym pomogą:)

Effcia28 lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doczytajcie resztę do tego pasta wyżej bo w miedzy czasie cosik dopisałam

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odkąd biorę nospę regularnie (nie czekając na skurcze) to jest ok, prawie wcale mnie nic nie boli, a jak boli,bo leciuśko...i obstawiam,że jak skurczy jako takich nie będzie to może szyjka pozostanie długa i zamknięta...teraz trochę inaczej do tego podchodzę niż przy Kubie,dlatego wolę dmuchać na zimne (i sama zaaplikowałam sobie tę nospe),bo boję się,że pójdę za niecałe 3 tyg. do mojej ginki, to żeby nie okazało się,że jest gorzej i czeka mnie leżenie a może nawet i gorzej...ze względu na Kubę nie mogę sobie na to pozwolić :( Stąd moja "lekka panika" :)

mauysia lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Oj Effciu :( Zupełnie nie wiem jak cię pocieszyć :( Wiem jaki to ból :( Pamiętam, że czułam się tak jak ty pod koniec stycznia, gdy był wysyp fasolek u Mayusi, Shaggi, Dory.

Pozdrów od Nas Muzi :) Towarzystwo pierwsza klasa :D

Dzięki pozdrowie

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

Effciu... a może dalibyście sobie jeszcze parę miesięcy szansy... Czy już definitywnie chcesz zrezygnować?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia może to jest recepta. Odpuszczenie sobie, przestaniesz o tym myśleć, a może wtedy się uda?

Effcia28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    dzięki dziewczynki za życzenia.
    Wiecie co Wam powiem wczoraj dostałam @ i po raz pierwszy złapałam doła przez nią :( Taki był fajny obfity wysyp nowych fasolek a mnie się nie udało :( Ja chyba odpadam co z tego ,że jestem po tych wszystkich badaniach jak i tak nic nowego mi nie dały skończył się 16 miesiąc od kąd się staramy i co nie mam nic oprócz dwóch poronień i badań ja chyba odpadam :( Dziś miałam nie wchodzić ale Muzi ma HSG i muszę Wam przecież zdać relację.Więc tak :jest już po ekg i dostała swoje łóżko z trzema paniami po 70-tce które się nie odzywają teraz czeka na badanie HSG reszta informacji póżniej

Effciu, nie wiem jak Cię pocieszyć :( Ściskam więc mocno i mam nadzieję,że jednak nie odpuścisz sobie i wkrótce i Ty odnotujesz 2 kreski a potem spędzisz 8 długich miesięcy na słodkim oczekiwaniu:)

Ps.A teraz uciekam, bo Młody znów zabrał mi rękę z klawiatury...dziś chociaż lewą :P i zaciesza,że Matka męczy się jedną ręką :P Daję radę,ale nie chcę Go denerwować...zmykam :)

Pozdrawiam

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:

Effciu... a może dalibyście sobie jeszcze parę miesięcy szansy... Czy już definitywnie chcesz zrezygnować?

nie wiem czy to tak bo mam doła i dlatego tak myślę.Żebyście tego żle nie odebrały to nie jest tak że ja się nie cieszę że udało się innym w maju bardzo się cieszę i serdecznie Wam gratuluję po prostu tak sobie myślę że przez te 16 miesięcy mam tylko nowe doświadczenia dwie straty i kupę badań za sobą.Może mamy nie mieć wiecej dzieci i skupić się nad Dawidem bo to jest nasze jedyne szczeście :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 08:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również uciekam.
    Wieczorem melduję się z fotkami :)

• karoam Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko- ja już 11 tydzień a cycory jak były małe tak i są ;) żadnych objawów nie mam od samego początku- czasem zakuje w brzuchu, pobolewają plecy i tyle. I też się martwię, że coś nie tak ale póki co jest ok, i mam nadzieję, że tak zostanie :)

Blondi- no fajowe krechy :)

Wosebko- wszystkiego najnajnajnajnaj!!!

Mauysia- ja też chce takiego superaśnego bębzola :D

29478117379126272367541.jpg

mauysia, Selena, aisa, Kfjatus, kopciuszek126, zbikowa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też sobie już pójdę nie chcę Was tu dołować :)Napiszę potem co u Muzi jak da znać a teraz :)

• Selena Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Plemniczko- ja już 11 tydzień a cycory jak były małe tak i są ;) żadnych objawów nie mam od samego początku- czasem zakuje w brzuchu, pobolewają plecy i tyle. I też się martwię, że coś nie tak ale póki co jest ok, i mam nadzieję, że tak zostanie :)

Blondi- no fajowe krechy :)

Wosebko- wszystkiego najnajnajnajnaj!!!

Mauysia- ja też chce takiego superaśnego bębzola :D

29478117379126272367541.jpg

hej Karoam:)i dziekuje za życzenia:)i my doczekamy takiego pięknego brzuszka:)najpierw Ty a potem ja:)

karoam lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam jak zawsze super fotki zapodaje ;)

karoam lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    karoam jak zawsze super fotki zapodaje ;)

To zakrawa na pracoholizm, bo kolejne zdjęcie z biura!

karoam lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak jak Ola ;) dla nich biuro to dom ;)

karoam lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sto lat Wosebko:* spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania:*

Selena lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka sto lat .......

Selena lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc czołem, hello:)

postanowiłam dziś Was odwiedzić..
    przeglądałam forum i znalazłam swój pamiętnik, właściwie 1 wpis.. z 12 listopada 2012r. byłam nieszczęśliwą osobą.. jak to dobrze że to bagno "juz za mną"..

Selena, Blondi22, Effcia28, Ilona, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra i Kaja dziękuje bardzo:*

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 2936 2937 2938 2939 2940 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ