plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Doczłapałam się ...
Do dziewczyn które wymiotowały w ciąży. Czy zdażyło wam się podczas porannych wymiotów, wymiotować krwią?
Nie...
A dużo miałaś krwi..?
Na szczęście nie. W większości były to skrzepy z krwią. Ale nie powiem, trochę się przestraszyłam -
Cześć wszystkim
Wosebko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! O najlepszy prezent już się postaraliście z mężemwięc życze zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy
Dużo uśmiechu i samych pogodnych chwil
Muzi, trzymam kciuki
Mauysiu, piękny masz brzuszek
Zbik i Ola pewnie nie mogły się nagadać, noc była za krótka. Pozdrawiamy Was serdeczniemauysia, Selena, jeju lubią tę wiadomość
-
Przesyłam fluidki ciażowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dzis rano przypomniałam sobie że i kwasu foliowego nie mam ale już sie zaopatrzyłam
aisa, Kaja, gocha04 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Blondi22 wrote:a to jest dzisiejszy test;) przed chwila robilam.
http://naforum.zapodaj.net/1da6390d80b1.jpg.html
No, rzeczywiście wyraźniejszyAle beta i tak by się przydała
wiem wiem sama z ciekawosci bym ja zrobila;)
ale u nas w przychodni jednak nie robia bo sie dowiadywałam przed chwila ;( -
aisa wrote:Cześć wszystkim
Wosebko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! O najlepszy prezent już się postaraliście z mężemwięc życze zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy
Dużo uśmiechu i samych pogodnych chwil
Muzi, trzymam kciuki
Mauysiu, piękny masz brzuszek
Zbik i Ola pewnie nie mogły się nagadać, noc była za krótka. Pozdrawiamy Was serdecznie
Dziękuje kochana:)no lepszego prezentu nie mogłam sobie wymarzyć
Ruciu ja póki co raz wymiotowalam..ale bez krwi.. -
Blondi22 wrote:Selena wrote:No Blondi teraz bardzo dobrze widać II kreseczke:)jeszcze raz gratuluje:)
nom i dzis już nie robilam z pierwszego porannego moczu.
jak ja sie ciesze
))))))))
jestescie pierwsze ktore sie dowiedzialy
a m jeszcze nie wie? -
Blondi, łapię wiruska
Jeszcze raz gratuluje!
Ruciu, ja miałam znajomą na studiach, która w ciąży wymiotowała krwią. Taka ponoć Jej uroda bo Jej mama miała tak samo w ciąży, tak Jej lekarz powiedział. Powiedział, że nie jest to jakiś zły objaw, że niektóre kobiety tak mają. Wiem, że miała regularnie badania krwi i łykała witaminy na wzmocnienie. Dziś ma zdrowego syna.
O ile dobrze pamiętam to masz dziś wizytę u gin. Mam nadzieję, że coś podpowie i Cię uspokoi.
Shagga też dziś ma wizytę.
Trzymam kciuki za wizyty i czekam na relacjęRucia, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Blondi22 wrote:Selena wrote:No Blondi teraz bardzo dobrze widać II kreseczke:)jeszcze raz gratuluje:)
nom i dzis już nie robilam z pierwszego porannego moczu.
jak ja sie ciesze
))))))))
jestescie pierwsze ktore sie dowiedzialy
a m jeszcze nie wie?
wie wie i sie cieszy ale o tych pierwszych malo widocznych kreskach pierwsze sie dowiedziałyscie kilka dni temuSelena, mauysia lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:
jaki sliczny brzuszek taki zgrabny
a mamusia laseczka ;*mauysia lubi tę wiadomość
-
Witajcie.
Muzarciu trzymam kciuki dzisiaj za Ciebie, oby wsyztsko szybko, sprawnie, bezbolesnie sie udalo...
mauysiu cudny masz juz brzuszek, ja tez taki chce
Blondi piekna kreseczka
to prawda ze czesto lekarze nie potrzebują bety i tego nie zalecają...to jest bardziej dla naszego spokoju.
Ola, Zbikowa to zescie zaszalaly w nocy
Ruciu cholibka mam nadzieje ze ta krew to jednorazowo byla, mysle ze jesli sie nie powtorzy to nie musisz sie jeszcze tym martwic, ale trzeba byc czujnymBlondi22, Shagga_80, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Blondi, łapię wiruska
Jeszcze raz gratuluje!
Ruciu, ja miałam znajomą na studiach, która w ciąży wymiotowała krwią. Taka ponoć Jej uroda bo Jej mama miała tak samo w ciąży, tak Jej lekarz powiedział. Powiedział, że nie jest to jakiś zły objaw, że niektóre kobiety tak mają. Wiem, że miała regularnie badania krwi i łykała witaminy na wzmocnienie. Dziś ma zdrowego syna.
O ile dobrze pamiętam to masz dziś wizytę u gin. Mam nadzieję, że coś podpowie i Cię uspokoi.
Shagga też dziś ma wizytę.
Trzymam kciuki za wizyty i czekam na relację
Dziś mam USG genetyczne, boje się cholernie, ale mam nadzieję, że jest wszystko OK