plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMuzi jeszcze raz powodzenia
Wosebko wszystkiego najlepszego z okazji urodzinTeraz przede wszystkim dużo dużo zdrówka i spokoju, oraz dalszych spełniających się marzeń
Blondi, no są dwie krechyBladzioch ale jest
Selena, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość
-
test byl o czułosci 25 dzis skocze do apteki po czulszy.te fote jeszcze dzis zrobiła wczoraj bardziej byla widoczna po zrobieniu odrazu
szyjka nadal zamknieta długa i twarda;)
na bete nie ide poczekam na wizyte do gina dzis sie umówie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 05:39
mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:test byl o czułosci 25 dzis skocze do apteki po czulszy.te fote jeszcze dzis zrobiła wczoraj bardziej byla widoczna po zrobieniu odrazu
szyjka nadal zamknieta długa i twarda;)
na bete nie ide poczekam na wizyte do gina dzis sie umówie;)
Blondi a czemu nie chcesz bety robić:)miałąabyś na 100% potwierdzenie:)i by było wiadomo który to tydzieńBlondi22 lubi tę wiadomość
-
Cześć Kobiety!
Muzi 3mam kciuki za wizytę.
Seleno - Wosebko z okazji urodzin dużo zdrówka dla Ciebie i Maluszka, spełnienia marzeń oraz samych radosnych i szczęśliwszych chwil każdego dnia
Blondi beta byłaby najlepsza, ale Twoja decyzja...Selena, mauysia lubią tę wiadomość
-
dowiem sie dziś czy w przychodni robia i jak coś to u mnie ogolnie badania na krew robia we wtorki i czwartki wiec i tak bedziecie musialy poczekac
ja bede szla do gin co z kuba chodzilam a ona bety nie chciala kiedys żebym robila też mialam dlugie cykle a termin porodu idealnie wyliczyla i fajna babka -
Kfjatus wrote:Cześć Kobiety!
Seleno - Wosebko z okazji urodzin dużo zdrówka dla Ciebie i Maluszka, spełnienia marzeń oraz samych radosnych i szczęśliwszych chwil każdego dnia
Blondi beta byłaby najlepsza, ale Twoja decyzja...
hej Kfjatusku:)dziękuje kochana:)i śle wiruska:)niech zaraża:)Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Kfjatus wrote:Cześć Kobiety!
Blondi beta byłaby najlepsza, ale Twoja decyzja...
hej Kfjatusku:)dziękuje kochana:)i śle wiruska:)niech zaraża:)
Takie wiruski przyjmuję bardzo chętnieMoże któryś będzie miał na mnie pozytywny wpływ
Selena lubi tę wiadomość
-
Witam się z Wami dziewczynki
Mi humor z rana dopisuje, bo słońce u mnie świeci! Ponoć niedługo jeszcze... ale na razie cieszę się z ładnej pogody.
Ola, Zbikowa, coście tam porabiały po nocy?Podejrzewam, że wpadłyście w ciąg ciętych ripost, żadna z Was nie chciała "przegrać" i skończyło się nad ranem...
Shagga_80, zbikowa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:
Mauyś dziękuje kochana:)jaki piekny torcik:)z chęcia bym kawałek zjadła;)