plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi gratulacje
Fedrus weszłam tu w sumie o to żeby doczytać co u Ciebie i tak się ciesze, a o tewj klinice słyszałąm, to niedaleko mnie tzn naszego jeszcze wynajmowanego mieszkanka. moja kolezanka tam chodzila swego czasuw ciąży i chwaliła sobie oni sie właśnie zajmują takimi trudnymi przypadkami wierze, że bedzie dobrze, i już niedługo wszystko się unormuje a teraz spokoj dla Ciebie i dzieciatka jest najwaznijeszy. a co do modlitwy to ja kiedys tu na forum załozylam watek z modlitwa dla matek oczekujacych dziecka mysle ze szczegolnie Tobie teraz sie przydaMyślę, że to jest cięzki czas waszej próby ale wierze, że będzie dobrze i wnet zaczniecie cieszyć się ciążą. a jak już u Was wszytsko będzie dobrze to sie w końcu możeuda nam spotkać, bo coś czuję, że mdłości mijają i zaczynam poamłu wracac do normalności. I pamiętam o was codziennie
Blondi22, Effcia28, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja jeszcze na chwilke... ale ze mnie gapa- zapomnialam ze Effcia nasza tez ma dzisiaj imieninki...
no ale zdazylam jeszcze przed 24 uff...
Effciu-dla Ciebie takze wszystkiego co najlepsze duzo usmiechu i zdrowia a przede wszystkim fasolinki w brzuszku!
czekam na jutrzejsze wiesci nt usg Ruci i Shaggi
spijcie slodko kolorowych snowmauysia, Shagga_80, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
A ja melduję się tylko chwilowo, żeby podzielić się z Wami wizerunkiem mojego 20-tygodniowego (z haczykiem...) brzucha
Wyglądam obecnie tak:
Dobrej nocy i do napisania jutro!gadgeta, Shagga_80, aisa, Rucia, Kfjatus, Selena, Blondi22, gocha04, Ilona, karoam, Sandraa, zbikowa, aga83, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilona wrote:Effcia wszystkiego najlepszego z okazji imienin, nie lubię Twojej @ i mam nadzieje, ze ona to przyszła sie tylko pożegnać i juz wiecej nie przyjdzie.
Blondi Tobie rownież składam najlepsze życzenia imieninowe.
Selenko wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzin juz dziś.
Rucia i Schagga udanej wizyty. Czekamy jutro na relacje.
Muzi jeszcze raz powodzenia i daj znać jak poszło.
Miłego wieczoru
Dziękuje kochana za życzenia:)Ilona lubi tę wiadomość