plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry wszystkim Mamuśką!!!
Wszystkiego najlepszego dla każdej z Nas z okazji Dnia Matki, zarówno dla tych co już są mamami jak i dla tych co noszą w sobie maleństwa no i oczywiście dla tych, które sie staraja!!!
Blondi-jeszcze raz gratuluję, ja czułam, ze tak bedzie
Fedruś, wczoraj już nie pisałam,ale jak przeczytałam posta od Ciebie to poszłam spokojnie spać. Najpierw oczywiscie sie pomodliłam za Ciebie i Twoja fasolkę i dziś w Kościółku uczyniłam to samo. Moze Matka Boska w tym pięknym Dniu Matki wysłucha moich próśb? Tego bym sobie życzyła
Miłego dniaBeata, Ilona, Shagga_80, aisa, Selena lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim Mamuśką!!!
Wszystkiego najlepszego dla każdej z Nas z okazji Dnia Matki, zarówno dla tych co już są mamami jak i dla tych co noszą w sobie maleństwa no i oczywiście dla tych, które sie staraja!!!
Blondi-jeszcze raz gratuluję, ja czułam, ze tak bedzie
Fedruś, wczoraj już nie pisałam,ale jak przeczytałam posta od Ciebie to poszłam spokojnie spać. Najpierw oczywiscie sie pomodliłam za Ciebie i Twoja fasolkę i dziś w Kościółku uczyniłam to samo. Moze Matka Boska w tym pięknym Dniu Matki wysłucha moich próśb? Tego bym sobie życzyła
Miłego dnia -
dzięki za życzenia Matkowe* w końcu mnie też dotyczą
ja Wam równiez życzę wszystkiego Naj
a tym które jeszcze nie są aby przyszłoroczne świeto mogły już obchodzić z bobasami na rekach ;*
buziaki lecę tylko podszperać co u Fedryaisa, Shagga_80, Ilona, kopciuszek126, Selena, Ola_czeka lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Fedruś doczytałam tak sie cieszę że sie nie poddałaś uspokoiłas sie mam nadzieję teraz tą piękną betą, kochana trzymaj sie bierz leki przepisane (ale tego chyba nie musze przypomniac) i będzie dobrze my tu wszystkie cały czas sie modlimy :*
Blondi22 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyDziewczynki wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy- dla wszystkich- obecnych i przyszlych mamusiek:)
Fedrus- TO LUBIE!!! Trzymam mocno kciuki i modle sie za Ciebie goraco- tyle modlitw w Dniu Matki- to musi sie udac i byc wysluchane!!!
Blondi-GRATULACJE!!! Ktora z Blondi do pary? ;P no i wszystkiego najlepszego z okazji imieninek:)
Kasiu- M ma badania we wtorek a kontrolna wizyte u lekarza w pierwszym tyg. czerca. jak bede miala juz jakies wiadomosci dam znac oczywiscie:) trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze hsg!
Selenko-Wosebko: 100 lat i duzo zdrowk na jutrzejsze urodzinki:*
i dla wszystkich milego spokojnego dnia i duzo slonka:*:*:*
buziaczkiSelena, Ilona, Effcia28, aisa, Blondi22, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Hej:)jestem na chwilke:)Blondi kochana gratuluje:)wiedziałam ze bedą II kreski:)super bardzo się cieszę
Ja również wszystkim mamom tym co już mają dzieciątka i tym co oczekują:)i staraczką naszym życzę wszsytkiego dobrego w tym pięknym dniu:)
Gadgetko dziękuje za życzenia urodzinowe:)fajnie że pamiętałas:):*Ilona, Blondi22, kopciuszek126, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuzi powodzenia na jutrzejszym HSG
Może nie taki diabeł straszny jak go malują
Ja i Shagguś mamy jutro USGJuż nie mogę się doczekać mojego bąbla na monitorze
Jak wrócę to zdam relacje.
Miłego wieczoruDo jutra dziewczyny.
sylwia1985, Ilona, Kaja, aisa, Blondi22, kopciuszek126, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Witam ja już po Komunii Świętej u mej chrześniaczki :)głowa mnie boli
Tym które pamiętały o moich imieninkach serdecznie Dziękuję :*
Blondi super,że są dwie kreseczki :)ja też chciałabym taki prezent dostać niestety nie wyszło szkoda
A teraz się żegnamBlondi22 lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
Ilona……………....12…..30lat……….....24.05……………Niemcy
Blondi22................1....23lat...........27.05..................mazowieckie
Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
Beata……………..7……29lat………..02.06……………mazowieckie
Ola_czeka.............22…32lat...........04.06..................Wielka Brytania
Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie
a-koczek………....10 .…32lata……..06.06……………war-maz
Aisa…………..…....9 .…28lata……..06.06……………Szwecja
Gunia....................5......30 lat..........12.06..................podlaskie
Jeju………………..7......31 lat..........15.06..................opolskie
Adelajda82……….6......31 lat...........16.06.................wlkp-lubuskie
kiti.........................8......25lat…….….19.06……….….małopolskie
Kaja.......................5......32lat...........19.06……….…..pomorskie
Effcia...................5.......29lat...........21.06.................wielkopolskie
Gocha04...............7.......27lat............22.06..............mazowieckie
Zbikowa…………..5……26lat...........27.06..................Wielka Brytania
zmieniłam datę @ sobie i Gosi i usunełam Natusię gdyż pisała że zawieszają starania i Sylwię bo nie podała aktualnej daty @ i ostatnio się u Nas nie udzielaniech któraś chwilowo przejmie to po Fedruni dopóki nie wróci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2013, 17:47
gocha04 lubi tę wiadomość
-
Effcia wszystkiego najlepszego z okazji imienin, nie lubię Twojej @ i mam nadzieje, ze ona to przyszła sie tylko pożegnać i juz wiecej nie przyjdzie.
Blondi Tobie rownież składam najlepsze życzenia imieninowe.
Selenko wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzin juz dziś.
Rucia i Schagga udanej wizyty. Czekamy jutro na relacje.
Muzi jeszcze raz powodzenia i daj znać jak poszło.
Miłego wieczoruEffcia28, Blondi22, Shagga_80, gadgeta, Selena lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Witam !
Weekend miałam męczący, dlatego zaglądam dopiero teraz...
Fedra- dobre wieści, czekamy na jeszcze lepsze. 3MAJ SIĘ KOCHANA.
Blondi gratulacje!!!
Effcia i Blondi wszystkiego naj z okazji imienin
Wszystkim miłego niedzielnego wieczoru życzę !Ilona, Blondi22, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny prezent naprawde super
mi wychodzi że mam termin na 3-4 lutego i ze jestem w 3tyg i 5 dniu ciazy
pewnie u mnie bedzie brana data porodu na podstawie usg.
tylko na kiedy ja mam sie zapisac teraz na wizyte zeby nie było za wczesnie ale żeby zdąrzyc przed 10tyg bo wiadomo becikowe trzeba miecSelena lubi tę wiadomość