X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety człowiek się do dobrych rzeczy szybko przywiązuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 06:54

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Hej..u nas też leje..od wczoraj nieprzerwanie ..jak wszędzie :-(
    Muzi z niecierpliwością czekamy na Twoje wyniki.
    Mała trzymam mocno kciuki,żebyś szybko znalazła super pracę :-) I żeby Twój wisielczy humor poszedł sobie!!
    Rucia - współczuję Twoich dolegliwości ...no mogłyby już Ci odpuścić!!
    A co do ufoludkow i innych istot pozaziemskich to wczoraj podczas 3d tak mojego synka nazwal przystojny pan doktor i pomyślałam sobie :widać że nie masz dzieci ja nigdy tak na swojego syna nie powiedzialabym a potem opowiadam to Staremu a On mówi (zanim skończyłam mówić) że On też pomyślał że wygląda jak stworek ...ehhh faceci! My tam kobiety widzimy że nosimy najpiękniejsze dziecko pod sercem :-)
    Tyle pokrótce ode mnie...Młody dalej śpi a ja po aplikacji luteiny leze z telefonem i MUSIAŁAM wejść do Was:-)

smartfon to przekleństwo, człek jest uwiązany do tego internetu 24 godziny na dobę...

Gdybym zaczęła odpalać kompa to pewnie Młody by się obudził i już byłoby po spokoju :-(A na tam moim sprzęcie dobrze się piszę więc nie narzekam...a uzależnienie to już osobny rozdział...i kiedyś podejmę leczenie :-P

mauysia, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Mała trzymam mocno kciuki,żebyś szybko znalazła super pracę :-) I żeby Twój wisielczy humor poszedł sobie!!
    A co do ufoludkow i innych istot pozaziemskich to wczoraj podczas 3d tak mojego synka nazwal przystojny pan doktor i pomyślałam sobie :widać że nie masz dzieci ja nigdy tak na swojego syna nie powiedzialabym a potem opowiadam to Staremu a On mówi (zanim skończyłam mówić) że On też pomyślał że wygląda jak stworek ...ehhh faceci! My tam kobiety widzimy że nosimy najpiękniejsze dziecko pod sercem :-)
    Tyle pokrótce ode mnie...Młody dalej śpi a ja po aplikacji luteiny leze z telefonem i MUSIAŁAM wejść do Was:-)

smartfon to przekleństwo, człek jest uwiązany do tego internetu 24 godziny na dobę...

Dlatego nigdy ale to nigdy nie będę miała smartfona. :) Gdyby nie to, że Nokia 3310 jest już prehistoryczna, to z chęcią bym do niej wróciła :)

mauysia, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    asia wiem wiem oby tak było ,ale nie macie pojęcia jakie mam nerwy na ta starą moją Ginę Rok straciłam przez tą Cipę !!!!!!!

Cipa, ale z wielkiej litery hehehehehehe

Shagga_80, Kfjatus, Kaja, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:

Dlatego nigdy ale to nigdy nie będę miała smartfona. :) Gdyby nie to, że Nokia 3310 jest już prehistoryczna, to z chęcią bym do niej wróciła :)

No ja właśnie do tej pory też się broniłąm, ale wczoraj ok. 2 w nocy się złamałam i złożyłam polecenie przedłużenia umowy w orendż, ze smartfonem właśnie... BO JA CHCĘ W KOŃCU MIEĆ W TELEFONIE ANGRY BIRDS ;) :P

Kfjatus, Rucia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała nie chcę być natrętna ale tylko dopytam i więcej męczyć Cię nie będę...powiedz Kochana,czy coś ostatnio się zmieniło?Lekarze nie dają szans?Bo kurcze wydawało mi się że Wasze leczenie daje nadzieję i predzej czy później uda się? Czy coś przegapiłam i Wy przerywacie leczenie?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kaja wrote:
    asia wiem wiem oby tak było ,ale nie macie pojęcia jakie mam nerwy na ta starą moją Ginę Rok straciłam przez tą Cipę !!!!!!!

Cipa, ale z wielkiej litery hehehehehehe

He he faktycznie, nawet nie zauważyłam :D Szacunek musi być!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:

No, chyba do końca życia będę pamiętać jak wyglądał model Nokia 3210, 3310 (reklamowany przez Małysza :D ) i 5510 - mój pierwszy cynkowski telefon z klawiaturą qwerty :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam pierwszy telefon miałam z klapką Ericksona :-P
    A ja tam nie zamienilabym na nic swojego samsunga ...no może na nowszy model bo ten już staruszek ma 2 lata:-(

Ohoo Ola pojawiła się a u mnie właśnie Młody się wybudza :-(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A ja tam nie zamienilabym na nic swojego samsunga ...no może na nowszy model bo ten już staruszek ma 2 lata:-(

Taki kobaltowy był tej Ericsson? :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:

Taki kobaltowy był tej Ericsson? :)

Noooo

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja muszę oddać swój telefon do naprawy, albo niech mi dadzą już nowy, bo obecny ma ponad rok, a padł ekran dotykowy. Telefon jednym słowem jest bezużyteczny :(

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Mała nie chcę być natrętna ale tylko dopytam i więcej męczyć Cię nie będę...powiedz Kochana,czy coś ostatnio się zmieniło?Lekarze nie dają szans?Bo kurcze wydawało mi się że Wasze leczenie daje nadzieję i predzej czy później uda się? Czy coś przegapiłam i Wy przerywacie leczenie?

nie nie przestaliśmy leczenia. Leczenie trwa ale co to za leczenie faszerowanie mnie przez 6 miesięcy clo i i tak efektów nie ma. A w praktyce wygląda to tak że już mojemu nie zależy i mi chyba już też w sumie mi już na niczym nie zależy. Zobaczymy co będzie jak zakończę to świństwo brać i jak mój podejdzie do dalszego leczenia. Na razie bardzo źle ten lek na mnie działa. A co do szans to z takimi wynikami moim znaniem nie ma szans, i jak się robi wszystko żeby tylko pogorszyć wyniki. a mam wisielczy dziś humor nie chcę wam smęcić tutaj. Są lepsze temat :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A ja muszę oddać swój telefon do naprawy, albo niech mi dadzą już nowy, bo obecny ma ponad rok, a padł ekran dotykowy. Telefon jednym słowem jest bezużyteczny :(

Mnie jakiś czas temu pękł wyświetlacz ale nie przeszkadzało to w niczym ale oddałam do naprawy bo dzięki ubezpieczeniu (które bajdełej mam za darmo :-P ) pokrywalam tylko 10% wartości naprawy...więc wyszło 30z groszami zamiast 300 :-)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o a wy dzis o telefonach ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ale nie smęcisz, przecież wiesz, że martwimy się, i chciałybyśmy wiedzieć na czym stoicie. :(

Shagga_80, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ściskam mooooocno i smęć ile chcesz,jeśli masz taka potrzebę..jestem pewna że żadnej to nie przeszkadza!!!

gocha04, aisa lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia na niczym nie stoimy, jesteśmy w miejscu i tak niestety zostanie. Mówi się trudno najwidoczniej nie każdemu jest dane mieść pełną szczęśliwą rodzinę. Trochę mi to zajmie zanim na dobre się z tym pogodzę. Staram się czymś zająć i nie myśleć teraz chcę trochę schudnąć więc się tym zajmę. Ale ciesz się z waszych dobrych wieśći, ciąż i zdrowych dzieciaczków i to mi wystarczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Fakt, leje i wieje...ale pojadę , polecę jak na skrzydłach i wrócę też równie szybko...ze dwie godziny pewnie zejdzie ta podróż...cieszyłam się, że nie boli a dalej nasuwa, dobra, już nic nie piszę o tym, bo wychodzi, że ściemniam....musi tak być i już...w czwartek zrobię badanie prl i prl w obciążeniu...jak szaleć to szaleć...Effcia jest kochana, odpisywała mi dzielnie na sms-y wczoraj i jeszcze wieczorem napisała...ach Effcia dziękuję...
    Jeśli wyjdą niedrożne jajowody, to już odpuszczam...Gdyby to było pierwsze dzieciątko to rozumiem ale mam syna i poczekam na wnuki ;-)

Tak jak Mała napisała myślę że gdyby coś źle było to od razu lekarz by powiedział ...bądźmy dobrej myśli :-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju jak na pewno są drożne bo inaczej by ci już po badaniu powiedzieli że coś jest nie tak może miałaś tam jakiś mały zator i oni go przepchali. A ból ja czułam jeszcze przez 2 dni więc na pewno nie ściemniasz.

jeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość

‹‹ 2946 2947 2948 2949 2950 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ