X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    AGA 30 wrote:
    Hej Babeczki!!!!!
    Ale pogoda barowa u mnie leje i leje!!!!
    Ja dziś ostatnią anty z drugiej paczki wziełam!!!!I mam ochotę nie brac tej 3 paczki już !!!!Poprostu mam już dość!!!Nie wiem czy przez nie mam takie ataki wredności krzyku płaczu awanturuję się o byle gó... z moim M!!Mam juz dość tych pigułek normalnie nic tylko bym wyła i wyła jak kojot do księżyca!!! Mój też chodzi napięty jak pasek w spodniach jejku co tu zrobić żeby było dobrze!!!!Chyba jakieś leki na uspokojenie zakupie na jutrzejszy powrót mojego M !!!
    A u was jak tam dziewuszki!!!!:-)

Aga, trzymaj się, 2/3 kuracji za Tobą! Pomożemy Ci wytrwać...

Dzięki kobietki!!!
    Ja już jestem tak zrezygnowana że nie wiem czy zacznę od jutra nową paczke!!!Mój Wafel nic a nic mnie nie wspiera wszystko ma w du....!!!!!
    Albo mi się tylko tak wydaję !!Może i ja przesadzam a może już sama nie wiem!!!
    Od jutra znowu wojny się zaczną jak przyjedzie !!!Ale mam zamiar dziś do apteki iść po jakieś leki na uspokojenie!!!
    Trzyma mnie taki stan już od 3 tygodni chyba !!!!Oj tam oj tam albo ja przesadzam!!!

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Ej i bez kitu muszę wypocząć, czyli Żbikowa koniec naszych spotkań. Dziś rano poszła mi krew z nosa.

No chyba, że to było plamienie implementacyjne.

czyli innymi słowy, plamienie wdrożeniowe :)

no widzisz mi w trzeciej ciąży też leciała krew z nosa także kto wie kto wie :)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też chcę kawkę :)

zbikowa lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Hej Babeczki

ide po kawe, komuś przynieść?

mi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    ano widzicie tak to już jest od czasu do czasu kryzys nas dopadnie i co zrobić trzeba go przeczekać i tyle :)

Święte słowa Effcia :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Aga taka pogoda jest chyba u każdej z Nas. Mnie jeszcze czekają zakupy w Bieronie, ale czekam na chwilowy przestój w opadach.

Prawdopodobnie takie huśtawki nastrojów masz właśnie przez tabletki. W końcu to hormony. :)

No a mój M twierdzi że tylko mam na co zwalić że to przez anty!!!Z tymi facetami to jakaś porażka a z moim to już totalna!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:
    Hej Babeczki

Ja! Ja proszę! Do lidlowej podróby twixa będzie jak znalazł!

Czy Mayusławo jesz może takie małe batoniki z Lidla ( podróbki Bounty, mars snikers ) ? :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    AGA 30 wrote:
    Hej Babeczki!!!!!
    Ale pogoda barowa u mnie leje i leje!!!!
    Ja dziś ostatnią anty z drugiej paczki wziełam!!!!I mam ochotę nie brac tej 3 paczki już !!!!Poprostu mam już dość!!!Nie wiem czy przez nie mam takie ataki wredności krzyku płaczu awanturuję się o byle gó... z moim M!!Mam juz dość tych pigułek normalnie nic tylko bym wyła i wyła jak kojot do księżyca!!! Mój też chodzi napięty jak pasek w spodniach jejku co tu zrobić żeby było dobrze!!!!Chyba jakieś leki na uspokojenie zakupie na jutrzejszy powrót mojego M !!!
    A u was jak tam dziewuszki!!!!:-)

Agusia, brałam anty jakiś czas, 2 różne rodzaje i żaden na mnie tak nie wpływał. Myślę, że powinnaś iść do lekarza i poprosić, żeby przepisał Ci coś innego, bo to nie jest normalne, że tak ciężko to przechodzisz. Zwłaszcza, że teraz będziesz mieć plamienie z odstawienia, więc masz czas zorganizować sobie inne pigułki. Spróbuję przypomnieć sobie nazwę tych moich, były bardzo delikatne.

Ola ja jeszcze jeden cykl mam brać to to już się nie opłaca po lekarzach latać a tym bardziej że mamjuż wykupione tą trzecią paczkę!!!

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    zbikowa wrote:
    Hej Babeczki

mi :)

Mi też, a ja w tym czasie ukradnę Ci psa.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Ej i bez kitu muszę wypocząć, czyli Żbikowa koniec naszych spotkań. Dziś rano poszła mi krew z nosa.

No chyba, że to było plamienie implementacyjne.

czyli innymi słowy, plamienie wdrożeniowe :)

Albo komplementacyjne, często słyszę: "Za dużo myślisz"

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ale czego ty się spodziewasz po facecie? 8) Przecież nie usiądzie obok ciebie, nie wysłucha twoich żali, nie pogłaszcze cię po głowie, tylko jak widzi taką naburmuszoną i wściekłą babę to ucieka gdzie pieprz rośnie :)

Mój Paweł ewakuuje się do drugiego pokoju jak tylko podniosę głos, bo mu za głośno ;)

AGA 30, Ola_czeka, zbikowa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mala29_ wrote:
    hej aga widzę ze nie tylko ja tak reaguje na leki :) Aguś u mnie też tak jest tylko że po tym leku CLO.
    Oluś mam wannę ale twoje wizja się nie spełni bo nigdy już testu nie zrobię bo nie będzie po co. Więc musisz sobie jakąś inną wizje ustalić.

To ja powtórzę jeszcze raz :) Na przykładzie Fedry. Cuda się zdarzają.

wiesz cuda może się i zdarzają u osób które się wspierają na dobre i złe a nie jak jedna się stara a druga mam to w dupie. I robi wszystko na odczepnego.
    Aguś czytam twoje posty i mam wrażenie że piszesz o moich uczuciach :)
    nie jesteś sama mój tez mam wszystko w dupie i mnie nie wspiera.

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to wszystkie chętne!
    przypomniały mi się stare dobre czasy pracy w PL gdzie wszyscy w pokoju czekali aż najsłabsza jednostka sie złamie i pójdzie zrobić kawe. Oczywiście wszystkim ;)

Aga ty sie nie łam i wytrzymaj do końca :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:
    Hej Babeczki

Czy Mayusławo jesz może takie małe batoniki z Lidla ( podróbki Bounty, mars snikers ) ? :P

No zdarza mi się, owszem... Szczególnie te twixowe. Wczoraj miałam sesję w Lidlu i się obkupiłam różnymi bzdurkami m.in. w tym stylu :)

A najlepsze mają podróby Magnum! Z polewą z migdałami! :P Mniamix...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 08:26

Rucia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Aga ale czego ty się spodziewasz po facecie? 8) Przecież nie usiądzie obok ciebie, nie wysłucha twoich żali, nie pogłaszcze cię po głowie, tylko jak widzi taką naburmuszoną i wściekłą babę to ucieka gdzie pieprz rośnie :)

Mój Paweł ewakuuje się do drugiego pokoju jak tylko podniosę głos, bo mu za głośno ;)

Mój M by to juz dawno zrobił i poszedł do drugiego pokoju ale tam tv nie ma!!!Ma zamiar sobie kupić i się tam wynieść za ściane he he!!!
    No faceci to zimne typki i już się nie zrobi z tym nic!!!Mogłam lesbijką zostać he he!!!!

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie do jakich ja doszłam ostatnio wniosków że mój organizm dopiero teraz doszedł po poronieniu i łyżeczkowaniu do siebie.Bo w grudniu miałam zabieg i od tamtej pory dopiero teraz czuję jak mnie bolą jajniki do tej pory nic :(i zawsze czułam owulację a do tej pory też nic nie czułam :)więc mam nadzieję(tak to sobie tłumaczę ) że mój organizm już jest gotowy aby przyjąć gola :)

mauysia, Ola_czeka, zbikowa, Rucia, Kfjatus, kopciuszek126, gocha04, aisa lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś masz racje ja się ostatnio mocno zastanawiałam czy nie zostać lesbijką bynajmniej tak nie była bym raniona przez druga osobę i rozumiała by mnie lepiej :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    wiecie do jakich ja doszłam ostatnio wniosków że mój organizm dopiero teraz doszedł po poronieniu i łyżeczkowaniu do siebie.Bo w grudniu miałam zabieg i od tamtej pory dopiero teraz czuję jak mnie bolą jajniki do tej pory nic :(i zawsze czułam owulację a do tej pory też nic nie czułam :)więc mam nadzieję(tak to sobie tłumaczę ) że mój organizm już jest gotowy aby przyjąć gola :)

No to z górki.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:
    Hej Babeczki

No zdarza mi się, owszem... Szczególnie te twixowe. Wczoraj miałam sesję w Lidlu i się obkupiłam różnymi bzdurkami m.in. w tym stylu :)

A najlepsze mają podróby Magnum! Z polewą z migdałami! :P Mniamix...

Widzę, że zaopatrujemy się w to samo :P Podróby Magnuma są najlepsze :)

mauysia lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

No i takie myślenie lubię, Effciu!

Effcia28 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2949 2950 2951 2952 2953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ