plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzasy prehistoryczne
Dinozaury chodziły po ulicach
Jak moja mama podjęła decyzję o przeprowadzce w Warszawy, to długo nie mogłam się z tym pogodzić. No bo jak można mieszkać w małej miejscowości, gdzie krowy się pasą na łące?Na ten moment w życiu bym nie wróciła do Warszawy.
Fajnie mają matki w Warszawie. Mnóstwo kawiarni dla matek z dzieckiem, teatry małego widza, kina pod nosem, codziennie wiele atrakcjigocha04 lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Nie wytrzymałam i poszłam do kantyny kupić kanapkę.
Piszę to, bo wiem, że wstrzymywałyście oddech od mojego ostatniego posta.
Ach, ta Twoja wrodzona skromność...
Dziewczyny, oszczędniej z lajkami dla Oli, bo się nam tu rozbestwiła!!! -
Rucia ja sobie żyję spokojnie na uboczu, do pracy mam 1min pieszo, ptaszki za oknem czasem nawet słyszę, a wczoraj nawet jeden zostawił swoje odchody na szybie.
Ja tam od zawsze wiedziałam, że chcę do stolycy, a odpoczywać jeżdżę do rodzinnego domu i tam to na prawdę czas stoi w miejscu. I to jest fajne, że nie muszę specjalnie gdzieś wyjeżdżać i płacić za noclegi, żeby wypocząć.
A w centrum Wawy to już hoho dawno nie byłam. Też nie lubię jak fala ludzi pakuje się do tych podziemi i w jeszcze szybszym tempie stamtąd wyskakuje. A jak siedzi jakiś człowiek graniem zarabiający na życie to jak nic scena z titanica jak ludzie w dzikim pędzie biegali i nikt nie zwracał uwagi na orkiestrę.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Nie wytrzymałam i poszłam do kantyny kupić kanapkę.
Dziewczyny, oszczędniej z lajkami dla Oli, bo się nam tu rozbestwiła!!!
Chcesz powiedzieć, że nie przejęłaś się faktem mojego lichego śniadania i nie czekałaś na info jak sobie poradzę z głodem?Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Macie rację Wawa jest fajna, bo ma dużo atrakcji dla matek z dziećmi czy samych dzieci. Ale na starość to chyba wolałabym już ciszę i spokój, chociaż i dla seniorów też są fajne zajęcia w uniwersytetach III wieku i bilety do teatrów po 10zł. Fajna sprawa.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Rucia wrote:Przed chwilą miała 4002 teraz 4013.
Ty żebraku
No mówię Ci, zaraz się posunie do wpisów w stylu "Polub mój wpis, a 20 groszy od każdego polubienia zostanie przekazane na rzecz ofiar ble ble ble..." Ola jest do tego zdolna!Rucia, Blondi22, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Nie wytrzymałam i poszłam do kantyny kupić kanapkę.
Chcesz powiedzieć, że nie przejęłaś się faktem mojego lichego śniadania i nie czekałaś na info jak sobie poradzę z głodem?
Pomidory są akurat bardzo pożywne bo zawierają dużo likopenuaisa lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Nie wytrzymałam i poszłam do kantyny kupić kanapkę.
Chcesz powiedzieć, że nie przejęłaś się faktem mojego lichego śniadania i nie czekałaś na info jak sobie poradzę z głodem?
Pomidory są akurat bardzo pożywne bo zawierają dużo likopenu
WIEDIZAŁAM!
ups. zapomnijcie o tym poscie, mnie tu nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 13:19
mauysia, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Rucia wrote:Przed chwilą miała 4002 teraz 4013.
Ty żebraku
No mówię Ci, zaraz się posunie do wpisów w stylu "Polub mój wpis, a 20 groszy od każdego polubienia zostanie przekazane na rzecz ofiar ble ble ble..." Ola jest do tego zdolna!
Polub mój post i poleć go 10 innym osobom a w tym tygodniu spotka Cię coś dobrego.
Mauysia nie polubiła i w ciągu 4 dni dostała podwyżkę czynszu.mauysia, zbikowa, Rucia, Kaja, Ilona, Effcia28, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Nie wytrzymałam i poszłam do kantyny kupić kanapkę.
WIEDIZAŁAM!
ups. zapomnijcie o tym poscie, mnie tu nie ma.
Żbiczydło wyskoczyło zza krzakazbikowa lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Przed chwilą miała 4002 teraz 4013.
Ty żebraku
No mówię Ci, zaraz się posunie do wpisów w stylu "Polub mój wpis, a 20 groszy od każdego polubienia zostanie przekazane na rzecz ofiar ble ble ble..." Ola jest do tego zdolna!
Polub mój post i poleć go 10 innym osobom a w tym tygodniu spotka Cię coś dobrego.
Mauysia nie polubiła i w ciągu 4 dni dostała podwyżkę czynszu.
Nie mogłam nie polubićOla_czeka, Kaja lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Nie wytrzymałam i poszłam do kantyny kupić kanapkę.
No więc ja się nimi nie pożywiłam. -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Przed chwilą miała 4002 teraz 4013.
Ty żebraku
Mauysia nie polubiła i w ciągu 4 dni dostała podwyżkę czynszu.
Nie mogłam nie polubić
I nie chodziło o to, że rozbawił Cię do łez? Przecież wiem, że do teraz siedzisz zgięta w pół i zaśmiewając się uderzasz otwartą dłonią w udo.Shagga_80 lubi tę wiadomość