plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Tak się patrze na tą naszą tabelkę i zupełnie nie kojarzę Malvinki, Niny82 a wy?
Ja kojarzę, ale nie było ich u nas od długich miesięcy, więc sądzę, że możemy już ich nie uwzgledniać w tabelce, no chyba że chcemy mieć statystycznie więcej fasolek -
nick nieaktualny
-
No i witam się oficjalnie
Nie wiem jak u Was, ale u mnie piękne słońce świeci od rana. Na popołudnie prognozowane są burze, więc muszę się szybko tym słońcem naładować...
Fedruś - dzięki za wiadomości. Wieczorem przeczytałam i poszłam spać ze świadomością, że jest wciąż nadzieja. Nie ustaję w modlitwie i trzymaniu kciuków.
Libra - nie wiem czy dobrze wywnioskowałam, ale z Twoich wypowiedzi wyczytałam, że smutno Ci na urlopieWniosek: wracaj do nas, bo tęsknimy! Albo prosimy przynajmniej o raport raz na tydzień...
Blondi22, karoam, aisa, Effcia28, Shagga_80, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:No i witam się oficjalnie
Nie wiem jak u Was, ale u mnie piękne słońce świeci od rana. Na popołudnie prognozowane są burze, więc muszę się szybko tym słońcem naładować...
Fedruś - dzięki za wiadomości. Wieczorem przeczytałam i poszłam spać ze świadomością, że jest wciąż nadzieja. Nie ustaję w modlitwie i trzymaniu kciuków.
Libra - nie wiem czy dobrze wywnioskowałam, ale z Twoich wypowiedzi wyczytałam, że smutno Ci na urlopieWniosek: wracaj do nas, bo tęsknimy! Albo prosimy przynajmniej o raport raz na tydzień...
u mnie też dzis słonce od rana -
Witam wszystkie. Wczoraj tak własnie sobie myślałam co tam u Fedry słychac i wchodze dizs na formum i jest wiec Fedra trzymam kciuki bedzie dobrze. Wczoraj po kąpieli tak patzre sobie w lustro i doszłam do wniosku że moje piersi tak ciążowo wygladaja. mam nadzieje ze nie tylko wygladają tylko oze cos zaczyna sie dziac ale jeszcze trzeba czekac takze miłego dnia i z niecierpliwoscia czweka na wyniki fEDRY
Blondi22, mauysia, Rucia, karoam, Ola_czeka, mala29_, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Witam moje Panie.
Fedra, nie wyobrażam sobie co musisz przechodzić. Taki stres i ciągłe odsuwanie terminu kiedy będziesz mogła spokojnie zacząć cieszyć się ciążą. Mogę tylko powiedzieć jak mnie to frustruje, że lekarz ciągle nie może Ci jeszcze zagwarantować, że już jest ok, że już nie musisz czekać na kolejne wyniki. Jeszcze odrobina cierpliwości kochana. Jestem z Tobą. Odpalam w kościele tyle świeczek co tydzień, że Aniołowie mają poparzone stopy
Buziam nasza dzielna dziewczynko.Blondi22, mauysia, Rucia, karoam, mala29_, aisa, Shagga_80, zbikowa, aga83, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilonka, cieszę się, że badania wyszły super. Czekamy na pierwsze zdjęcie potomka.
I na koniec 2 apele:
Apel 1. Skoro usuwamy 2 zafasolkowane dziewczyny optuję za wpisaniem do tabeli Wosebki/Seleny. Nie możemy zaniżać statystyk!
Apel 2. Muska wróć!!!!!!!!!
Ej bez kitu mogłaby już skończyć ten urlop ta niegodziwa dziewczyna! Zaraz ma termin @, dosłownie na dniach, zawsze razem to przechodziłyśmy a tu jej nie ma i nie maIle można siedzieć w tej Francji czy Włoszech.
A jeszcze w zeszły piątek jeden gość wychodził z budowy i tak się cieszył na weekend że podskoczył i sposobem Muski wyrzucił nogi w bok i klasnął. I już w ogóle mi się ckliwie zrobiło...Rucia, mauysia, Kfjatus, mala29_, aisa, Blondi22, Blondi22, Shagga_80, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Witam wszystkie. Wczoraj tak własnie sobie myślałam co tam u Fedry słychac i wchodze dizs na formum i jest wiec Fedra trzymam kciuki bedzie dobrze. Wczoraj po kąpieli tak patzre sobie w lustro i doszłam do wniosku że moje piersi tak ciążowo wygladaja. mam nadzieje ze nie tylko wygladają tylko oze cos zaczyna sie dziac ale jeszcze trzeba czekac takze miłego dnia i z niecierpliwoscia czweka na wyniki fEDRY
Cóż możemy zasugerować - wrzuć fotkę, osądzimyGunia, aisa, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Oluś, pacz no jaki repertuar w kinie Muza na Boże Ciało
http://www.kinomuza.pl/index.php/pl/program/
[tak wieeeem, to już nudne...]
O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nie widziałam Id i squadu:(
(to nigdy nie będzie nudne)
Ej a ponoć w drugim obliczu jego nawet przez pół filmu nie ma