plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja tylko na chwile:)pisze z komputera koleżanki bo po tej całej mojej przeprowadzce net mi nie działa..i informatycy walczą z tym..Fedra kochana:)ja cały czas się modle i trzymam kciuki:)musi być dobrze:)nie biorę wogóle innej opcji pod uwagę:)mam nadzieje ze to tej 12 mi to naprawia zebym mogła wejść i zobaczyć jak tam beta:)pozdrawiam dziewczynki:)i uciekam:)aha Ola nie mam nic przeciwko żeby mnie wpisać do tabelki:)tylko się muszę cykli doliczyć
bo już sie pogubiłam ile ich było...
Ola_czeka, mauysia, Rucia, aisa, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Tnij, Tnij! A jak mi się ta grzywka będzie na przedziałku rozjeżdżać to co?
Rucia- no farbnij się- jak nie będzie Ci odpowiadać to zawsze możesz zakryć kolor kolejną farbą
To jak się będzie rozjeżdżać - będziesz miała do mnie pretensje.karoam lubi tę wiadomość
-
karoam wrote:Tnij, Tnij! A jak mi się ta grzywka będzie na przedziałku rozjeżdżać to co?
Rucia- no farbnij się- jak nie będzie Ci odpowiadać to zawsze możesz zakryć kolor kolejną farbą
To będziesz jakoś podpinać, na bok, czy do góry... Ale jeśli będziesz uparcie likwidować przedziałek to wreszcie odpuści...
aisa lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Na początku możesz sobie zrobić grzywkę tak lekko na bok - wtedy się nie będzie rozjeżdżałaKaja, karoam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:karoam wrote:Wiecie co? Mam ochotę coś z włosami zrobić...grzywki mi się zachciało
Tylko kurczę ja mam od dziecka przedziałek na środku więc z grzywką może być problem, może jakaś taka "zboczku"?
Co myślicie, da się czy się nie da?
Widzę, że nie tylko mi chodzi po głowie zrobienie czegoś z włosami. Zastanawiam się, czy nie przefarbować się na rudą marchewę
Wróć do naturalnego koloru!!!!!!!
O matko do blondu?Paweł powiedział, że już nie chce blondyny
-
Włosy mam grube i do połowy pleców, chyba faktycznie zrobie jak radzicie- najpierw na bok a później się zobaczy
Rucia- w realu wyglądam tak (tak więc czoło mam baaaaardzo wysokie):
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 06:59
mauysia, mala29_, Kaja, aisa, Kfjatus, zbikowa, aga83, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Rucia to w ogóle jest zafarbowana na maksa, bo tak naprawdę to ma włosy koloru platyna blond - coś a la Daenerys Targaryen, jeśli ktoś oglądał "Grę o tron"- SERIO! Jak pokazała fotkę, to myślałam, że to fotomontaż, ale wychodzi na to że jednak nie!
karoam lubi tę wiadomość
-
karoam wrote:Włosy mam grube i do połowy pleców, chyba faktycznie zrobie jak radzicie- najpierw na bok a później się zobaczy
Ale piękna fotka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 07:00
karoam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karoam wrote:Włosy mam grube i do połowy pleców, chyba faktycznie zrobie jak radzicie- najpierw na bok a później się zobaczy
Jeeeej, ciary mnie przeszły jak zobaczyłam Potwora na Twym ramieniu!karoam, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny