plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny

Pisać, pisać bo za niecałe pół godz muszę uciekać a chce się załapać na jubileuszową stronę
Teraz nic wdam się w dyskusje o aktorach bo musze się zbierać, ale jak wrócę to ogarne temat i zdjęcia niektórych aktorów bo po nazwiskach nie wszystkich kojarze..
Kajuś, spoko, nie ma pośpiechu. Do wtorku będziemy mieć wszystko zgrane co do minuty
Fedra
Miłego dnia
Ola_czeka, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karoam wrote:Gunia- ale to żyjątko jest zajebiaszcze
ma takie grapaczki na odnóżach i jak po tobie łazi to fajnie łaskocze 
Ola- hijab można nosić różnie-zasłaniać wszystko, lub też odkryć część włosów, jak np grzywkę. To zależy od upodobań
A noszę go różnie- np do pracy nie- bo turysta się mnie jako Polki wtedy nijak nie rozpoznaje
A tak jak gdzieś prywatnie wyłażę to zakładam 
Ruciu- mi Ty się baaaaardzo w tym blondzie podobasz
Oczywiście ciemne włoski też Ci pasują ale ten naturalny- bo chyba ten blond to natural- wygląda superaśnie
A czyli nie jest tak, że to nakaz? To nie wiedziałam, że to dobrowolność - to wiele zmienia.
Myślę, że gdyby jakiś tępy Polak, których nie brakuje, zobaczył Polkę w hidżabie, mógłby to w niewybredny sposób skomentować.
Effcia28, karoam, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Olu podrasowane, bo w rzeczywistości moje włosy są białe. Rzęsy i brwi z resztą też mam koloru blond. Moja córcia chociaż ma ciemne rzęsiska.
A ja jakaś taka wyblakła jestem.
No wreeeeeeeeeeeeeeeszcie jakaś skaza na idealnym wyglądzie Ruci - musi tuszować rzęsy
Ej bez kitu jesteś mega lacha. Córcia się Ciebie nie musi wstydzić na wywiadówkach
aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nibydlaczegooszalałamjaksiędobrzeczujęchcęmimowszystkoświętowaćzWamite3000!!!nieodpuszczęWamtegobotylejubileuszyodbyłosiębezemnieonie!takbyćniemoże!mamnadziejężedotegoczasuzaskocząmojetrybikihehebuziamolkadiagnozatrafna(-*
Kfjatus, Effcia28, aga83, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH