X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja wejde w coś takiego!!!

http://allegro.pl/letnia-sukienka-44-46-xxl-xxxl-i3395099934.html

aisa lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Blondii nie gadaj jesteś w ciąży? jesteś więc brzuch masz ciażowy i już :P

a ja nie jestem w ciazy a brzuch mam jak w 4 miesiacu więc co ja mam powiedzieć no conic nie powiem tylko zacisnę zęby i będe ćwiczyć i chodzić na basen i zacznę biegać ale z tym bieganiem to dopiero w przyszłym tygodniu :D

dobra poczytałam Was i spadam dalej leniuchowac :)

do jutra :*

Blondi22, Kaja lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nie mogę wejść luknac bo przez tel piszę i kurka wodna bez poglądu :-(:-(:-(

AGA 30 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Czy ja wejde w coś takiego!!!

http://allegro.pl/letnia-sukienka-44-46-xxl-xxxl-i3395099934.html

sukienka ładna ale chyba biust Ci nie będzie dobrze w niej wyglądał, ale sama nie wiem... musisz się dowiedzieć ile ma w biuście no i pytanie czy lubisz takie dekolty???

AGA 30 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a Blondii nie gadaj jesteś w ciąży? jesteś więc brzuch masz ciażowy i już :P

a ja nie jestem w ciazy a brzuch mam jak w 4 miesiacu więc co ja mam powiedzieć no conic nie powiem tylko zacisnę zęby i będe ćwiczyć i chodzić na basen i zacznę biegać ale z tym bieganiem to dopiero w przyszłym tygodniu :D

dobra poczytałam Was i spadam dalej leniuchowac :)

do jutra :*
    niech wam bedzie hehe ;D

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    sukienka ładna ale chyba biust Ci nie będzie dobrze w niej wyglądał, ale sama nie wiem... musisz się dowiedzieć ile ma w biuście no i pytanie czy lubisz takie dekolty???

No nie pisze ile w cycach!!!:-(
    A dekoldy to lubię ale z umiarem!!

Ale w tą cyce by weszły chyba!!

http://allegro.pl/sliczna-sukienka-czarna-szyfon-48-i3421931661.html

Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    tez tak pomyslałam ;)

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach i ta jaka ładna!!!

http://allegro.pl/chovaner-kuszaca-suknia-merlin-xxxl-kolory-i3367800387.html
    Wpadłam w depresję idę po tasak!!!:-)

• Ilona Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A robisz ogórki z curry? To dawaj!

Ja zrobiłam wczoraj 26 słoikow z carry :D jutro zabieram sie za korniszonki :D Zapraszam

Blondi22, Ola_czeka, AGA 30, Kaja, mauysia, kopciuszek126, Sandraa, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona kurcze jak bym miała wolne to na ogórka bym wjechała :-):-):-)

Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga!

Bierz tą:

Jest cudna i super podkreśli Ci talię! Widziałam Cię na fotce - w rzeczywistości jesteś szczupła, ubzdurałaś sobie nadwagę. Nawet nie myśl o rozmiarze 48, dowiedz się tylko ile ta sukienka ma w biuście. Ale super będziesz wyglądać, jak osa!

Kaja, AGA 30, Ilona, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki :) jestem po usg :) wszystko jest jak należy :) wszystko na swoim miejscu o prawidłowej budowie :) widzieliśmy jak dzidzia ssie paluszka ;) a na 4d jak boksował rączkami ;) lekarz sie śmiał że będzie bokser ;) i że piewrszy raz coś takiego widzi ;) aha no i gdyby miał obstawiać zakłady na płeć ;) to stawiałby na chłopaka ;) i faktycznie miał coś tam nogami ;) no ale to nie na 100 % na tym etapie :) ale m i tak zachwycony że będzie Kacperek :) aha i wogóle ten lekarz co byliśmy jest super :) szkoda że taki drogi..bo z chęcią bym do niego chodziła :) no i gabinet pierwsza klasa :) dostałam do usg jednorazową spódniczkę i kapcioszki ;) także luksus pełna klasa ;)

AGA 30, Ola_czeka, Rucia, mauysia, Kaja, sylwia1985, Blondi22, kopciuszek126, zbikowa, Sandraa, Ilona, Kfjatus, kiti, Fedra, karoam, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Aga!

Bierz tą:

Jest cudna i super podkreśli Ci talię! Widziałam Cię na fotce - w rzeczywistości jesteś szczupła, ubzdurałaś sobie nadwagę. Nawet nie myśl o rozmiarze 48, dowiedz się tylko ile ta sukienka ma w biuście. Ale super będziesz wyglądać, jak osa!
    Oleńko kochana no ja od 48 w górę mószę patrzeć przez ten biust!!!
    No w tą mi wejdą moje olbrzymy!!!:-)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Oleńko kochana no ja od 48 w górę mószę patrzeć przez ten biust!!!
    No w tą mi wejdą moje olbrzymy!!!:-)

Ciekawe czy z tyłu to jest na zasadzie kokardy? Da się ją mocniej zebrać w pasie, jeśli będzie za duża?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko bardzo się cieszę że dobre wieści!!!!Moje gratki!!!
    Dbaj o was teraz i rośnij z maleństwem!!!:-):-)

Selena lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Dziewczynki :) jestem po usg :) wszystko jest jak należy :) wszystko na swoim miejscu o prawidłowej budowie :) widzieliśmy jak dzidzia ssie paluszka ;) a na 4d jak boksował rączkami ;) lekarz sie śmiał że będzie bokser ;) i że piewrszy raz coś takiego widzi ;) aha no i gdyby miał obstawiać zakłady na płeć ;) to stawiałby na chłopaka ;) i faktycznie miał coś tam nogami ;) no ale to nie na 100 % na tym etapie :) ale m i tak zachwycony że będzie Kacperek :) aha i wogóle ten lekarz co byliśmy jest super :) szkoda że taki drogi..bo z chęcią bym do niego chodziła :) no i gabinet pierwsza klasa :) dostałam do usg jednorazową spódniczkę i kapcioszki ;) także luksus pełna klasa ;)

Super Wosebko!! Tak się cieszę, że wszystko się super układa! Należy się Wam już tylko sielanka w życiu!!

AGA 30, zbikowa, Selena, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:

Super :) Bardzo się cieszę :)

Selena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Informuję tylko dziewuchy, że jutro jestem nieobecna. Jedziemy z Kingorzycą do szpitala na tomografię, nie wiem o której Nas wypuszczą? O 18stej mam mszę za babcię, bardzo bym chciała na niej być, może mi się uda. Więc melduje się dopiero w piątek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 20:14

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga porównywałaś te wymiary? Czytam, że z tyłu ma pas gumek, ciekawe, czy w razie czego dałoby się coś pokombinować i mocniej ją ściągnąć. Aaaaale byś super wyglądała w takiej lekkiej acz dopasowanej w pasie sukni!

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ciekawe czy z tyłu to jest na zasadzie kokardy? Da się ją mocniej zebrać w pasie, jeśli będzie za duża?
    Chyba nie ma kokardy z tyłu!!!Szkoda że tylko czarny kolor jest!!!
    Z opisanych wymiarów weszłabym w nią he he!!!
    Muszę sie przespać z tym!!:-)

‹‹ 3605 3606 3607 3608 3609 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ