plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dora wrote:Gosiu: dzięki:)
proszę bardzo👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyPaulina1986 wrote:Ja brałam w tym cyklu Oeparol 2 razy dziennie po 1 kapsułce i miałam wystarczająco śluzu. Wolałam zacząć od mniejszej dawki niż tak jak pisze plemniczka zalać się śluzem
Dzięki paulinka to bede brała tak jak pisze i zobaczymy co się będzie działaPaulina1986 lubi tę wiadomość
-
Dora wrote:w necie też różne teorie co do tego kiedy robic to badanie. Zapytam mojej lekarki, tylko najpierw poczekam aż ten cylkl się skończy.. żeby jej podać od razu tą informację.
wszystko zalezy od tego jaką informację chce uzyskać lekarz ja robiłam w różnych dniach cyklu ale takie było zalecenie lekarza bo ona sama wiedziała co chciała zbadać17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Dora wrote:w necie też różne teorie co do tego kiedy robic to badanie. Zapytam mojej lekarki, tylko najpierw poczekam aż ten cylkl się skończy.. żeby jej podać od razu tą informację.
wszystko zalezy od tego jaką informację chce uzyskać lekarz ja robiłam w różnych dniach cyklu ale takie było zalecenie lekarza bo ona sama wiedziała co chciała zbadać
Fedra: tak jak mówisz, właśnie doczytałam,że to zależy co się chce zbadać.Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie
she......................6..........35 lat......FASOLINKA......pomorskie
muzarcia..............1..........30lat.......10.11..............opolskie
kiti..................................24lata......................małopolskie
gocha04.............6.............27lat......11.11.............mazowieckie
Dora...................0............30lat.......12.11............pomorskie
aneczkaaa1985...28.........27 lat......13.11..............war-maz.
AGA30................24..........30 lat......14.11............opolskie
Paulina1986.......4...........26 lat......17.11..............wielkopolska
klamka.................3..........35lat.......18.11..............warszawskie
plemniczka...........3..........28lat.......22.11..............śląskie
Libra..................1...........30lat......22.11...............łódzkie
gadgeta...............13.........32 lata.....24.11..............kuj-pom.
Mała29................87.........29lat......25.11.............Wielka Brytania
Kasiulek215...........4.........25 lat.....01.12.............małopolskie
Sandraa...............6..........22lata......02.12..............wielkopolska
Woseba...............12.........24lata......05.12...........południe Polski
zosia-ktosia..........5..........29lat.......07.12..............łódzkie
kopciuszek126.....12........29lat.......09.12............łódzkie
mauysia...............3..........30 lat......09.12..............wielkopolskie
Fedra.................52..........28lat.......12.12..............małopolskie -
poprawiłam jeszcze raz
-
mala cieszę się że już jesteś i życze Ci owocnej owulki
-
nick nieaktualny
-
hmmm i tu i tam a tak ogólnie to dzisiaj spałam długooo taka byłam zmęczona bo przed wczoraj zakuwałam dość długo i były tego skutki
-
dziewczyny bylam teraz na USG i owulacja byla! ciałko żolte widoczne, pecherzyka brak. Wszystko w jak najlepszym porzadku, endometrium ladne.
Ale mnie ten ovufriend zestresowal dzisiaj...
doktor powiedzial zeby tak nie sugerowac sie temperaturą...
no i faktycznie.. ovu zabral mi calkiem kreske owulacyjną, bo temperatury za niskie, a lekarz mowi ze wcale nie za niskie i monitoring potwierdza to
Kasiulek215, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
Mój organizm mnie coraz bardziej zaskakuje pierwszy raz mam dużo rozciągliwego śluzu zaraz po @ ...
-
plemniczka wrote:dziewczyny bylam teraz na USG i owulacja byla! ciałko żolte widoczne, pecherzyka brak. Wszystko w jak najlepszym porzadku, endometrium ladne.
no i faktycznie.. ovu zabral mi calkiem kreske owulacyjną, bo temperatury za niskie, a lekarz mowi ze wcale nie za niskie i monitoring potwierdza to
no to super plemniczka to teraz czekamy na fasolkę -
nick nieaktualnykiti wrote:plemniczka wrote:dziewczyny bylam teraz na USG i owulacja byla! ciałko żolte widoczne, pecherzyka brak. Wszystko w jak najlepszym porzadku, endometrium ladne.
no to super plemniczka to teraz czekamy na fasolkę
Właśnie...czekamy...bardzo cierpliwie czekamy... -
nick nieaktualny
-
ee nie no kiti na fasolke sie nie nastawiam, ale w zwiazku z tym ze juz dzisiaj bylam przekonana ze nawet pecherzyk nie pękł... to informacja ze jednak pękł jest ogromnym szczesciem dla mnie...
na ten moment oczywiscie heheklamka, muzarcia, Beata lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:no i powiedzial ze ja poprostu jestem "niskotemperaturowcem" i nawet w ciazy nie musze miec 37
I ja i ja Mam zapisane obserwacje dla 9 cykli bo wcześniej stosowaliśmy NPR jako metodę anty. Raz jedyny miałam 37, a zwykle mam 36,6 w drugiej fazieplemniczka lubi tę wiadomość