plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mojemu m. po prostu kupilam ten Salfazin. Jeszcze się nie staraliśmy nawet, i nie badaliśmy jego nasienia. Wzięłam jednak pod uwagę jego stresy w pracy i życie prawie non stop na walizkach, częste stołowanie się na mieście, wiek(34), trochę za wysoką masę ciała, i wypijane do niedawna hektolitry napojów energetyzujących( które b.szkodzą płodności).
Kwas foliowy łyka już od 3 miesięcy, brał też witaminy i przeszedł odczyszczanie organizmu pokrzywą( wg zaleceń farmaceuty)
Peutonio witajWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 10:15
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dora wrote:Ja mojemu m. po prostu kupilam ten Salfazin. Jeszcze się nie staraliśmy nawet, i nie badaliśmy jego nasienia. Wzięłam jednak pod uwagę jego stresy w pracy i życie prawie non stop na walizkach, częste stołowanie się na mieście, wiek(34), trochę za wysoką masę ciała, i wypijane do niedawna hektolitry napojów energetyzujących( które b.szkodzą płodności).
Dora jakbym czytała o swoim wiek 33 lata, stresująca siedząca praca do tego delegacje, hektolitry kawy i coli a dotego spora nadwaga
na szczęście zrzucił już ponad 10 kg, zdrowiej sie odżywia zamiast kawy pije zieloną herbate i powiedział w pracy że on się stresować nie może bo go żona z domu wyrzuci a on prędzej się z pracy zwolni tak więc i w pracy wrzucił na luz17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
muzarcia wrote:No wiesz Fedra...ale czytam...i staram się opanować emocje i nie myśleć za dużo...
rozumie i o nic więcej nie pytam miłego pracowania...
może i ja bym się za jakąś robote wzieła angielski dzisiaj mam i zamiast się pouczyć to ja na forum siedzeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 10:18
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:zosia zawsze możesz mu powiedzieć że to zwykłe witaminy na okres przeziębienia
Od razu przypomniał mi się motyw NRD-owskich sportsmenek. Trenerzy wmawiali im, że to zwykłe witaminy a tym czasem... Pstryk i ze sportsmenek zrobili się sportsmeniFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Dora wrote:Ja mojemu m. po prostu kupilam ten Salfazin. Jeszcze się nie staraliśmy nawet, i nie badaliśmy jego nasienia. Wzięłam jednak pod uwagę jego stresy w pracy i życie prawie non stop na walizkach, częste stołowanie się na mieście, wiek(34), trochę za wysoką masę ciała, i wypijane do niedawna hektolitry napojów energetyzujących( które b.szkodzą płodności).
Dora jakbym czytała o swoim wiek 33 lata, stresująca siedząca praca do tego delegacje, hektolitry kawy i coli a dotego spora nadwaga
na szczęście zrzucił już ponad 10 kg, zdrowiej sie odżywia zamiast kawy pije zieloną herbate i powiedział w pracy że on się stresować nie może bo go żona z domu wyrzuci a on prędzej się z pracy zwolni tak więc i w pracy wrzucił na luz
No mój też zrzucił chyba z 9 kilo - drakońską dietą, ale przydałoby się jeszcze trochę. Dbam by odzywał się teraz zdrowo ale w delegacji z tym trudniej. Po każdym obiadku pijemy zieloną herbatkę. Nauczyłam go słodzić kawe miodem zamiast cukrem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 10:21
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
mauysia wrote:Fedra wrote:zosia zawsze możesz mu powiedzieć że to zwykłe witaminy na okres przeziębienia
Od razu przypomniał mi się motyw NRD-owskich sportsmenek. Trenerzy wmawiali im, że to zwykłe witaminy a tym czasem... Pstryk i ze sportsmenek zrobili się sportsmeni
ha ha ha jakby tak z mojego zrobił się sportsmen to bym nie nażekała chociaż na siłownie chodzi ale ostatnio przyszedł i powiedział ze go bierznia wykończyła a jak mu powiedziałąm że przecież godzine nie musi biegać to on tak dziwnie popatrzył i powiedział że on biegał 10 min...
no myślałam ze zejdę ze śmiechu17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
petunia0 wrote:Mam pytanie ile po owulacji temperatura powinna wzorsnac?odrazu czy stopniowo?
mi najpier zalicza spadek a potem wzrasta tak o 0,2 do 0,4 przy skoku to temp przed spadkiem...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mala29_ wrote:Fredra ja próbuje się wziąć za jakieś zajęcie i jakoś mi to nie wychodzi hehehe
a bo ta pogoda dzisiaj taka nie mrawa rano z łóżka się zwlec nie mogłam ale moje czworonożne dziecko było innego zdania więc zaliczyłam godzinny spacer a teraz mi się nic nie chce17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:mauysia wrote:Fedra wrote:zosia zawsze możesz mu powiedzieć że to zwykłe witaminy na okres przeziębienia
Od razu przypomniał mi się motyw NRD-owskich sportsmenek. Trenerzy wmawiali im, że to zwykłe witaminy a tym czasem... Pstryk i ze sportsmenek zrobili się sportsmeni
ha ha ha jakby tak z mojego zrobił się sportsmen to bym nie nażekała chociaż na siłownie chodzi ale ostatnio przyszedł i powiedział ze go bierznia wykończyła a jak mu powiedziałąm że przecież godzine nie musi biegać to on tak dziwnie popatrzył i powiedział że on biegał 10 min...
no myślałam ze zejdę ze śmiechu
W przypadku NRD chodziło raczej o zmianę płci uczestniczek olimpiady
Nie wierzę, że chciałabyś, zeby twój m stał się kobitką -
muzarcia wrote:...wpadnę za kilka dni może...może już będę inna niż dziś...myślałam, że dam radę ale dziś jak tu weszłam, to coś we mnie pękło...a nie chcę żebyście się potopiły w strumykach...czas...trzeba czasu...
to trzymaj się kochana mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie a odwyk mały dobrze robi wiem cos o tym, pamiętaj jesteśmy z Tobą a ja pływać umiem więc się nie boję17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi