plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Dodi no jak to co jak sie czujecie, czy są jakieś objawy i tak dalej i tak dalej
Dziękuję jest już lepiej ze względu na mniejsze nudności, oprócz tego tylko przy dotyku wrażliwe piersi, ciągnięcie w pachwinach, ciągłe zmęczenie (a może to leń) i chyba tyle. Najśmieszniejszy jest motyw jak czasem leżę i mam wrażenie jak serce mi gdzieś w nogach lub na plecach bije hahaha
edit:
i jeszcze jedno - mam mnóstwo syfkównie wiedząc jeszcze nic stwierdzam, że to będzie dziewczynka
aha i mam zajebistą ochotę na lodyyyyy, ale nie chce mi się jechać szukać Grycanowych bo ino takie mogę
aha Aga czekam na relacje po pierwszym dniu pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 14:22
magdzia26, Strażaczka90, Pismak, aisa, a-koczek, AGA 30, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Izuś maleńka bądź grzecznym dzieciątkiem i słuchaj się swojej mamusi może byś tak wyszła już z jej brzuszka bo ileż można tam siedzieć
magdzia26, Dodi, Strażaczka90, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Dodi jak ja uwielbiam takie rzeczy czytać
Wszystkie to będziemy przechodzić po kolei ;)mniej lub bardziej objawowo heh
magdzia26, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:na poczatku to raczej jej nie ma. w pierwszej ciazy wogole nie mialam a w tej mam ale tez pod koniec wyskoczyla
Blondi22, Strażaczka90, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:a Ty Magdzieńko nie czujesz nic?
Wszystkie to będziemy przechodzić po kolei ;)mniej lub bardziej objawowo heh
EDIT: jest progres bo zaczęłam widzieć tą kreską o której pisałam czyli chyba czas to jakiegoś psychiatryWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 14:27
Dodi, Strażaczka90, a-koczek, Blondi22, sylwia1985, AGA 30, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
witaj Strażaczko
u mnie na szczęście nie :]
magdziu Tobie życzę żeby objawy się pojawiły, ale zostały jako ciążowedo max. długości cyklu jeszcze Ci troszkę brakuje, zdaje się, więc czekamy razem z Tobą
magdzia26, aisa, a-koczek, Effcia28, AGA 30, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:dawaj do Stolicy u nas piękna śnieżna pogoda biało, ślizgo, zimno
A u mnie słońce świeci i wiosna
Edit: aktulanie jakieś chmury przypełzły czyżby śnieg ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 14:31
Dodi, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Miałam taki zajebiaszczy humor i nagle mi go zepsuli. A kto ? moja kochana telefonia komórkowa. bo zablokowali mi telefon.
Dzwonie do nich i sie pytam dlaczego?
w tamtym tygodniu dostałam smsa ze zapłacony rachunek a dzis mi tel wyłączają. Pani mi tłumaczy ze w związku z tym iz w grudniu musieli mi zmienic okres rozliczeniowy dostałam 2 faktury . ja do niej tak oczywiscie tylko ze ja dostałam jedną i po obejrzeniu jej wykonałam do nich telefon ze cos za mało mi naliczyli wiec wtedy pani mowi to w zwiazku z tym iz okres rozliczeniowy sie zmienia dlatego taka mała wiec ja do niej to kiedy bede miała to wyrównanie? w styczniu przyjdzie pani juz dobra faktura ujmująca wszystko. Wiec dla pewnosci pytam sie to ile ja mam do zapłaty na ta chwile ona podął mi kwote taką też zaplaciłam a dzis tel mi wyłączyli.
Po dzisiejszej rozmowie prosze panią aby przesłała mi ponownie ta niby druga fakture na email i co oczywiscie jej nie dostałam