plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiti jestem w stanie Cie zrozumieć mnie czeka porodówka za chwile a nadal nie wierze
Gocha wiesz jest takie powiedzenie chcesz rozbawić Boga powiedz mu o swoich planachja jak się dowiedziałam ze żaden zarodek nie przetrwał do 5 doby to planowałam kolejna procedurę na wrzesień nawet z moim ustaliliśmy urlop itp a za pare dni okazało się ze się udało wiec wiesz nigdy nic nie wiadomo
Śpijcie dobrze ja jeszcze pomedytuję czy wszystko jest gotowe choć cały czas mam stres ze o czymś zapomniałam ehhhBlondi22, aisa, Selena, patrycja, gocha04, Strażaczka90, kiti, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ojej ale dziś mamy świąt. Dzień dobry.
Wszystkiego najlepszego Żbiku. Siły i wytrwałości do spełniania marzeń, no i odpoczynku w objęciach Pięknego :*
Agnieszkom z okazji imienin również wszystkiego dobrego.zbikowa, AGA 30, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
dołańczam się i ja;D DZIEŃ DOBRY;D
Oraz życzenia urodzinowe dla Zbika;D
Kitus fajny ten Twój suwak;D
kOCHANE NIE ROBIŁAM TESTA.Boje się że mogło się znowu coś po przestawiać ;/ poczeka jeszcze pare dni.kiti lubi tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:dołańczam się i ja;D DZIEŃ DOBRY;D
Oraz życzenia urodzinowe dla Zbika;D
Kitus fajny ten Twój suwak;D
kOCHANE NIE ROBIŁAM TESTA.Boje się że mogło się znowu coś po przestawiać ;/ poczeka jeszcze pare dni.
wczoraj byliśmy u mamy;p bo ojciec miał imieniny bo to Sebastiana wrabałam cała blache sernika ;0 Mama zdziwiona że nie zemdliło minie po tym że tyle zjadłam..po nim jeszcze wrąbałam 6 kiełbas dużych bo mama zrobiła grilla kupiła takiego elektrycznego .I ze dwie karkówy;p i wiecie co po połowie godziny się ze mnie smieli bo ja znowu głodna byłam i w brzuchu mi burczało ;o
Jestem ciągle głodnaFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Ja nie wiem jak ty to wytrzymujesz, ja na pewno już testa bym walnęła
Kochana zerknij sobie na poprzednie me wykresy ;p miałam nie raz juz wykresy ciazowe i dupa z nich była;C APOWIEM ŻE SIĘ NIE STARALIŚMY.Bo chciałąm odpocząć od starań.No i przyszłą impreza drinki i się zapomnieliśmy ;O