plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc baby! kupe dni nie pisalam, ale niech was to nie zwiedzie bo codziennie czytam
Żbiczku kochany i ode mnie wsyztskiego najwspanialszego!! i spelnienia marzenia, jednego, najwiekszego :*
Strazaczko pieknie prezentuje sie twój wykres, czekam niecierpliwie jak to bedzie dalej
Zosia- Justyś super ze plamienia ustąpily, bedzie dorbze, bedzie cudny chlopak
Kiti i tutaj Ci gratuluje! o której wyniki bety?
Gosiu ja juz widzialam wczesniej te kominy robione na rękach, ale wydalo mi sie to za trudne do zrobienia, ale jakze ty sobie pieknie poradzilas!! dlugo sie uczylas? mam ochote spróbowaćkazdego dnia sledze twój wykres, przykro mi ze tempka spada, cholera!
Aga no niesamowicie mi leci twoja ciązapochwal sie najświezszym brzuszkiem
Fedri rany ty juz pojutrze bedziesz tulila córeczke, to pewnie bedzie najpiekniejszy dzien w twoim zyciu, ja juz nie moge sie doczekacmam nadzieje ze bedziesz miala mozliwosc informowania nas jak pojedziesz do szpitala.
Ja choc imienin nie obchodze dziekuje za życzonkaaisa, Selena, Strażaczka90, AGA 30, patrycja, Fedra, kiti, Blondi22, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wczoraj cały dzień padał śnieg i mimo, że temp na plusie to się nie rozpuścił. Teraz już pada lekki deszcz.
M poszedł na chwilę na dwór. Wraca i mówi:
"Jakiś facet gapi się przez okno"
A ja "dobra dobra, nie żartuj"
No to zobacz...
Lukam więc
Strażaczka90, Selena, AGA 30, magdzia26, patrycja, Fedra, plemniczka, gocha04, kiti, Blondi22, anka_a, Dodi, Kaja, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniczko co do mojego BRZUCHA od ostatniej fotki chyba nie urósł ale moment pójdę zmierzyć
o matko całe 107 cm w pasieśmiać się czy płakać
Ale jak już przegoni biust to będę płakać ale jeszcze brzuchowi do biustu zostało 10 cm więc bez paniki
Jak nic dwa berety i gumkę przed porodem zamiast stanika będę nosić
Aisia jakiś blady ten gościu za oknem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 12:27
aisa lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Plemniczko co do mojego BRZUCHA od ostatniej fotki chyba nie urósł ale moment pójdę zmierzyć
o matko całe 107 cm w pasieśmiać się czy płakać
Kochanego ciałka nigdy za wiele
patrycja, AGA 30, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
O i widzę ze torciki wróciły na forum
To pod ten tort i życzenia ja się podpinam puki mogę
Zbiczku wszystkiego co najlepsze szczęścia zdrowia pomyślności i spełnienia wszystkich marzeńSelena, Strażaczka90, aisa, Dodi, Kaja, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
haha piękny koleś wam pod oknem koczuje Aiska
bezdomny jakis czy co
Aiska a nie obchodze wcale imienin
Aga tylko sie cieszyc ze wafelek maly rosnie i poszerza swój apartamentStrażaczka90, aisa, patrycja, AGA 30, anka_a, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
Wszystkim Agnieszkom wszystkiego co dobre zycze
Zbiku nie wywołuj wilka z lasu Natka ma poczekać do piątku
Maz ma powiedziane ze ma przesłać info do Dodi i Libry mam nadzieje ze nie zapomni i ze dziewczyny przekażą dalej... Niestety nie będę mieć dostępu do neta jedynie do tel wiec już w sobotę mogę smska skrobnąć od siebie
Aga jeśli Cie to pocieszy ja mam w obwodzie 121 cmmoja waga wyjściowa to 73,5kg w poniedziałek było prawie 94kg dzisiaj spadło to do 92,3 kg:)
I proszę nie siedzieć mi na torbach bo połanieckiego mi smoczki i laktator
Strażacki ja bym zrobiła testa plus badania hormonalne np progesteron bo nienormalnym jest by druga faza była taka długa to świadczy albo o ciąży albo o nieprawidłowościach hormonalnych...
plemniczka, Strażaczka90, patrycja, kiti, Blondi22, aisa, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:Gosiu ja juz widzialam wczesniej te kominy robione na rękach, ale wydalo mi sie to za trudne do zrobienia, ale jakze ty sobie pieknie poradzilas!! dlugo sie uczylas? mam ochote spróbować
kazdego dnia sledze twój wykres, przykro mi ze tempka spada, cholera!
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
A mój mąż sam z siebie zdecydował, że po wyleczeniu zębów, odczeka ok 4 miesiące i pójdzie znów zbadać nasienie
Bierze też witaminy, więc może coś tam się poprawi
Selena, Strażaczka90, Fedra, aisa, Dodi, Kaja, mauysia lubią tę wiadomość
-
ho ho Aisa, ale macie kawalera w ogrodzie.
Jak ja dawno nie lepiłam bałwana, jakaś chyba stara jestem.aisa, Kaja lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:ho ho Aisa, ale macie kawalera w ogrodzie.
Jak ja dawno nie lepiłam bałwana, jakaś chyba stara jestem.Aisko dzięki Tobie wiem jak bałwan wygląda
tak dawno nie widziałam tego pana
Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Wszystkim Agnieszkom wszystkiego co dobre zycze
Zbiku nie wywołuj wilka z lasu Natka ma poczekać do piątku
Maz ma powiedziane ze ma przesłać info do Dodi i Libry mam nadzieje ze nie zapomni i ze dziewczyny przekażą dalej... Niestety nie będę mieć dostępu do neta jedynie do tel wiec już w sobotę mogę smska skrobnąć od siebie
Aga jeśli Cie to pocieszy ja mam w obwodzie 121 cmmoja waga wyjściowa to 73,5kg w poniedziałek było prawie 94kg dzisiaj spadło to do 92,3 kg:)
I proszę nie siedzieć mi na torbach bo połanieckiego mi smoczki i laktator
Strażacki ja bym zrobiła testa plus badania hormonalne np progesteron bo nienormalnym jest by druga faza była taka długa to świadczy albo o ciąży albo o nieprawidłowościach hormonalnych...Fedra, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
Cholera która mi życzyła szybszego porodu przyznać się to zabije od razu na miejscu takich skurczy dostałam ze masakra już były dwa na szczęście nie regularne aż sobie krzyknęłam z bólu i pies przyszedł zobaczyć co się dzieje...
Teraz leżę na łożku oddychać nie mogę i plecy mnie cholernie bolą...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi