X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia Bałwan pierwsza klasa !!!!!!!

Ps. Chcialam mojego psa za bałwana przebrać ,ale zanim po tel sięgnęłam to garnek został delikatnie poturbowany :-/

AGA 30, aisa, plemniczka, Dodi, patrycja, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi ja sie skuszę na 2 ,ale nie wiem kiedy ,a z uwagi mego wieku to podobno mam szybko się starac tak mi tu podpowiadaja w rodzinie :-)

AGA 30, aisa, Dodi, patrycja, Blondi22, kiti lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Hello kobity :-)

1 Zbiku sto lst sto lat i tylko Zdrowia i ciąży życzę !!!!!

2 Jeju super ze jesteś

3 Plemniczka jak to asia napisała założycielka witam słońce

4 Fedra ino troszke ci zostało do cc ,ale czad

5 Madzia gdzies Ty bo nie widze ???

6 Blondi Cześć

7 Selena miło widzieć

8 Strazaczka czemu nie walisz testa ???????

9 a_anka Cześć po dlugin czasie

10 Gocha nie przywoluj @@@@@ niech idzie w.....

11 Libra ,Rucia I inne ,które znamy i kochamy gdzie wy Laski się podziewacie smutno tu czasami ,a takie emocje nadchodzą! !!!!!!!!!!!!!!!

12 Dodi dodi ,Pismak ????????????

13 Kiti uwierzyła w ciążę już? ?????

14 Zosia ktosia :-)

15 Mayusia ,Shagunia :-) fajnie ze sie o piszecie czy tutaj czy na ovu grupie tak jak Rucia sie pokazała ze swoim Leonem

16 Te ,ktore nie wpisałam ,a Czytaja Pokazać się Laseczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps, gdzie reszta postu ?!?!?!? A tyle było pisania buuuuuuu ja sie nie zgadzam !!!!!!

AGA 30 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra możecie spać spokojnie skurcze ustały po magnesie i nosie plus po kąpieli tak wiec śpijcie spokojnie jak tylko rano się ocknęli to się zamelduje choć jutro ciężki dzień bo nie dość ze księdza mamy mieć to jeszcze popołudniu muszę zrobić badania potrzebne do szpitala, wiec jak pisać nie będę od 15 do 20 to się niestresujcie ;)

Dzieki Kochane za wszystko za każde wsparcie jakie tu uzyskałam nigdy się nie spodziewałam ze bedą mi bliskie osoby z internetu :*

AGA 30, Strażaczka90, aisa, plemniczka, Selena, Dodi, sylwia1985, mauysia, gocha04, patrycja, magdzia26, Blondi22, anka_a, kiti lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra umnie dzis był Batman i Marceli jak w obrazek zapatrzony fajnych księży mamy i posiedzial troszkę :-)

ps. No to idz spac ,a Mała niech jeszcze siedzi grzecznie :-)

Dodi, Fedra, patrycja, zbikowa, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredruś każda z Nas tu na Ovu jest z Tobą i przy Tobie myslami:* :) pamiętaj.

Fedra lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja hahahah u nas jak byl batman to Nikus ani drgnal :)

Fedra spij spokojnie z Natka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 23:00

Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbikson sto lat, sto lat :* zdrowka, szczescia, milosci oraz spelnienia malenkiego marzenia <3

Gocha z Ciebie to zdolna bestia, piękne rzeczy potrafisz zrobić :) jeśli chodzi o twoją @ to dopóki jej nie ma, bardzo mocno zaciskam kciuki <3

Wszystkim Agnieszkom obchodzacym dziś imieniny również życzę wszystkiego najlepszego :*

Strażaczko ja na twoim miejscu już dawno zrobiłabym testa bo niemożliwym jest by faza lutealna trwala tak długo ;)

Aisko super facet zagladal Wam do okna, szkoda tylko że jego żywot był tak krótki :P Jaśko zadowolony ze śniegu? ja tak samo jak Plemniczka nie obchodzę imienin ze względu na fakt iz na śląsku obchodzi się jedynie urodziny :) (czyt. u Slazakow :P) chyba nie gratulowałam jeszcze Jaśkowi raczkowania, super :*

Fedrus ja chyba tak samo nie potrafie się doczekać piątku jak i Ty :P niewiarygodne jest jak szybko ten czas przeleciał i już za 2 dni będziecie pelną rodziną :) Natalka będzie juz z Wami i w końcu nareszcie zobaczysz co to macierzyństwo :D trzymam kciuki abyscie wytrzymały do piątku :*

Kaja wudze, ze Marcel jest bardzo towarzyskim chłopcem :) niestraszny Mu nawet ksiądz w sutannie he he ;) Amelka na naszego tez caly czas spoglądała jak byl :D

Aga jestem w szoku że Twoja ciaza tak szybko mija :) czy Tobie tak samo jak nam pedzi? już niedługo i Wy będziecie w komplecie ;)

Anka gratuluję magistra ;) Ada ma teraz niełatwy okres jak widać ale prędzej czy później wszystko minie i znowu będzie na tak :P ciekawa jestem skąd biorą się problemy brzuszkowe Julka po witaminie, dziwne :/

My dzisiaj cały dzień kursowały z Amelka ;) najpierw pojechałyśmy do mojej babci później do moich rodziców kolejno do dziadków moich a na sam koniec poszłyśmy do teściów tak znowu cały dzień przeleciał i obie padniete wrocilysmy :/ w kazdym badz razie dzisiaj odbebnilysmy wszystko, dlatego jutro mamy wolne :P

Wszystkim kolezankom zycze, by w przyszlym roku mogly juz ze swoimi pociechami gnac do dziadkow z okazji tego swieta <3

No i to byloby na tyle....

mauysia, Fedra, gocha04, patrycja, magdzia26, Blondi22, aisa, Strażaczka90, plemniczka, Kaja, kiti lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi, szacun za długiego posta!

Ja nie robiłam sobie notatek i cholerka nie pamiętam już, co chciałam napisać :(

Na pewno to, że dobrze, że Nati się uspokoiła i skończyła swoją imprezę w brzuchu Fedry :) Następną imprezę prosimy dopiero w piątek!

Najlepsze życzenia imieninowe dla Agnieszek i urodzinowe dla Żbików! Tort był pyszny :)

Jeju, łelkam bek :)

No i szkurde tu kończy się moja pamięć :( Następnym razem obiecuję, że będę robic notatki.

A pamięć i generalnie mózg mój działa dziś połowicznie, bo pracowałam ostatniej nocy do 3 nad ranem i nie miałam okazji odespać, ale cóż - takie życie!

Heniorx po paru dniach żłobka oczywiście juz ma katar :/ Fak. Ale co robić?

Dziś idę spać "wcześnie" więc, życzę Wam dobrej nocy, pa!

Dodi, Fedra, Blondi22, aisa, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia tak jakos wyszlo i nie zapowiadalo sie na taka dlugosc :D u mnie bez notatek tez wychodzi tak a nie inaczej ;)
    kurcze dlugo pracujesz kochana, ale wiem ile zrobisz tyle zarobisz, wiec co zrobisz jak nic nie zrobisz :/ (nie rozkminiaj znowu mojego masla maslanego hehe) jasny gwint to mnie przeraza wlasnie w instytucjach typu zlobek, przedszkole, ze non stop sie potem te chorobska paletaja :( oby katar u Heniola trwal krocej niz 7 dni :*
    wyspij sie i dobranoc Wszystkim :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 23:52

mauysia lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze Natka sie uspokoiła niech czeka grzecznie na piątunio:)
    Z racji tego ze juz po północy spóżnione życzenia dla Wszystkich Agnieszek. A dla Żbika wszystkiego najlepszego również z okazji urodzin.

Ej Dodinka ja poprosze o info porodowe na sms bo wybywam w piatek a chce być na bierzaco-wiem paskudo ze napewno zapomnisz ale moze akurat?

Edit:Jeju ja też stopuje z dziećmi dwójka mi wystarczy w zupełnosc:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 00:11

Fedra, Dodi, aisa, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 01:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effeciu jakby co w sobotę rano mogę Ci skrobnąć smska :)

W sumie nie wiem o której będzie ta cesarka jeśli faktycznie po 20 to chyba info wyślę dziewczynom w sobotę rano co by nikogo nie budzić a z drugiej strony nie wiem czy maz ogarnie to wszystko z wrażenia ;)

Dobra to i ja się kładę wtrabilam mielonkę popijam jogurtem waniliowym wiec można iść spać :)

Buziaki dla Was :*

patrycja, Blondi22, Dodi, aisa, Strażaczka90, Kaja, Effcia28 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus ja wiem ze czekasz na cesarke ale takie usypianie porodu to chyba za dobre nie jest jak się coś zaczyna dziać to raczej powinno się chodzic i żadnych leków nie brać. Ale to moje zdanie tylko.

Selena lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Selena Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :) No to odliczanie do spotkania z Natusią trwa ;) JEDEN....

Coś dziś się obudziłam z małym dołkiem ... oby szybko przeszło :) Strażaczko choć no tu z tym testem i popraw koleżance humor :D

patrycja, Dodi, Fedra, aisa, Strażaczka90, plemniczka, Kaja, kiti lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Fedrus ja wiem ze czekasz na cesarke ale takie usypianie porodu to chyba za dobre nie jest jak się coś zaczyna dziać to raczej powinno się chodzic i żadnych leków nie brać. Ale to moje zdanie tylko.
    Mój gin też tak twierdzi :) nawet jak wiemy że ma być cesarka to lepiej jak akcja porodowa się rozpocznie a nie tak na "sucho"... podobno nawet na kolejne ciąże ma to wpływ..pytałam go o to.. bo jeśli będzie dane mieć mi drugie dziecko to chciałabym rodzić sn...ale w moim przypadku odpada :( bo gin mówi że właśnie cc było na szybko bez skurczy..i do tego małe dziecko...No ale byłoby miła niespodzianka gdyby jednak udało się sn :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 07:52

plemniczka lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Fedra jak się dziś czujesz ? Powiedz Natalce, że już został tylko jeden dzień i dziś niech jeszcze spokojnie posiedzi w brzuszku :)

Anka gratuluję :)

mauysiu mam nadzieję, że katar u Henia szybko minie.

Strażaczko i jak z tym testem ? ;)

Selena, Dodi, Fedra, aisa, Strażaczka90, AGA 30 lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko polubiłam z powodu odliczania, a nie twojego dołka, mam nadzieję, że Strażaczka zechce poprawić ci humor :)

Selena, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz dzieki dziewczyny za wszystkie życzenia, mam nadzieję że się spełnią :)
    Miłego dnia wszystkim!

patrycja, Selena, Blondi22, Dodi, Fedra, aisa, Strażaczka90, plemniczka, AGA 30, Kaja lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Blondi obawiam się, że jak nam się uda, to nie spoczniemy na jednym. Zobaczymy czy wygra rozsądek czy serce. Pewnie rozsądek jak się patrzy na to co się dzieje aktualnie w naszym cudnym kraju. Fajnie dzieciaki Ci rosną, Kuba to już spory kawaler :-) Ty tez ślicznie wyglądasz :-)
    dzieki kochana ;***

a.png
    a.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powitać :)
    Fedrita jak tam co tam dzisiaj ? jak po nocy :) ? już nie mogę sie doczekać foteczki Natki <3
    Strażaczka Ty wiesz co....
    Kiti ciężarówko nasza gdzie się podziałaś :P ?
    Kajuś mało mnie bo Niko jest bardzo absorbującym syneczkiem ;) i dość sporo uwagi potrzebuje bo inaczej jest ryk :P

Fedra, aisa, Strażaczka90, patrycja, AGA 30, Kaja, kiti lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 5761 5762 5763 5764 5765 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ