plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia Bałwan pierwsza klasa !!!!!!!
Ps. Chcialam mojego psa za bałwana przebrać ,ale zanim po tel sięgnęłam to garnek został delikatnie poturbowanyAGA 30, aisa, plemniczka, Dodi, patrycja, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Hello kobity
1 Zbiku sto lst sto lat i tylko Zdrowia i ciąży życzę !!!!!
2 Jeju super ze jesteś
3 Plemniczka jak to asia napisała założycielka witam słońce
4 Fedra ino troszke ci zostało do cc ,ale czad
5 Madzia gdzies Ty bo nie widze ???
6 Blondi Cześć
7 Selena miło widzieć
8 Strazaczka czemu nie walisz testa ???????
9 a_anka Cześć po dlugin czasie
10 Gocha nie przywoluj @@@@@ niech idzie w.....
11 Libra ,Rucia I inne ,które znamy i kochamy gdzie wy Laski się podziewacie smutno tu czasami ,a takie emocje nadchodzą! !!!!!!!!!!!!!!!
12 Dodi dodi ,Pismak ????????????
13 Kiti uwierzyła w ciążę już? ?????
14 Zosia ktosia
15 Mayusia ,Shaguniafajnie ze sie o piszecie czy tutaj czy na ovu grupie tak jak Rucia sie pokazała ze swoim Leonem
16 Te ,ktore nie wpisałam ,a Czytaja Pokazać się Laseczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ps, gdzie reszta postu ?!?!?!? A tyle było pisania buuuuuuu ja sie nie zgadzam !!!!!!AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Dobra możecie spać spokojnie skurcze ustały po magnesie i nosie plus po kąpieli tak wiec śpijcie spokojnie jak tylko rano się ocknęli to się zamelduje choć jutro ciężki dzień bo nie dość ze księdza mamy mieć to jeszcze popołudniu muszę zrobić badania potrzebne do szpitala, wiec jak pisać nie będę od 15 do 20 to się niestresujcie
Dzieki Kochane za wszystko za każde wsparcie jakie tu uzyskałam nigdy się nie spodziewałam ze bedą mi bliskie osoby z internetu :*AGA 30, Strażaczka90, aisa, plemniczka, Selena, Dodi, sylwia1985, mauysia, gocha04, patrycja, magdzia26, Blondi22, anka_a, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra umnie dzis był Batman i Marceli jak w obrazek zapatrzony fajnych księży mamy i posiedzial troszkę
ps. No to idz spac ,a Mała niech jeszcze siedzi grzecznieDodi, Fedra, patrycja, zbikowa, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Zbikson sto lat, sto lat :* zdrowka, szczescia, milosci oraz spelnienia malenkiego marzenia
Gocha z Ciebie to zdolna bestia, piękne rzeczy potrafisz zrobićjeśli chodzi o twoją @ to dopóki jej nie ma, bardzo mocno zaciskam kciuki
Wszystkim Agnieszkom obchodzacym dziś imieniny również życzę wszystkiego najlepszego :*
Strażaczko ja na twoim miejscu już dawno zrobiłabym testa bo niemożliwym jest by faza lutealna trwala tak długo
Aisko super facet zagladal Wam do okna, szkoda tylko że jego żywot był tak krótkiJaśko zadowolony ze śniegu? ja tak samo jak Plemniczka nie obchodzę imienin ze względu na fakt iz na śląsku obchodzi się jedynie urodziny
(czyt. u Slazakow
) chyba nie gratulowałam jeszcze Jaśkowi raczkowania, super :*
Fedrus ja chyba tak samo nie potrafie się doczekać piątku jak i Tyniewiarygodne jest jak szybko ten czas przeleciał i już za 2 dni będziecie pelną rodziną
Natalka będzie juz z Wami i w końcu nareszcie zobaczysz co to macierzyństwo
trzymam kciuki abyscie wytrzymały do piątku :*
Kaja wudze, ze Marcel jest bardzo towarzyskim chłopcemniestraszny Mu nawet ksiądz w sutannie he he
Amelka na naszego tez caly czas spoglądała jak byl
Aga jestem w szoku że Twoja ciaza tak szybko mijaczy Tobie tak samo jak nam pedzi? już niedługo i Wy będziecie w komplecie
Anka gratuluję magistraAda ma teraz niełatwy okres jak widać ale prędzej czy później wszystko minie i znowu będzie na tak
ciekawa jestem skąd biorą się problemy brzuszkowe Julka po witaminie, dziwne
My dzisiaj cały dzień kursowały z Amelkanajpierw pojechałyśmy do mojej babci później do moich rodziców kolejno do dziadków moich a na sam koniec poszłyśmy do teściów tak znowu cały dzień przeleciał i obie padniete wrocilysmy
w kazdym badz razie dzisiaj odbebnilysmy wszystko, dlatego jutro mamy wolne
Wszystkim kolezankom zycze, by w przyszlym roku mogly juz ze swoimi pociechami gnac do dziadkow z okazji tego swieta
No i to byloby na tyle....mauysia, Fedra, gocha04, patrycja, magdzia26, Blondi22, aisa, Strażaczka90, plemniczka, Kaja, kiti lubią tę wiadomość
-
Dodi, szacun za długiego posta!
Ja nie robiłam sobie notatek i cholerka nie pamiętam już, co chciałam napisać
Na pewno to, że dobrze, że Nati się uspokoiła i skończyła swoją imprezę w brzuchu FedryNastępną imprezę prosimy dopiero w piątek!
Najlepsze życzenia imieninowe dla Agnieszek i urodzinowe dla Żbików! Tort był pyszny
Jeju, łelkam bek
No i szkurde tu kończy się moja pamięćNastępnym razem obiecuję, że będę robic notatki.
A pamięć i generalnie mózg mój działa dziś połowicznie, bo pracowałam ostatniej nocy do 3 nad ranem i nie miałam okazji odespać, ale cóż - takie życie!
Heniorx po paru dniach żłobka oczywiście juz ma katarFak. Ale co robić?
Dziś idę spać "wcześnie" więc, życzę Wam dobrej nocy, pa!Dodi, Fedra, Blondi22, aisa, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość
-
Mauysia tak jakos wyszlo i nie zapowiadalo sie na taka dlugosc
u mnie bez notatek tez wychodzi tak a nie inaczej
kurcze dlugo pracujesz kochana, ale wiem ile zrobisz tyle zarobisz, wiec co zrobisz jak nic nie zrobisz(nie rozkminiaj znowu mojego masla maslanego hehe) jasny gwint to mnie przeraza wlasnie w instytucjach typu zlobek, przedszkole, ze non stop sie potem te chorobska paletaja
oby katar u Heniola trwal krocej niz 7 dni :*
wyspij sie i dobranoc WszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 23:52
mauysia lubi tę wiadomość
-
Dobrze ze Natka sie uspokoiła niech czeka grzecznie na piątunio:)
Z racji tego ze juz po północy spóżnione życzenia dla Wszystkich Agnieszek. A dla Żbika wszystkiego najlepszego również z okazji urodzin.
Ej Dodinka ja poprosze o info porodowe na sms bo wybywam w piatek a chce być na bierzaco-wiem paskudo ze napewno zapomnisz ale moze akurat?
Edit:Jeju ja też stopuje z dziećmi dwójka mi wystarczy w zupełnosc:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 00:11
Fedra, Dodi, aisa, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość
-
Effeciu jakby co w sobotę rano mogę Ci skrobnąć smska
W sumie nie wiem o której będzie ta cesarka jeśli faktycznie po 20 to chyba info wyślę dziewczynom w sobotę rano co by nikogo nie budzić a z drugiej strony nie wiem czy maz ogarnie to wszystko z wrażenia
Dobra to i ja się kładę wtrabilam mielonkę popijam jogurtem waniliowym wiec można iść spać
Buziaki dla Was :*patrycja, Blondi22, Dodi, aisa, Strażaczka90, Kaja, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej Dziewczynki
No to odliczanie do spotkania z Natusią trwa
JEDEN....
Coś dziś się obudziłam z małym dołkiem ... oby szybko przeszłoStrażaczko choć no tu z tym testem i popraw koleżance humor
patrycja, Dodi, Fedra, aisa, Strażaczka90, plemniczka, Kaja, kiti lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Fedrus ja wiem ze czekasz na cesarke ale takie usypianie porodu to chyba za dobre nie jest jak się coś zaczyna dziać to raczej powinno się chodzic i żadnych leków nie brać. Ale to moje zdanie tylko.
nawet jak wiemy że ma być cesarka to lepiej jak akcja porodowa się rozpocznie a nie tak na "sucho"... podobno nawet na kolejne ciąże ma to wpływ..pytałam go o to.. bo jeśli będzie dane mieć mi drugie dziecko to chciałabym rodzić sn...ale w moim przypadku odpada
bo gin mówi że właśnie cc było na szybko bez skurczy..i do tego małe dziecko...No ale byłoby miła niespodzianka gdyby jednak udało się sn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 07:52
plemniczka lubi tę wiadomość
-
Witam
Fedra jak się dziś czujesz ? Powiedz Natalce, że już został tylko jeden dzień i dziś niech jeszcze spokojnie posiedzi w brzuszku
Anka gratuluję
mauysiu mam nadzieję, że katar u Henia szybko minie.
Strażaczko i jak z tym testem ?Selena, Dodi, Fedra, aisa, Strażaczka90, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Blondi obawiam się, że jak nam się uda, to nie spoczniemy na jednym. Zobaczymy czy wygra rozsądek czy serce. Pewnie rozsądek jak się patrzy na to co się dzieje aktualnie w naszym cudnym kraju. Fajnie dzieciaki Ci rosną, Kuba to już spory kawaler
Ty tez ślicznie wyglądasz
-
Powitać
Fedrita jak tam co tam dzisiaj ? jak po nocy? już nie mogę sie doczekać foteczki Natki
Strażaczka Ty wiesz co....
Kiti ciężarówko nasza gdzie się podziałaś?
Kajuś mało mnie bo Niko jest bardzo absorbującym syneczkiemi dość sporo uwagi potrzebuje bo inaczej jest ryk
Fedra, aisa, Strażaczka90, patrycja, AGA 30, Kaja, kiti lubią tę wiadomość