plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak mi to gin wyjaśnił skurcze nie były porodowe mam półprostą nadreaktywna macice i tak mocno to odczuwam pomijając fakt ze waga i ułożenie Młodej robią swoje
W moim przypadku rozpoczęcie porodu siłami natury było by dość niebezpieczne dlatego gin tak trochę chucha i dmuchaa-koczek wrote:Fedrus ja wiem ze czekasz na cesarke ale takie usypianie porodu to chyba za dobre nie jest jak się coś zaczyna dziać to raczej powinno się chodzic i żadnych leków nie brać. Ale to moje zdanie tylko.17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry melduje się...
Noc była w połowie przespana ale zaraz mam zamiar się jeszcze położyć... Oczywiście nie miałam skurczy porostu spać nie mogłam
Tak jak pisałam wyżej mój gin wie co robi macica nadal pracuje czyli twardnieje brzuch co znaczy ze ćwiczynospy wzięłam tylko dwie co pomogło przy bólach jak na @...
Młoda kopie gdzie popadnie wiec raczej się na ta stronę nie wybiera
Ja nie mam co liczyć na drugie dziecko choć wiadomo cuda się zdążają ale na ta chwile mam zamiar cieszyć się tym co już będę miała
Tak wiec zamelduje się wieczorem
Strazaczko co z tym testem?Blondi22, Strażaczka90, patrycja, Dodi, anka_a, plemniczka, AGA 30, Kaja, a-koczek, kiti, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cześć,
I bardzo dobrze Fedra, że gin czuwa. On zna twój stan najlepiej, oczywiście oprócz Ciebie.
Ja dziś miałam okropny sen. Śniły mi się moje włosy, że fryzjerka je nakręciła, a później nawet po umyciu nie mogłam ich rozprostować (a bardzo nie lubię siebie w kręconych włosach, bo wyglądam jak idiota, natura dobre je stworzyła to po co zmieniać). Na koniec mama obcięła mi je o połowę, wtedy byłam wściekła, a na koniec to już w ogóle płakać mi się chciało, bo nie wiadomo skąd zaczęły zmieniać kolor na jakieś czerwone odrosty i zielone końce. Masakra.
Niby taka głupota, a byłam przerażona.Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
O kurczę Gosia, ale włosowy koszmar!
Selenko, strzelisz sobie dobrą poranną kawkę (a może z jakimś ciasteczkiem?) i zaraz powinno Ci się poprawić
Dodi - na szczęście zwykle nie mam "nocnych" zleceń, taki ekspres wpadł mi tylko wyjątkowo. Nie ujechałabym tak na dłuższą metęAle, tak czy inaczej, i tak kładę ostatnio zawsze między 24 a 1, więc w sumie też późno...
No i dzień dobry wszystkimDodi, Selena, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gocha mogę zrobić retrospekcje Twojego snu
Kręcone wlosy- pokrecony cykl
Czerwone odrosty- cykl zaczął się na czerwono
Zielone koncowki- zielony koniec cyklu
Tylko nie mogę rozgryzc obciecia o połowęStrażaczka90, Selena, Dodi, aisa, plemniczka, patrycja, Kaja, gocha04, mauysia, a-koczek, Blondi22, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
hej:) ja od wtorku na urlopikusie lenie;p Testu jeszcze nie robiłam.Ide coś zjesc.Bo jak zwykle głodna jestem.Miałam dziś piękny sen.Śniła mi się Nasza córeczka;p miała pół roku;D była taka śliczna;D
Fredrus odpoczywaj:*... budź budź!
Sylwius ślicznie zdjęcie:)
Selenko współczuje humoru ja tez dziś taki mam po.Obudziłam się z bólem głowy ;/
Gosia co za sen ;/ widze że tempka odbiła lekko.Może i jutro odbije kciukam za to odbicie.
Dodi jak miło że wpadłas i naskrobałas długiego postaDodi, Selena, plemniczka, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Już wiem w połowie cyklu miałaś ovu
Wrozbita Maciej nie dorasta mi do pięt sesesese
Ps. Właśnie spacerujemy lapa mi odmarza ale musiałam to napisaćDodi, Selena, aisa, patrycja, Kaja, gocha04, a-koczek, Blondi22, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedri budz koniecznie w sumie ja i tak niewiele śpię przez mojego małego nocnego marka
Strazaczko rób testa pamiętaj ze są tutaj kobiety w ciąży i karmiące piersiąDodi, Selena, aisa, patrycja, AGA 30, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra pisz o kazdej porze
ja nadal chodze pozno spac a poza tym bede czekac na info od Was :*
Strazaczko bo mnie zaraz pojebie, ze tak powiem.... nie dosc, ze nie robisz testu to jak nic z tego nie bedzie to normalnie tego nie zniesea mierzysz tempke zawsze o tej samej porze?
Moj slodziaczek ma wlasnie drzemke i czekam az sie obudzi a potem walczymy znowu z dynia
Effcia Ty cholero napewno zapomne Ci wyslac esa
Gosia mega zakrecony sen mialas ale w tlumaczeniu Magdzi moze cos byc
Magdzia my na spacer dopiero pozniej pojdziemy a jaka temperatura u Was? Ogolnie jak sie Niko miewa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 11:31
plemniczka, aisa, Strażaczka90, patrycja, AGA 30, Kaja, kiti, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Dodus u nas kolo zera jest ale wiatru nie ma więc luzik pogoda prawie wiosenna jak na tę porę roku
a Niko mały cfaniak nie toleruje nic poza cycusiem mamusi aż się boje jak to będzie z rozszerzaniem diety
co prawda ma już za sobą pierwsza łyżeczkę kleiku ryzowego na moim mleku i pierwszy raz zjadł drugi tez ale juz przy trzecim podejściu był mega ryk i plucie
wiec pewnie do 18 tki będę go kp
Dodi, aisa, plemniczka, patrycja, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:tak zawsze na 5 nastawiam sobie budzik.I termometr mam koło poduszki
No wiec kiedy zatestujesz?????
magdzia26 wrote:Dodus u nas kolo zera jest ale wiatru nie ma więc luzik pogoda prawie wiosenna jak na tę porę rokua Niko mały cfaniak nie toleruje nic poza cycusiem mamusi aż się boje jak to będzie z rozszerzaniem diety
co prawda ma już za sobą pierwsza łyżeczkę kleiku ryzowego na moim mleku i pierwszy raz zjadł drugi tez ale juz przy trzecim podejściu był mega ryk i plucie
wiec pewnie do 18 tki będę go kp
Skoro nie ma wiatru to spoko bo jak wieje to temperatura odfzuwalna mega spadau nas dzis +5 i tez chyba nie wieje, ale przekonam sie o tym pozniej
hahah padlam po tekscie o kp do 18
my poki co zaczynamy od sloiczkow z warzywami a niedlugo musze gluten wprowadzic. Malymi kroczkami a Niko tez polubi inne jedzonko, stopniowo musisz probowac
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Widzialyscie? Widzialyscie? Zrobilam dwukrotny cytat jejejejeje
(robi pajacyki, podskakuje i turla sie po podlodze
)
Selena, plemniczka, aisa, magdzia26, patrycja, AGA 30, Kaja, a-koczek, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Anka, gratulacje Pani MagisterTrzymam kciuki żeby przedłużyli Ci umowę!
Dodi, czyli Plemni mnie nie wkręcała. Ciekawe, że nie obchodzi się na Śląsku imienin. Urodziny pewnie za to hucznieJaśko cieszy się ze śniegu, ale On się do wszystkiego uśmiecha. Pewnie za rok dopiero będzie kumał co to
Niezły maraton wczoraj miałyście z Amelką
Seleno, Mauyś dobrze mówi: kawa i ciastko na poprawe humoru to bardzo dobry pomysł
Gocha, jaki sen przedziwaczny, ble!
Magdzia, super interpretacja snu Gośkowego! Wrózbita Maciej i Rodin mogą się schowaćplemniczka, magdzia26, patrycja, AGA 30, Dodi, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ostatni raz tabelka w tej wersji. Jutro będzie wyglądać inaczej
Ps. Anka, wiek zmieniony
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala ………17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja……...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek... 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża……. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......33lata...........synuś Heniu…… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola………. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......33lata.........synuś Igorek……15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś………..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś……..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś……24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia……...11.12.2013......egipt
Selena ................18.....26lat..........synuś Kacperek ....18.12.2013....podkarpackie
Ilona……………....12…..30lat…….synuś Marcelek .......14.01.2014......Niemcy
Plemniczka............2......29lat.........córcia Kornelcia ....14.01.2014 …..śląskie
Blondi22................1....24lata...........córcia Izunia....…...25.01.2014....mazowieckie
Effcia...................5.......30lat..........córcia Madzia...... 13.02.2014....wielkopolskie
Kaja.......................7......32lat……..synuś Marcelek ....…... 24.04.2014....pomorskie
Aisa…………..…....7 .…29lat…….synuś Jaś.......…….....08.05.2014.....Szwecja
Muska....................11…..32lata......córcia Emilka........ 14.08.2014 ...dolnośląskie
Dodi.......................7......30lat.......córcia Amelka........ 1.09.2014.......śląskie
Magdzia26.............6......28lat............synuś Nikoś.......... 2.10.2014 ....mazowieckie
Sylwia1985 ...........18....29lat ………synuś Nikuś....... 13.10.2014 ...podkarpackie
Anka_a..................9.....29lat..........synuś Julek..... 18.10.2014.....śląskie
Fedra........... 68/18/11... 30lat.....FASOLINKA.......małopolskie (23.01.2015)
Aga30............ ok.5 lat.... 32 lata.....FASOLINKA........opolskie (20.05.2015)
Gocha04..............32.........30 [email protected] PRZYJDZIE!!!... mazowieckie
Patrycja...............29.......22 [email protected] Walentynkowy zakaz wstępu!!!!!!...Niemcy
Strażaczka..............10......23lata...........…..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
a-koczek………....24 .…33lata………..…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-maz
Tercia................... 27 .... 28lat ............ ....... NIE PRZYJDZIE!!!! .. wielkopolskie
Beata……………...17……29lat…..….... ...…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckiemagdzia26, patrycja, Selena, AGA 30, Kaja, Dodi, Strażaczka90, Blondi22, kiti, Fedra lubią tę wiadomość