plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hura, dobrze, że jeszcze zajrzałam
GRATULUJĘ szczęśliwym rodzicom i dużo zdrówka i miłości życzę małej Królewnie!
I dobranoc.Dodi, plemniczka, Selena, aisa, patrycja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
normalnie na forumową imprezke powitalną malą niunie bym was namawiała, ale czekają mnie jeszcze ze dwa karmienia w nocy i pobudka niewiadomo jak rano, wiec zarządzam cisze nocną
a jutro wypijemy po kielonku
dobranoc!!
P.S. Normalnie ciesze sie prawie tak jakbym to ja powiła własne dziecieSelena, mauysia, Dodi, aisa, patrycja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Jakie wspaniałe wieści:)Gratuluje szczesliwym rodzicom a Natusie witam serdecznie i zdrówka życzę kochaniutka:)
Teraz tez moge isc spac bo Magda usneła nie wiem czy jakis skok czy zeby ale od dwoch dni jest masakra .Caly dzien marudna i placzliwa.Selena, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:normalnie na forumową imprezke powitalną malą niunie bym was namawiała, ale czekają mnie jeszcze ze dwa karmienia w nocy i pobudka niewiadomo jak rano, wiec zarządzam cisze nocną
a jutro wypijemy po kielonku
dobranoc!!
P.S. Normalnie ciesze sie prawie tak jakbym to ja powiła własne dzieciemój skarb juz nie budzi sie w nocy na jedzenie
ale wedruje po całym łóżku i czasami musze kilka razy wstawać żeby go poprawić bo jak grzmotnie w szczebelki to jest płacz
aha a jego ulubioną pozycją jest spanie na brzuszku z duupką do góry:P mega niewygodna bo próbowałam tak
ale Jemu pasuje
No juz mykam
pa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 23:29
Dodi, Effcia28, aisa, patrycja, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:No i żeby zepsuć wieczór
napiszę jeszcze, że ważę chyba z 64 kg (mam nadzieję że nie więcej) i mam ze 172 cm wzrostu.
Dobranoc!
gódnajtDodi, mauysia, patrycja, Selena lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:eee chyba waga Ci sie zepsula, bo wyglądasz na jakies 58 kg, serio!!!
gódnajtTak miło, że zaraz uczczę to zjedzeniem jakiejś czekoladki
Żaaart, jakimś cudem się powstrzymam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 23:30
Dodi, aisa, patrycja, Selena lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:O dzięki Plemniś, od razu milej mi się zrobiło
Tak miło, że zaraz uczczę to zjedzeniem jakiejś czekoladki
Żaaart, jakimś cudem się powstrzymam...[/QUj
Ja bym sie pewnie nie powstrzymalaDodi, aisa, patrycja, Selena lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Plemni to samo chcialam pisac ze podczas usg wystepuja duzeee rozbieznosci a jak wychodzi naprawde to widac dopiero po porodzie
u nas wg usg mialo byc 3300 a bylo 3160 czyli moj gin sie duzo nie jebnal
Dodi, Selena lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Tak jak każda z nas
mój skarb juz nie budzi sie w nocy na jedzenie
ale wedruje po całym łóżku i czasami musze kilka razy wstawać żeby go poprawić bo jak grzmotnie w szczebelki to jest płacz
aha a jego ulubioną pozycją jest spanie na brzuszku z duupką do góry:P mega niewygodna bo próbowałam tak
ale Jemu pasuje
No juz mykam
pa
Selena lubi tę wiadomość