plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Izuniu wszystkiego najlepszego samych radosnych dni a braciszek niech się Ciebie słucha wiem co mówię też mam parę lat starszego brata
Spóźnione buziaczki na 9 miesięcy dla Marczella naszego kochanegoBlondi22 lubi tę wiadomość
-
Natalka jest grzeczna i w sumie spi caly czas, Na początku nie chciala cycka a teraz okazalo sie ze Fedra nie ma pokarmu, ale przystawia Mala by pobudzic laktacje. Szwy ciagna, ale Fredzia daje rade
jesli wszystko bedzie ok to dziewczyny wychodza we wtorek
AGA 30, mauysia, Selena, plemniczka, sylwia1985, aisa, zbikowa, magdzia26, patrycja, Blondi22, kiti, gocha04, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Natalka jest grzeczna i w sumie spi caly czas, Na początku nie chciala cycka a teraz okazalo sie ze Fedra nie ma pokarmu, ale przystawia Mala by pobudzic laktacje. Szwy ciagna, ale Fredzia daje rade
jesli wszystko bedzie ok to dziewczyny wychodza we wtorek
Choć wiem, że u kobiet po cesarce karmienie na początku możę być bolesne, tzn. podczas karmienia występują skurcze macicy (bóle jak na okres), a jak się ma do tego szwy na brzuchu to ponoć może nieźle boleć. Wytrwałości Fedri!Dodi, Selena, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
my z B bylismy dzisiaj w kinie na Hobbicie, ach cudny byl, poplakalam sie gdy zgineli Ci którzy nie powinni... wogóle to stanowczo za rzadko z B podrzucamy młodą dziadkom by sami spędzic mile czas
Kornelka podobno wogole nie plakala, ladnie usnela na drzemke u babci, generalnie bez sensu ze zawsze się szypie z tym by ją zostawic na kilka godzin, boje sie ze bedzie plakac, ze nie usnie w innym miejscu, ze sobie z nia nie poradzą, a jak widac córcia jest bardziej dzielna od mamusi
wogóle to boje sie jak cholera żłobka, a moze nie mam powodu? no czas pokazeDodi, zbikowa, mauysia, aisa, magdzia26, kiti, anka_a lubią tę wiadomość
-
Cześć
Fedra twarda babka jest, poradzi sobie na pewno z karmieniem. Mała słodzinka sił dodaje na pewno. To w sumie już jutro wychodzą do domu jak wszystko będzie ok, super!
Blondi, jak po imprezie?
Plemni, dzielną masz córeW ogóle dziecięczki są chyba dzielniejsze niż nam się czasem wydaje. Fajnie, że spędziliście miło czas z Małżem
Kilka awatarów się zmieniło (super są) aż musze czasem zerknąć na nick bo nie kojarzę od razu po fotce kto napisałBlondi22, plemniczka, Dodi, kiti, Strażaczka90, anka_a, Kaja lubią tę wiadomość
-
Hej, ja też się witam porannie
Wczoraj między 23 a 24 zmusiłam się do ok. 20 minut ćwiczeń na brzuch i pośladki (z serii "8 minutes"), żeby sprawdzić, czy dam w ogóle radę. I dałam! Nawet nie mam dziś zakwasów! Trzymajcie kciuki, żeby jakimś cudem udawało mi się robić te ćwiczenia codziennie...Selena, patrycja, aisa, Blondi22, plemniczka, magdzia26, AGA 30, Dodi, kiti, zbikowa, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość