Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina

Swoją obecność oznajmia niestosownym płaczem dla checy. Próbując się odnależć robi kulki z chleba przy stole. Ewelina bez wyraźnej przyczyny przesadza. Pragnie oglądać przedpotopowe prostowniki. Jej kochankiem zostaje zawsze narcyz. Ewelina, jeżeli to tylko możliwe, marzy o planowaniu ciąży. Nikt nie wie, że wysadza szkoły. Ewelina - według sanskryptu może oznaczać osobę która siada daleko od ogniska. Lubi grać w bierki w ogrodzie sąsiada spodziewając się przemarszu wojsk. Nie waha się powiedzieć, że promuje aukcje internetowe zazwyczaj jednak wychodzi na jaw, że zabiera innym samochody na raty

hahaa1.gifhahaa1.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 16:45

Ania_84, Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    Ewelina

Swoją obecność oznajmia niestosownym płaczem dla checy. Próbując się odnależć robi kulki z chleba przy stole. Ewelina bez wyraźnej przyczyny przesadza. Pragnie oglądać przedpotopowe prostowniki. Jej kochankiem zostaje zawsze narcyz. Ewelina, jeżeli to tylko możliwe, marzy o planowaniu ciąży. Nikt nie wie, że wysadza szkoły. Ewelina - według sanskryptu może oznaczać osobę która siada daleko od ogniska. Lubi grać w bierki w ogrodzie sąsiada spodziewając się przemarszu wojsk. Nie waha się powiedzieć, że promuje aukcje internetowe zazwyczaj jednak wychodzi na jaw, że zabiera innym samochody na raty

hahaa1.gifhahaa1.gif
    EE a co znaczy moje masz to gdzies :D

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka to tak z autopsji ;) ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 16:46

Ania_84, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna

Jej konkubentem jest bez powodu utracjusz. Mogło by się wydawać, że promuje horoskopy to jednak nieprawda - najczęściej po prostu fotografuje dla ubezpieczycieli palmtopy. Może malować spalone rynny. Anna, kiedy tylko może, zanudza innych opowieściami o sprawach nieistotnych. Nie panuje nad głośnym płaczem i cieszy się z tego. Tak, żeby inni słyszeli szturcha ludzi w czasie jedzenia. Ma krzywy nos, słabe i wypadające włosy i duże uszy. Po czterdziestce niekiedy zmienia orientację sksualną. Tylko w czasie zamieci śnieżnej wyskakują jej wąsy jak u kota. Anna uczy się fotografować brunatno-zielone, blaszane konewki.

Ania_84, Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    EE a co znaczy moje masz to gdzies :D
    Ja tez ja też :)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaahahahahahhaahahah

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota

Samemu podkopuje się pod banki z marmurowymi schodami. W czasie trwania pełni księżyca tworzą się jej włosy na plecach. Każde zdanie kończy złośliwym rżeniem i martwi tym rodziców. Ma prawie zawsze krótkie powieki. Jej częste zachowanie to śmianie się kiedy inni płaczą. Spontanicznie pierdzi w czasie rodzinnych obiadów. W pracy powierzają jej bezcenne nocniki. Chce zbierać bezwartościowe słoiki. Dorota codziennie pisze referaty o przemarszach wojsk. Płeć piękna fantazjuje.

Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaahahahah kużwa zleje sie zaraz jak nic hahahahahahahha

Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    Anna

Jej konkubentem jest bez powodu utracjusz. Mogło by się wydawać, że promuje horoskopy to jednak nieprawda - najczęściej po prostu fotografuje dla ubezpieczycieli palmtopy. Może malować spalone rynny. Anna, kiedy tylko może, zanudza innych opowieściami o sprawach nieistotnych. Nie panuje nad głośnym płaczem i cieszy się z tego. Tak, żeby inni słyszeli szturcha ludzi w czasie jedzenia. Ma krzywy nos, słabe i wypadające włosy i duże uszy. Po czterdziestce niekiedy zmienia orientację sksualną. Tylko w czasie zamieci śnieżnej wyskakują jej wąsy jak u kota. Anna uczy się fotografować brunatno-zielone, blaszane konewki.
    to20funnykh6.gif

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja!!

• Dorotucha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hhhahahahahahahahahahahahaahahah ja pitole skąd to masz :D

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahahahahahahaahha

Ania_84 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e no skad masz bo sprwdzilabym moojego Michala ;D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Hhhahahahahahahahahahahahaahahah ja pitole skąd to masz :D
    znalazłam w necie hahahahaahha

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też takie chcę!!! :D

Tak się śmiałam że z mężem przez tel nie mogłam pogadać :D

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MICHAŁ Potępieniec nazwany tak przez rodziców to bardzo często utracjusz. Prawie zawsze dla innych jest jak potępieniec. Michał uczy się gromadzić odrapane grzałki. Potrafi polerować zużyte imadła. Natychmiast po zakończeniu lata można zobaczyć jak tworzą się jemu czerwone obwódki wokół ust i oczu. Michał zawsze ogranicza oddychanie. Jego pasja to drapanie się po pośladkach. Ma zazwyczaj powykrzywiane nogi. Samemu okrada hale produkcyjne. Lubi rozmyślać w skupie złomu i się z tego cieszy.

Dorotucha, Ania_84 lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela, a masz coś o Karolinie??? :D

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia wrote:
    Ewela, a masz coś o Karolinie??? :D
    Próbuje rozbawić towarzystwo żenującym rżeniem i się tego nie wstydzi. Karolina - według celtyckiej mitologii zastępuje skrzyżowane królicze łapki. Karolina lubi zbierać wyrzucone cedzaki. Jej największa zaleta to smarkanie w rękaw. Wydawać by się mogło, że dostarcza klientom pralki okazuje się jednak, że na codzień fotografuje dla ubezpieczycieli czasopisma. Tylko w czasie odlotu ptaków do ciepłych krajów tworzą się jej stygmaty w kształcie motyla. Karolina zazwyczaj kręci. Karolina, jeżeli się da, pisze książki o błahostkach. Jej kochankiem staje się zwyczajowo szpieg. Uczy się polerować poniszczone imadła.

Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ja też takie chcę!!! :D

Tak się śmiałam że z mężem przez tel nie mogłam pogadać :D
    Olga praktycznie zawsze szlaja się po knajpach. Pomaga innym kolekcjonować drogie anteny satelitarne. Ma standardowo brzydkie nogi. Długie chwile rozmyśla w swoim pokoju z zamurowanymi oknami pośród starych gazet. Swoje otoczenie raczy, technicznie słabym, rżeniem i jeszcze się tym szczyci. Olga czasem pisze pamiętniki o obgryzaniu ołówków. Kiedy się naćpa napada na opery. Gdy przekwita czasami wszystko widzi w czarnych barwach. Jeszcze przed rozpoczęciem jesieni pojawiają się jej puste miejsca między włosami. Kobieta zapomina o wszystkim.

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moój męzu": Najczęściej przedstawia się jako kombinator. Człowiek tak nazwany to najczęściej świr. Imponują jemu niekompletne garnki. Najchętniej przebywa w remizie strażackiej chociaż jest tam mokro. Często wyciąga gluty z nosa na festynach ludowych. Dawid - według celtyckiej mitologii zastępuje dziurawy żagiel. Nie panuje nad niestosownym parskaniem i się tego nie wstydzi. Ma żółte zęby, cienkie usta i oklapłe powieki. W porze święta zmarłych pokazują się jemu trzy pępki. Jego kochanką zostaje bez wyraźnej przyczyny wariatka.

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
‹‹ 601 602 603 604 605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ