Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
łoo Jezu ale naskrobałyście od wczoraj.. zaraz musze Was nadrobić..Ale najpierw zamelduje co u mnie.. Okres wczoraj się rozkręcił i trwał wczoraj i dziś do południa a teraz nic.. a zawsze trwał 6-7 dni.. nie wiem co jest dziś byłam na kawie u teściowej i wypiłam i jak wyszłam od niej to okropnie kręciło mi się w głowie, okropny ból głowy się zaczął mdliło mnie ale najbardziej to to kręcenie było męczące..po kilku godzinach zrobiło się trochę lepiej .. gadałam z mężem na skypie kolo 13 i mowi to może zrob test może ten "okres" to nie zaprzecza temu że jednak się udało a ja do niego że nie robie bo i tak wiem że nic z tego nie będzie.. oki będę teraz czytac co u Was od wczoraj buziaki
-
Stokrotka21 wrote:łoo Jezu ale naskrobałyście od wczoraj.. zaraz musze Was nadrobić..Ale najpierw zamelduje co u mnie.. Okres wczoraj się rozkręcił i trwał wczoraj i dziś do południa a teraz nic.. a zawsze trwał 6-7 dni.. nie wiem co jest dziś byłam na kawie u teściowej i wypiłam i jak wyszłam od niej to okropnie kręciło mi się w głowie, okropny ból głowy się zaczął mdliło mnie ale najbardziej to to kręcenie było męczące..po kilku godzinach zrobiło się trochę lepiej .. gadałam z mężem na skypie kolo 13 i mowi to może zrob test może ten "okres" to nie zaprzecza temu że jednak się udało a ja do niego że nie robie bo i tak wiem że nic z tego nie będzie.. oki będę teraz czytac co u Was od wczoraj buziaki
-
mi wlasnie w tym cyklu tak pisal
Stokrotko- zrb dla pewnosci ..ja mialam kiedys 34 dniokres i lekarz kazal zrobic bo mowi ze nieraz tak jest ze ma sie okres aciaza jest
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
ale genealnie to wczoraj wszystkie sobie trochę marudkowałyśmy na złe samopoczucie...moze to też ta pogoda...nie sprzyja kierowcom i staraczkom ech
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Stokrotko testuj moja znajoma miła okresy przy każdej ciąży(4) do 6 miesiąca ale były krótsze i skąpsze bo 3-dniowe
o pierwszej dowiedziała się w 5 miesiącu z racji że jest otyła i nie zauważyła
bo @ były a innych objawów nie miała
Normalnie prawie jak w tych programach ciąża z zaskoczenia
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Stokrotka21 wrote:Nie róbcie nadzieji tak jak mój M hehe bo już każde robienie testu to nie przyjemność tylko stres..
konwalie ale wtedy miałas normalny obfity okres? czy był jakiś inny niż zwykle?
moja kumpela tak robiła
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Stokrotka21 wrote:A wszędzie piszą ze nie możliwe mieć okres w ciąży że można mieć tylko skąpe plamienia.. a ja przez 1,5 dnia miałam mocny okres