Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorotucha wrote:Ciężko dokładnie coś powiedzieć bo masz różne godziny mierzenia tempki.
-
konwalie86 wrote:wróciłam...ale się obżarłam
mam prośbę zerknijcie na mój wykresik i zaopiniujcie...bo coś mi się tu nie podoba
-
Pisellini wrote:o ja cie...
biedaczki: http://fakty.interia.pl/polska/news-blizniaki-syjamskie-z-warszawy-jeden-przypadek-na-50-tysiecy,nId,1097850są gorsze przypadki i lekarze dają radę
oby Maluszki szybko wróciły do zdrowia
-
Ania_84 wrote:Jak dla mnei 29stycznia mogłas miec owulke
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:no wiem...postaram się robić to o tej samej porze ale mój tryb życia to masakra...trudno wygrac ze snem rano ;-(
nastawiam budzik punkt 6:30, mierzę, w telefonie na kalkulatorze zapisuję wynik i dalej w kimono
Rano po obudzeniu właściwym ;)czasami nie pamiętałam wyniku stąd ten kalkulator a po kilku miesiącach mierzenia o tej samej godzinie budzę się czasami minutę przed budzikiem
a chodzę spać różnie od 23 do 1 w nocy
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Ja mierzę o 6:30
nastawiam budzik punkt 6:30, mierzę, w telefonie na kalkulatorze zapisuję wynik i dalej w kimono
Rano po obudzeniu właściwym ;)czasami nie pamiętałam wyniku stąd ten kalkulator a po kilku miesiącach mierzenia o tej samej godzinie budzę się czasami minutę przed budzikiem
a chodzę spać różnie od 23 do 1 w nocy
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
chciałam was w ogóle przeprosić za moje głupie pytania ale nigdy nie planowałam ciąży bo 1 dziecko spontanicznie a teraz dopiero zaczynam się wsłuchiwać w swoje ciało i nie wiem jak mam to wszystko interpretować...28 test owulacyjny bardzo pozytywny, wczoraj krecha bledsza...i już zgłupiałam totalnie...dziękuję Wam za to wsparcie i porady...
-
Eweloka84 wrote:ja to mam w tel zainstalowany program dla kobitek gdzie tez sie prowadzi wykres hahah i tam zapisuje
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:o matko kochana i co teraz ...trzeba męża przyatakować dziś...czy już za późno?
mozesz dla pewnosci przyatakowac meza
konwalie86 lubi tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:chciałam was w ogóle przeprosić za moje głupie pytania ale nigdy nie planowałam ciąży bo 1 dziecko spontanicznie a teraz dopiero zaczynam się wsłuchiwać w swoje ciało i nie wiem jak mam to wszystko interpretować...28 test owulacyjny bardzo pozytywny, wczoraj krecha bledsza...i już zgłupiałam totalnie...dziękuję Wam za to wsparcie i porady...
dlatego dopiero 4 niezaburzona wyższa tempka jest traktowana jako niepłodna
Robiłąś testy owu więc szansa jest bo owulka występuje 24 do 36 godziny od pozytywnego testu owu
-
Ania_84 wrote:wiesz co nie wiem.b faktycznei godzinki mierzenia masz rozne ale test owu pozytywny a w ciazgu 24-36h powinna wystapic owulka .mialas sluz plodny wtedy wiec calkeim mozliwe
mozesz dla pewnosci przyatakowac meza