Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno kurka okolo 2 tygodnie bez seksu!! jak ja mam w ciaze zachodzic?!
ja mam czasami wrazenie ze przez to z mam jiz dzieciaczka to moke jakiekolwiek rady o ile to radami mozna nazwac cy jakies teksty otuchy dla was ze odbieracie je jako wymadrzanie sie. a tak nie chcebo chce dla was jak najlepoej myszki moje :* to ze mam dziecko niezmienia tego ze teraz w ciaze zajsc nie moge
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
A dziewczyny dco do tortów.. to mj M jest mega w tym
pamietam ze jak zaczelismy sie spotykac to na I rocnice ..sptykania sie zrobil mi taki czekoladowy tort..
sam
Ale on jest stolarz tapicer, kursy ma z kucharz/piekarz/cukiernik/ barmanCzarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:no kurka okolo 2 tygodnie bez seksu!! jak ja mam w ciaze zachodzic?!
ja mam czasami wrazenie ze przez to z mam jiz dzieciaczka to moke jakiekolwiek rady o ile to radami mozna nazwac cy jakies teksty otuchy dla was ze odbieracie je jako wymadrzanie sie. a tak nie chcebo chce dla was jak najlepoej myszki moje :* to ze mam dziecko niezmienia tego ze teraz w ciaze zajsc nie moge
i napenwo Tobie tez sie uda zobaczysz..
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:U mnie dzisiaj byly kotlety z.poersi kirczaka. A takie cycki kupilam.ze jeden kotlet na pol duzej patelni
a wiecie czemu pierski z kurczaka nie maja sutkow?? -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Bo wy jestescie mi bliskie
chce zeby wam sie udalo i ulozylo
czekam na to bardzi, za kazdym razem jak ktorejs zbliza sie termin...
Dorotka ma zawsze dobre podejscieOlga tez, ale pewnie dlatego, ze wy juz mamuski jestescie
Ja wlasnie pojadlam, spaghetii, teraz mezus zmywa a ja ogladam ulotkiczasami pękam i beczę jak bóbr ale gdy nikt nie widzi. Teraz gdy już mam diagnozę i leki czuję się spokojniejsza
Czarnula87, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:bo by tymi sutkami opakowania przebijaly w chlodniach ;p
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A dziewczyny dco do tortów.. to mj M jest mega w tym
pamietam ze jak zaczelismy sie spotykac to na I rocnice ..sptykania sie zrobil mi taki czekoladowy tort..
sam
Ale on jest stolarz tapicer, kursy ma z kucharz/piekarz/cukiernik/ barman
skarb!Pisellini, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem!! juz melduje wiec tak:
TSH - 2,20 uIU/ml ( normy 0,25- 5,00)
Progesteron 10,96 ng/ml ( 0,25-0,54 f. folik/ 0,25-6,22 f. owul./1,50-20,oo f. lut./ <0,41 menop.)
Prolaktyna 18,63 ng/ml ( 5,00- 35,00 f. owulacyjna, 0,70-19,00- menop.)
nawet nie zdązyłam jeszcze na necie popatrzec hahahaPisellini, Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystko w normie
Niby mowia ze TSH powin byc ponizej 2 ale ja juz sama nie wiem-przyklad Pauli
Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Ojj tam
juz sie zapraiłs w cierpliwsci
Dorotucha lubi tę wiadomość