Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Pisellini to znak
Aniu trzymaj sie i zdrowiej kochana
Dorotka 2 miesiace zleca i bedziez zachodzic w ciazebedzie dobrze, a moze juz teraz jest
kolejny cud jak u Inusi
Nie wiem czemu postanowiłam kupić te leki dopiero w dzień @. Mam nadzieję że szybko zlecą te dwa cykle i nie będę miała żadnych jazd typu zawroty głowy, widzenie na zielono różowo jak przy Bromocornie
Wczoraj oglądałam program o rodzinach z wieloraczkami a mój się śmiał: oglądaj oglądaj bo jak jajniki po tych lekach Ci się rozkręcą to będziesz miała to samoDowcipniś się znalazł
Ania_84, Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Dorotko
mam nadzieje z najpierw zdarzy sie cud
i ze moze ni tzeba blokady
A nawet jesli to 2 miechy szybko mina
Pisselini.moze faktycznie to znak
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Pisellini wrote:nie powiem że bym nie chciała...dokładnie tak jak z tym ubrankiem w ciuchu...pojawiło się ni stąd ni zowąd...
ja wczoraj w ciuchu kupiłam piękną sukienusię dla mojej Córci taką kremową zwiewną imprezową idealna na weselicho
może nawet nie zdąży jej nigdzie założyć bo wyrośnie ale nie mogłam się powstrzymać za 8zł
Pisellini lubi tę wiadomość
-
Pisellini wrote:a mi wtedy w ręce wpadł "futerał" na dzidzię...góra jak śpioszki, a dół zasuwany, jakby płaski worek...wydało mi się to ciekawe...
Mój tiago spał w czymś takim, kołderkę zawsze rozkopywał to mu kupiłam właśnie taki śpiworekDorotucha lubi tę wiadomość
-
Pisellini wrote:a mi wtedy w ręce wpadł "futerał" na dzidzię...góra jak śpioszki, a dół zasuwany, jakby płaski worek...wydało mi się to ciekawe...
Mam takie 3 i super się sprawdzały bo moja Niunia się odkrywała a w tych śpiworkach było jej cieplutko
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Z Wami na pewno szybko zleci
Jak się czujesz Słoneczko?
beta mnie uspokoila ze nie zaszkodze w raze co antybiotykami, a dwa ze to nie rzadna pozamaciczna ..bo jakos tego sie bałam..
Brzuszek troche boli , jestem senna p lekach ..ale juz jest lepiejDorotucha, Pisellini lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Spoko
beta mnie uspokoila ze nie zaszkodze w raze co antybiotykami, a dwa ze to nie rzadna pozamaciczna ..bo jakos tego sie bałam..
Brzuszek troche boli , jestem senna p lekach ..ale juz jest lepiejpobierzesz leki i będzie piękna zielona kropeczka
trzymam kciuki
Teraz te dwa cykle które będę urlopować od starań będę się skupiać na trzymaniu kciuków za WAS wszystkie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy mamy sjeste poobiadkowa
mlodego probuje spac polozyc ale co kiepsko idzie. Mam nadzieje ze szybko zasnie bo chce meza dopasc po tylu dniach posuchy
Dorotko oby wszytko bylo oki. Jak potem ruszys to raz dwa w ciaze zajdziesz
Aniu to dobrze ze jest dorzekuruj sie teraz i do zielonosci krok za krokiem
Magda udanego wypadu
Ewelina jak wyniki?? mwsz juz??
Daria to taka nasza ciepla dusza :*Dorotucha, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo wy jestescie mi bliskie
chce zeby wam sie udalo i ulozylo
czekam na to bardzi, za kazdym razem jak ktorejs zbliza sie termin...
Dorotka ma zawsze dobre podejscieOlga tez, ale pewnie dlatego, ze wy juz mamuski jestescie
Ja wlasnie pojadlam, spaghetii, teraz mezus zmywa a ja ogladam ulotkiCzarnula87, Pisellini, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dorotka to nas tu pozniej zaskoczy jakimis sześcioraczkami
hehe ..pozbiera od nas wszystkich wirusków ciazowych i walnie z grubej rury
Ewelinka jak tam ??
a ja własnie opieniczam kurpniczekDorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość